Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

QUOTE(MonikaG8 @ 2010 08 26, 09:54)
Šiandien lygiai 12 savaičių po mano operacijos, tai įkėliau foto, nors skirtumų  nuo ano karto tai turbūt ir nesimato  biggrin.gif 
Labai keista kaip dabar greit pradėjo bėgti laikas, lėčiausios buvo tos kelios dienos po operacijos, o dabar jau ir baigiu pamiršti apie ją!  thumbup.gif

Pasikartosiu,tiesiog tobula thumbup.gif thumbup.gif Merginoms patarciau nenuvertinti Astrausko,jeigu jis taip gerai daro..Ir smakriukas labai dailus,tinka tikrai thumbup.gif Nera net prie ko prikibti..Vat man reiketu smakro sumazinimo op,bet cia jau butu labai sudetinga,nesiryztu tam blush2.gif
Atsakyti
Ačiū Jums, merginos labai labai labai wub.gif 4u.gif blush2.gif
Aš irgi nesuprantu kodėl tiek mažai čia apie Aštrauską randu nuomonių, gal kažkokį blogą atsiliepimą praleidau blink.gif

angelinka Nereiktų tau jokio mažinimo! Tikrai ne, nesugalvočiau niekada. Labai viskas dailu pas tave, neprisigalvok. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MonikaG8: 28 rugpjūčio 2010 - 09:16
QUOTE(Blogytė @ 2010 08 27, 20:38)
Patinimas tai dar didelis, bet kitaip ir negali būti  biggrin.gif juk viskas ten taip išjudinta, tikrai jau dabar matosi, kad gražią nosytę turėsi  4u.gif kantrybės ir lauksim kitų nuotraukyčių  ax.gif o tau tiesią nosį turėjo daryti?

Ne, truputi riesta...aisku ne taip kaip db, na bet galiukas dar leisis..ir manau turesiu kokios norejau thumbup.gif

Papildyta:
[quote=Aida13,2010 08 28, 00:40]
*AINA, man chirurgas pasake kad mano nosis atrodys tokia pati kaip pries operacija kokia pora savaiciu, o po to mazes. tikrai nepergyvenk - buvo merginu cia kurioms tokias kardinaliais operacijas dare ir ju pasikeitimu irgi aplinkiniai nepastebejo. Nuo dabar viskas tik geres. 4u.gif Bus liux nosyte.
As nepergyvenu biggrin.gif man nauja nosyte patinka, sitas nuotraukas dariau 3dieni, o vakar vakare tinimas buvo truputi nuejas, tai ta nosyte buvo tokia wub.gif negaliu nieko blogo pasakyt, kolkas esu patenkinta...o po metu galesiu atsakyti ar patenkino mano lukescius tongue.gif
Atsakyti
[quote=*AINA,2010 08 27, 10:53]
[quote=Otina,2010 08 25, 23:04]
AINA,
gal galetum priminti pas ka operavaisi ir ka dare? blush2.gif
Papildyta:
Pora psl atgal rasiau mirksiukas.gif bet pasikartosiu, operavausi pas V.Jankuna ax.gif Ispradziu Lor. gydytoja Dirzauskiene tiesino pertvara, veliau daktaras salino kuprele, siaurino nosyte, mazino galiuka...zdz viska dare, ka tik imanoma daryti wub.gif siandien man jau po operacijos 2savaites ir 1diena...tai ta proga ikelsiu nuotraukyciu smile.gif
[/quote]

Sorry, truputi susipainiojau jau blush2.gif
Manes laukia lygiai tos pacios "proceduros" ir turiu pasakyt, kad ziurint i tave truputi maziau baisu rolleyes.gif Manau, kad nosiuke atrodo tikrai geriau thumbup.gif Tiesa sakant , mano nosiuks sonu labai panasus i taviski pries op g.gif Bus labai idomu pamatyt ir is priekio mirksiukas.gif
Ar praejo kraujosruva akyje?
Papildyta:
QUOTE(MonikaG8 @ 2010 08 26, 21:53)
O dabar ne OK?

Monika, manau, kad esi tobulo grozo mergina ir tikrai viskas daugiau nei OK wink.gif
Papildyta:
QUOTE(angelinka @ 2010 08 28, 09:11)
Pasikartosiu,tiesiog tobula thumbup.gif  thumbup.gif Merginoms patarciau nenuvertinti Astrausko,jeigu jis taip gerai daro..Ir smakriukas labai dailus,tinka tikrai thumbup.gif Nera net prie ko prikibti..Vat man reiketu smakro sumazinimo op,bet cia jau butu labai sudetinga,nesiryztu tam blush2.gif

Angelinka, tik jau nevaryk Dievo i medi ir nesikabinek prie saves daugiau wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif
Woow kiek naujokiu wink.gif
Tykiuos kazkas dar mane atsimena is senbuviu wink.gif
Gal galeciau irgi gauti prisijungimo duomenys i pasta, lb noriu pasiziuret i nosytes ax.gif
Papildyta:
QUOTE(angelinka @ 2010 08 28, 09:11)
Pasikartosiu,tiesiog tobula thumbup.gif  thumbup.gif Merginoms patarciau nenuvertinti Astrausko,jeigu jis taip gerai daro..Ir smakriukas labai dailus,tinka tikrai thumbup.gif Nera net prie ko prikibti..Vat man reiketu smakro sumazinimo op,bet cia jau butu labai sudetinga,nesiryztu tam blush2.gif

Angelinka, esi svelniu graziu bruozu, man tavo smakras niekada nekrito i akis!
Atsakyti
[quote=*AINA,2010 08 13, 12:16]
na ka mergaites pagalìau as jusu rate..patiriau operacijos dziaugsma smile.gif guliu 301palatoj (klaipedoj, op Jankunas). savijauta normalì, istinus kaip burundukas..ziaurej uztinus! laukiu rytdienos kol istrauks tamponus ir kad greiciau melynes dingtu

[COLOR=blue]

labas! manau cia ta pati panele kuri gulejo 301 palatoi ir 08.16diena keliavo namucio i Vln:) gal pameni mane as su brolio palaikymu ta ryta i nosies op atvaziavau.
kaip tu jauties ? kraujosruvos akyse jau isnyko? as tai po itvaro nuemimo negalejau patiket kad tai as..teko ir paverkti kad padariau didziausia kvailyste savo gyvenime,nes veidrodyje nebemaciau saves,toks jausmas kad ziuri visai i sau svetima zmogu.. na diena gena diena ir pamazu priimu naujaja veido gyventoja 'nosyte':)) kuri dar deja laaaabai istinusi..

Eva
Atsakyti
as tai po itvaro nuemimo negalejau patiket kad tai as..teko ir paverkti kad padariau didziausia kvailyste savo gyvenime,nes veidrodyje nebemaciau saves,toks jausmas kad ziuri visai i sau svetima zmogu.. na diena gena diena ir pamazu priimu naujaja veido gyventoja 'nosyte':)) kuri dar deja laaaabai istinus...

Evaapril, gal galetum atsiusti savo foto pries op ir po op. i nosieskorekcija@gmail.com kad galeciau pasiziureti, koks pasikeitimas ir kaip J. tau nosyte padailino?
Kodel verkei - kad nepatiko nauja nosyte, ne tokios tikejaisi ar tiesiog sokas nes apskritai pasikeicia bendras vaizdas ? unsure.gif

Pradedu manyti, kad ir man teks po op. asara isspausti, tokia jau esu, bet vistiek rizikuosiu, nesn oriu pasiketimo ir noriu tiketi, kad bus geriau bet kokiu atveju nei dabar yra. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fragollina @ 2010 08 28, 13:13)
Sveikos, merginos 4u.gif
Woow kiek naujokiu wink.gif
Tykiuos kazkas dar mane atsimena is senbuviu wink.gif
Gal galeciau irgi gauti prisijungimo duomenys i pasta, lb noriu pasiziuret i nosytes  ax.gif
Papildyta:
Angelinka, esi svelniu graziu bruozu, man tavo smakras niekada nekrito i akis!

Pamenam tave smile.gif kaip tavo nosytė ar viskas gerai jau su nosyte?

QUOTE(EvaApril @ 2010 08 28, 15:41)
[COLOR=blue][/color][/i]

labas! manau cia ta pati panele kuri gulejo 301 palatoi ir 08.16diena keliavo namucio i Vln:) gal pameni mane as su brolio palaikymu ta ryta i nosies op atvaziavau.
kaip tu jauties ? kraujosruvos akyse jau isnyko? as tai po itvaro nuemimo negalejau patiket kad tai as..teko ir paverkti kad padariau didziausia kvailyste savo gyvenime,nes veidrodyje nebemaciau saves,toks jausmas kad ziuri visai i sau svetima zmogu.. na diena gena diena ir pamazu priimu naujaja veido gyventoja 'nosyte':)) kuri dar deja laaaabai istinusi..

Eva

Iš pradžių kai kurioms būna šokas, kai pamato kitokį veidą, bet paskui pripranti prie naujo savo atvaizdo veidrodyje smile.gif man iš pradžių buvo irgi šokas, norėjosi verkti, bet ir taip sunkiai kvėpavau, tai susilaikiau biggrin.gif
Atsakyti
Na ka merginos, mano operacija jau rytoj - paskutine dienele su senaja nosiuke doh.gif Palinkekit man sekmes blush2.gif
Budama ligoninej negalesiu parasyti, nebus iterneto, todel parasysiu tiesiu taikymu, kai tik grisiu namo. Ziuresim, kaip ten man seksis g.gif
Atsakyti
sveikutes grazuoles smile.gif norejau pasiziureti jusu nauju foto bet kiek suprantu yra pakeistas slaptazodis, jeigu nesunku rastelkit ir man ji mirksiukas.gif
mano nosiukas atrodo kad jokiu pokyciu nebedaro, nors dar noreciau kai ka pakeisti, bet tobulumu siekti turbtu neimanoma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(xtinna @ 2010 08 29, 11:12)
Na ka merginos, mano operacija jau rytoj - paskutine dienele su senaja nosiuke  doh.gif  Palinkekit man sekmes  blush2.gif
  Budama ligoninej negalesiu parasyti, nebus iterneto, todel parasysiu tiesiu taikymu, kai tik grisiu namo. Ziuresim, kaip ten man seksis  g.gif

Sekmes, laikom kumscius 4u.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE(xtinna @ 2010 08 29, 11:12)
Na ka merginos, mano operacija jau rytoj - paskutine dienele su senaja nosiuke  doh.gif  Palinkekit man sekmes  blush2.gif
  Budama ligoninej negalesiu parasyti, nebus iterneto, todel parasysiu tiesiu taikymu, kai tik grisiu namo. Ziuresim, kaip ten man seksis  g.gif

Laikykis, viskas bus thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti