Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Atogrąža @ 2010 10 07, 21:56)
Tai nevaidinot?  biggrin.gif  O kaip tai vadinasi, jei ne tiesa? Melu ar tiesiog gyrimuosi?  lotuliukas.gif :

Nu tobulas dviejų patenkintų savim airuotojų-profių dialogas  rolleyes.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:

Sunku. Suprantu. Užjaučiu.  console.gif 
tik prie vairo susinervinusi nesėskit mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif kad karta nejuciom pamyniau gaza ir kad nezinojau, kad lygiam keli taip nesijaucia greitis cia gyrimasis? lotuliukas.gif lotuliukas.gif todel ir uzgazavau, o pamacius spidometra apakau hihihi.gif tongue.gif galvokit ka norit , svarbu jums nuo to lengviau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2010 10 07, 22:56)
Tai nevaidinot?  biggrin.gif  O kaip tai vadinasi, jei ne tiesa? Melu ar tiesiog gyrimuosi?  lotuliukas.gif :

Nu tobulas dviejų patenkintų savim vairuotojų-profių dialogas  rolleyes.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:

Sunku. Suprantu. Užjaučiu.  console.gif 
tik prie vairo susinervinusi nesėskit mirksiukas.gif

tai ko beveik visus besijuokiancius veidelius nutrynei m?

ne tau rupintis mano susinervinimu ir mano vairavimu isvis,savo komentarus pasilaikyk sau uzuojautos tikrai nereikia
Atsakyti
QUOTE(Meshkiukas @ 2010 10 07, 22:58)
viena yra rasyti kad AS vaziavau ir taip buvo,o kita kas butu jeigu butu. jeigu suo but nesikes butu zuiki pagaves.

Na mastau.gif as ka nors rasydama kazkodel niekada nemanau, o juo labiau neprirasau O JEIGU. mastau.gif as jei rasau, tai ir rasau, kad virsiju greiti, keikiu kitus vairuotojus ir t.t. mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2010 10 07, 22:57)
Oho, kokios cia diskusijos! blink.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Ryskiai pavelavau biggrin.gif gaila... biggrin.gif

va, man labai patinka, kai Tu ateini hihihi.gif

Atogrąža, nu ką čia dabar padarei, ištrynei visus smailikus nu... ypač iš to paskutiniu cituoto posto. Nu ar gražu taip daryt? mastau.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Meshkiukas @ 2010 10 07, 22:44)
juokas ima is tokiu parasymu ir tiek.

Jei juokas ima, o kodel tiek putojates? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meshkiukas @ 2010 10 07, 22:58)
viena yra rasyti kad AS vaziavau ir taip buvo,o kita kas butu jeigu butu. jeigu suo but nesikes butu zuiki pagaves.

lotuliukas.gif viena nedarė tik parašė, kad visiems būtų juokinga, kita parašė, nes padarė, ir dar buvo nepatogu nesijuokti iš kitos pajuokavimo, todėl pritarė doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Dievaž, smagūs pasiteisinimo skaitiniai ant nakties ir esminė tema ,,aš nekalta, aš tik pajuokaut norėjau" superinė thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meshkiukas @ 2010 10 07, 22:02)
tai ko beveik visus besijuokiancius veidelius nutrynei m?

ne tau rupintis mano susinervinimu ir mano vairavimu isvis,savo komentarus pasilaikyk sau uzuojautos tikrai nereikia

pratrint tenka kai per daug sypseneliu ir neleidzia del to zinuciu skelbt mirksiukas.gif nu ne esme, tegu galvoja ka nori, nenuostabus lietuviams toks bruozas, kad tik ikast, izeist... lotuliukas.gif visokiu yra, visokiu reik bigsmile.gif kitaip nuobodu gyvent butu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2010 10 07, 22:57)
Oho, kokios cia diskusijos! blink.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Ryskiai pavelavau biggrin.gif gaila... biggrin.gif
Nepyk, bet nesuprantu tokio pasakymo ax.gif as kai lenkiu masina (jei ji man maiso ar sliauzia per letai) man dzin ar ten klevukas, ar krutas vyrukas su vairavimo stazu rolleyes.gif
Pritariu tavo komentarui drinks_cheers.gif
lotuliukas.gif Ale tikrai lotuliukas.gif
Papildyta:
lotuliukas.gif

na vat o yra kam ir ne dzin,buvo ne viena situacija kai stovi prie sviesaforo antroj juostoj viena (su klevo lapu ant siknos),o pirmoj juostoj kokios penkios masinos,nu ir paskui kai isijungia zalia visos spaudzia iki negalejimo kad tik pvz mane aplenkt,nors as vaziuoju leistinu greiciu ir matau kad dega kitoj sankryzoj raudona,aplenkia uzkisa ir stabdo pries nosi,nes reik gi pries raudona sustoti.
ir dar n tokiu atveju,nors tikrai nesu is tu kurios velkasi ant 40 i vaira isikabinusios.
Papildyta:
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2010 10 07, 23:03)
Na mastau.gif as ka nors rasydama kazkodel niekada nemanau, o juo labiau neprirasau O JEIGU. mastau.gif as jei rasau, tai ir rasau, kad virsiju greiti, keikiu kitus vairuotojus ir t.t. mastau.gif

tai as ir parasiau tik vienoj vietoj kad virsijau greiti ir tai buvo faktas,o po to mes prikolinom ir kas cia tokio ka negalima?
Atsakyti
QUOTE(Meshkiukas @ 2010 10 07, 23:05)
na vat o yra kam ir ne dzin,buvo ne viena situacija kai stovi prie sviesaforo antroj juostoj viena (su klevo lapu ant siknos)...

nu tai man klausimas - tikslingai stovite antroje juostoje tiesiame kelyje, kur už sankryžos Jums nereikia sukti į kairę? mastau.gif ir šiaip, toks pastebėjimas iš praktikos - seniau jau yra įrodyta, kad dažniausiai visgi pirma juosta iš A į B nuvažiuosim greičiau mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 10 07, 23:03)
Atogrąža, nu ką čia dabar padarei, ištrynei visus smailikus nu... ypač iš to paskutiniu cituoto posto. Nu ar gražu taip daryt? mastau.gif  unsure.gif

Nu, šita... ax.gif Pamaniau, anos tokios rimtos geros vairuotojos, o čia tokis kažkoks isteriškas pažvygavimas tuose pasiaiškinimuose, kažkaip gal nepatogu, bet jei ką, galiu grįžt uždėti dar ir papildomų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2010 10 07, 23:04)
Jei juokas ima, o kodel tiek putojates? g.gif

jei putociaus putos virstu,o dabar tik sypsena veide nuo tokiu KELIU ASIU VISAZINIU KOMENTARU
Atsakyti
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2010 10 07, 22:03)

o cia dar yra kazkokios rasymo ir juokavimo taisykles, kad negalima su jeigu rasyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti