Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas su vaiku (taipogi maitinant)

Kas dar noretu sportuoti su vaikiukais Savicko sporto klube www.savickosportoklubas.lt pora kartu per savaite nuo 10 val. Taebo treniruotas pas Jeane Claude (beje, rytinias abonentas leidzia ir kiek nori kartu ant treniruokliu mankstintis), parasykit man i AZ, kurios dar neparase - reikia susiskaiciuoti, kiek cia musu butu. Jeigu branduoliukas apie 7 susidarytu, atskira tema paskelbciau, kad kuo daugiau susirinktu.
Jeigu reikia padrasinimo, as su pirmaja sportavau nuo 3 men. ir dvieju metu, o antrajai dabar 2 men. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2010 09 23, 14:16)
Kas dar noretu sportuoti su vaikiukais Savicko sporto klube www.savickosportoklubas.lt pora kartu per savaite nuo 10 val. Taebo treniruotas pas Jeane Claude (beje, rytinias abonentas leidzia ir kiek nori kartu ant treniruokliu mankstintis), parasykit man i AZ, kurios dar neparase - reikia susiskaiciuoti, kiek cia musu butu. Jeigu branduoliukas apie 7 susidarytu, atskira tema paskelbciau, kad kuo daugiau susirinktu.
Jeigu reikia padrasinimo, as su pirmaja sportavau nuo 3 men. ir dvieju metu, o antrajai dabar 2 men.  thumbup.gif

Esu labai nusivylus verysad.gif Na, negi niekur kitur niekas neorganizuoja tokiu uzsiemimu! Gyvenam uzupy. Su vaiku per visa miesta vilktis tikrai sunku. Jam gi tai valgyt, tai miegot, tai vel ko. O taip seniai jau esu pasiryzus sportuot su juo ir niekaip nerandu kur. Na, gal kas kur zinot arciau centro? Na, ar siaures miestely, ar kur stoties rajone, na vis ne naujuose rajonuose. Jei kas pagelbetumet labai buciau dekinga.
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2010 09 23, 14:16)
Jeigu reikia padrasinimo, as su pirmaja sportavau nuo 3 men. ir dvieju metu, o antrajai dabar 2 men.  thumbup.gif

giedre.vilnius dar viena mano drauge iskaiciuok. kiek jau musu yra?
Atsakyti
QUOTE(Sibile @ 2010 09 30, 08:07)
giedre.vilnius dar viena mano drauge iskaiciuok. kiek jau musu yra?

o mane iskaiciavai? smile.gif
laukiam info kas kur kada 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(butybe @ 2010 09 29, 22:48)
Esu labai nusivylus verysad.gif  Na, negi niekur kitur niekas neorganizuoja tokiu uzsiemimu! Gyvenam uzupy. Su vaiku per visa miesta vilktis tikrai sunku. Jam gi tai valgyt, tai miegot, tai vel ko. O taip seniai jau esu pasiryzus sportuot su juo ir niekaip nerandu kur. Na, gal kas kur zinot arciau centro? Na, ar siaures miestely, ar kur stoties rajone, na vis ne naujuose rajonuose. Jei kas pagelbetumet labai buciau dekinga.

pati ziurinejuos senamiesty, tai artimiausias kolkas rastas gemma centras.. juozapaviciaus g.
Atsakyti
QUOTE(agpa @ 2010 09 30, 08:48)
pati ziurinejuos senamiesty, tai artimiausias kolkas rastas gemma centras.. juozapaviciaus g.

paziurekit www.vejufeja.lt
nors ten labiau vaikams sportuot
Atsakyti
QUOTE(Luu @ 2010 09 30, 10:05)
paziurekit www.vejufeja.lt
nors ten labiau vaikams sportuot

Aciu uz info, pasidomesiu, gal mums ir patiks bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(butybe @ 2010 09 29, 22:48)
Esu labai nusivylus verysad.gif  Na, negi niekur kitur niekas neorganizuoja tokiu uzsiemimu! Gyvenam uzupy. Su vaiku per visa miesta vilktis tikrai sunku. Jam gi tai valgyt, tai miegot, tai vel ko. O taip seniai jau esu pasiryzus sportuot su juo ir niekaip nerandu kur. Na, gal kas kur zinot arciau centro? Na, ar siaures miestely, ar kur stoties rajone, na vis ne naujuose rajonuose. Jei kas pagelbetumet labai buciau dekinga.

paziurek www.gemma.lt
Papildyta:
Sveikos,
kol kas neturiu tiksliu naujienu del sporto su vaikiukais - buvau susitikusi su treneriu, bet dar reikia ir i kuba nuvaziuoti. Treneris pasiule dar pora variantu be Savicko sporto klubo. Kai jau turesiu tiksliai kainas, vietas ir visa kita parasysiu visoms emaila
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2010 10 01, 11:15)
paziurek www.gemma.lt
Papildyta:
Sveikos,
kol kas neturiu tiksliu naujienu del sporto su vaikiukais - buvau susitikusi su treneriu, bet dar reikia ir i kuba nuvaziuoti. Treneris pasiule dar pora variantu be Savicko sporto klubo. Kai jau turesiu tiksliai kainas, vietas ir visa kita parasysiu visoms emaila

ok, lauksim
Atsakyti
QUOTE(uogelle @ 2010 09 30, 22:34)
o tai mamoms su mazais vaikiukais bus kokios treniruotes?  g.gif

yra. www.grybo7.lt ziurek tvarkarasti. Tik man tai liko neaisku, ar treniruotes mamytems, ar ir vaikuciams, ir kas cia per sportas bazinė kineziterapija, reabilitacija po gimdymo. Tai tipo, jeigu man reabilituotis po gimdymo nereikia, o noriu numesti svori ir palaikyti sveikata, tai cia tipo netinka? g.gif
Atsakyti
Sveikos,
o mano sunus mane pastoviai vercia sportuoti, jam irgi taip patinka, tik va, kad as sunkiai prisiruosiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 10 01, 16:02)
Sveikos,
o mano sunus mane pastoviai vercia sportuoti, jam irgi taip patinka, tik va, kad as sunkiai prisiruosiu  blush2.gif

As tai vis del to socialine butybe smile.gif vieniems namie nuobodu sportuot. Vaikuti aisku ir pakilnoju ir kitaip pamankstinu, bet tai toli grazu ne sistemingas sportavimas. Nespejau siandien pasiskambint i grybo gatve. Ten jei mamu-vaiku sportas priskiriamas grupiniams uzsiemimas, tai i abonenta turetu ieiti ir pirtys ir siaip lankymasis klube. O kazi vaiku kambary po uzsiemimo uzmigdyt vaikeli, o paciai i pirti imanoma g.gif biggrin.gif Na, cia svajones issipildymas butu rolleyes.gif
O i Veju feja buvom nueje, labai patiko. Puse valandos mamos mankstinasi, kita puse su vaikuciais kartu. Ir pamasazavom mazylius ir pakilnojom, ant kamuolio pajodinejom. Na, cia taip iseina kad reklama darau doh.gif ale neiseina man kitaip. Jei kas patinka tai ir kitiems siulau. Ten tiesa nedidele patalpa, tai nezinau kaip butu jei daugiau mamyciu susirinktu. Tai lankysimes ten jei kas su pirtim nepervilios mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo butybe: 01 spalio 2010 - 20:20