Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

QUOTE(dionide @ 2010 08 04, 19:59)
Jau ikeliau  smile.gif nezinau, ar jau spejo per tiek laiko pasikeisti, bet rezultatas man kolkas nepatinka schmoll.gif

liabukas Dionide ***** kokia grazi tiu dabar sakes kokia grazi nosyte o del patinimo jo matos labai per nosies vidury tas patinimas bet garantuoju pamatysi nuslugs atrodysi dar nuostabiau tavo nosyte pasakiska labai tau tinka thumbup.gif
pamatysi kai prades sluginet prades mazet nenoresi daugiau smile.gif
man tas pats buvo sutinus buvau po menesio su puse taip nuslugo mazet pradejo nosyte kad jau galvoju o dieve stop stop ganaaa doh.gif
dabar mazyte tokia ir nenoriu kad dar mazetu man jau menesis ir berods 3sav:)
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2010 08 05, 21:31)
Matomai kažkas mums pavydėjo  biggrin.gif o ką pas Jankūną operuoti ruošiesi?

Operavausi pas DR.Radziaviciu pries 7 metus-nesekmingai verysad.gif
tai dabar pakartotinai nosies operacijai uzsiregistravau.dabar laukiu savo eiles
rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gezelina @ 2010 08 05, 21:30)
Operavausi pas DR.Radziaviciu pries 7 metus-nesekmingai verysad.gif
tai dabar pakartotinai nosies operacijai uzsiregistravau.dabar laukiu savo eiles
rolleyes.gif

Dabar pamenu tavo istoriją, buvau tave sumaišius su kita Radzevičiaus paciente. Manau tau Jankūnas tikrai padarys gražią nosytę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2010 08 05, 22:38)
Dabar pamenu tavo istoriją, buvau tave sumaišius su kita Radzevičiaus paciente. Manau tau Jankūnas tikrai padarys gražią nosytę  4u.gif

Kiek pastebejau, visos Jankuno pacientes liko patenkentos rezultatais,del to ir nusprendziau operuotis pas dr.J.jau tiek metu norejau koreguoti ir pagaliu noras issipyldis.aciu,nes is Jusu suzinojau apie dr.Jankuna 4u.gif
Atsakyti
Merginos, kurios neseniai operavotes( pries 3 sav) ar jau bandet pust nosyte?Ir apskritai kada galima pusti nuosyte jau? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Maat`e @ 2010 08 05, 23:27)
Merginos, kurios neseniai operavotes( pries 3 sav) ar jau bandet pust nosyte?Ir apskritai kada galima pusti nuosyte jau? blush2.gif

Sakė po 3-4 savaičių galima, aš dabar šiek tiek bandau pūsti nosytę, tik labai atsargiai, kad šnervių stipriai neprispausti smile.gif

Pirmadienį eisiu pas Jankūną, žiūrėsim ką pasakys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2010 08 06, 09:40)
Sakė po 3-4 savaičių galima, aš dabar šiek tiek bandau pūsti nosytę, tik labai atsargiai, kad šnervių stipriai neprispausti  smile.gif

Pirmadienį eisiu pas Jankūną, žiūrėsim ką pasakys  ax.gif

Pirmadieni ir as keliausiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maat`e @ 2010 08 06, 08:45)
Pirmadieni ir as keliausiu  4u.gif

Kelintą? Aš šiek tiek po 9val.būsiu ligoninėj smile.gif

Po kiek jūros vanduo ligoninės vaistinėj? ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif apie korekcija svajoju jau senai, gal 2m seku si foruma smile.gif anksciau buvau sumanius operuotis pas Viktku, veliau pas Viksraiti na o dabar mano nuomone vel pasikeite ir operuotis zadu pas Jankuna biggrin.gif pati gyvenu netoli klp, tai bus man patogiau..Dabar esu isvykus tai operacija planuoju rugsejo men..sakykit kas daretes oper, ar yra pas Jankuna eiles?reikia is anksto uzsirasyti? Galvoju gal parasyt jam laiskeli ir nusiust su savo nuotraukytem..bendravau laiskais su Viksraiciu nusiunciau nuotr, tai patikino mane kad reikia man korekcijos..tiesa del vieno dalyko labiausiai bijau, kad po operacijos nugarele neisplatetu.. unsure.gif nes jin pas mane dabar platoka tai noreciau kad susiaurintu ir sumazintu is profilio..
Atsakyti
Sveikos merginos, norejau paklausti kiek laiko praejo po op kai pradejote pilnai kvepuoti?
Atsakyti
sveikos paneles,as esu naujoke,irgi ilga laika skaitydavau sita foruma,nes man tai labai aktualu,ir irgi kas kazkiek laiko vis keiciu nuomone...dabar irgi noriu pas Jankuna.
aisku,labai pergyvenu ir labai bijau.dideles problemos kaip ir nera,noriu,kad tiesiog butu graziau ir tiek...niekas manes nepalaiko,tai gal cia palaikymo komanda bus:) labai noreciau paziureti ,kaip jums pavyko,tai jeigu galite dar ir slaptazodi man parasykite,ir paaiskinkite,kokiu budu ten man rasti ta bendra pasta...smile.gif
labai jums dekinga:) 4u.gif
Atsakyti
sveikutes!

nekomentuosiu kiekvienos atskirai, nes tikrai visos atrodot nuostabiai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Myllia @ 2010 08 06, 10:02)
Sveikos merginos, norejau paklausti kiek laiko praejo po op kai pradejote pilnai  kvepuoti?

manau kazkur po menesio..bet ir tai kartais pagaudavau save kvepuojant pro burna, nes matyt ipratusi buvau smile.gif
Atsakyti