Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Aga @ 2010 09 01, 18:42)
***** bet kaip nevažiuot antra jei pirmoje duobės, kur įkrist gali ir palikt ratus doh.gif

ir šuliniai biggrin.gif biggrin.gif ir po jų - suvaryti dešinės pusės šarnyrai. bet taisyklės yra taisyklės ir nereikia paskui pykt, kad lenkia ten pro visur visokie hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2010 09 01, 05:51)
Pagal ket negalima vaziuoti antra juosta jei laisva pirma (buna,kad policija uz tai baudzia).Tuo labiau,jei leistinu greiciu vaziuoji smile.gif O skubantis zmogus nebutinai D ir nebutinai erelis,buna situaciju kai tikrai reikia greitai,ir labai apmaudu buna jei kazkam antroj juostoj uztenka sazines nepraleisti schmoll.gif

Antra juosta pasirinkau , nes reikejo sukti i kaire uz kokiu 200 m.
Atsakyti
QUOTE(Moller @ 2010 09 01, 22:31)
Antra juosta pasirinkau , nes reikejo  sukti i kaire uz kokiu 200 m.

man tas pats, kai toks intensyvus eismas, bijau nespet pasukt i antra juosta, kai reik sukt i kaire veliau...
Atsakyti
o jei dar žiedinės sankryžos viena po kitos, o antra juosta užkišta mašinom, tai iš pirmos persirikiuot nėr šansų. Ir kad kas užleis net neverta svajot... va tada aš irgi riedu antra juosta, nors ir pirma tuščia.... ax.gif
Atsakyti
bet kaip man vakar buvo ziauru vairuot.. nors ir vairavau per lietu, rudeni/pavasari. ir nakti.. bet vakar! doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif varau ir nic nieko nematau! nei liniju, nei veidrodziouse maisnu.. atsispindi dar viskas, tas stiklas is vidaus spindi, dar akiniai.. kazkoks kosmaras man buvo.. nesupratau kodel man taip nesiseke. nes pries metus tai visa rudeni vazinejau vakarais butent.. gal ne taip lijo?.. ka zinau..
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2010 09 02, 09:56)
o jei dar žiedinės sankryžos viena po kitos, o antra juosta užkišta mašinom, tai iš pirmos persirikiuot nėr šansų. Ir kad kas užleis net neverta svajot... va tada aš irgi riedu antra juosta, nors ir pirma tuščia....  ax.gif

Nu, Klaipėdoj tie žiedai tikrai tooooli viens nuo kito, šimtą kart pirmyn atgal galima persirikiuot. Kitas dalykas, kad Taikos prospekto gabalas pirmoj juostoje - tik maršrutiniam transportui, bet tada nėr bėdos vėl, nes yra trečia juosta smile.gif

QUOTE(taša @ 2010 09 02, 10:30)
bet kaip man vakar buvo ziauru vairuot.. nors ir vairavau per lietu, rudeni/pavasari. ir nakti.. bet vakar!  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  varau ir nic nieko nematau! nei liniju, nei veidrodziouse maisnu.. atsispindi dar viskas, tas stiklas is vidaus spindi, dar akiniai.. kazkoks kosmaras man buvo.. nesupratau kodel man taip nesiseke. nes pries metus tai visa rudeni vazinejau vakarais butent.. gal ne taip lijo?.. ka zinau..

Pavojinga važiuot taip nieko nematant, gal reikėtų pagalvot apie akinius, nuimančius atspindžius mirksiukas.gif Kai tokius įsigijau ir vasarą, ir žiemą, ir žibintam kelio pelkėse blizgant vairavimas tapo vien malonumu - jokių blizgučių, akinimo, atspindžių...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atogrąža: 02 rugsėjo 2010 - 15:11
QUOTE(Atogrąža @ 2010 09 02, 16:11)
reikėtų pagalvot apie akinius, nuimančius atspindžius  mirksiukas.gif  Kai tokius įsigijau ir  vasarą, ir žiemą, ir žibintam kelio pelkėse blizgant  vairavimas tapo vien malonumu - jokių blizgučių, akinimo, atspindžių...

Kas per akiniai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2010 09 02, 16:11)
Pavojinga važiuot taip nieko nematant, gal reikėtų pagalvot apie akinius, nuimančius atspindžius  mirksiukas.gif  Kai tokius įsigijau ir  vasarą, ir žiemą, ir žibintam kelio pelkėse blizgant  vairavimas tapo vien malonumu - jokių blizgučių, akinimo, atspindžių...

man irgi idomu kas per akiniai? As ir taip su akiniais vairuoju, tai gal yra kokie stiklai, nuimantys atspindzius? specialiai vairavimui skirti?
Atsakyti
Jei stabdo policija ir nori baust, kad važiuoji antra/trečia, kai pirma laisva, sakykit, kad norit apsisukti ir važiuojat.
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 09 02, 16:39)
Kas per akiniai? g.gif

Nu pavadinimo nepasakysiu, neatsimenu, o akiniai mašinoj, tingiu lėkt. Bet jų būna visokių firmų, esmė poliarizuotuose stikluose. Jie, pasirodo, tikrai laaabai skiriasi nuo paprastų saulės akinių, būna įvairaus tamsumo/šviesumo... Brangūs, tiesa. Bet aš savus pirkau rudenį, po vasaros buvo akcija, tai užteko 120lt.

Rezultatas iš tiesų va toks, koks ŠIAME teste smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atogrąža: 02 rugsėjo 2010 - 19:05
QUOTE(Atogrąža @ 2010 09 02, 20:01)
Nu pavadinimo nepasakysiu, neatsimenu, o akiniai mašinoj, tingiu lėkt. Bet jų būna visokių firmų, esmė poliarizuotuose stikluose. Jie, pasirodo, tikrai laaabai skiriasi nuo paprastų saulės akinių, būna įvairaus tamsumo/šviesumo... Brangūs, tiesa. Bet aš savus pirkau rudenį, po vasaros buvo akcija, tai užteko 120lt.

Rezultatas iš tiesų va toks, koks ŠIAME teste  smile.gif

reikes pasidometi. Efektas tikrai nuostabus. Buvau nustebinta testo...
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2010 09 01, 18:42)
***** bet kaip nevažiuot antra jei pirmoje duobės, kur įkrist gali ir palikt ratus doh.gif

Tai duobes paimi tarp ratu arba kiek is sono apeini,ir tiek tos bedos... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(taša @ 2010 09 02, 09:44)
man tas pats, kai toks intensyvus eismas, bijau nespet pasukt i antra juosta, kai reik sukt i kaire veliau...

As irgi rikiuojuosi tokiu atveju anksciau,kai atsiranda proga,bet tada ir vaziuoju taip,kad nesutrukdyciau labiau skubantiems ax.gif
Atsakyti