Įkraunama...
Įkraunama...

kaip paskelbti naują temą?

QUOTE(Inga&Vikute @ 2008 12 08, 16:37)
per ,kaip paskelbti naują temą,gal ką nors ne taip padariau,bet buvo parašyta,kad moderatoriai peržiūrės ir paskelbs

Aš klausiau, kuriame skyrelyje g.gif Skyrelių daug, negi dabar ieškosiu per visus? unsure.gif
Atsakyti
aš supratau ko klausėt blogai parašiau ,dabar supratau ką ne taip padariau,ne skirelyje parašiau,o perskaičiau kaip paskelbti naują temą ir ten paspaudžiau nauja tema
Atsakyti
siap noreciau kad butu mano pavadinimas kad as sukuriau sia tema 4u.gif
tai man viska parasyt is naujo ar kaip? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(katiusa20 @ 2008 12 08, 20:43)
siap noreciau kad butu mano pavadinimas kad as sukuriau sia tema 4u.gif
tai man viska parasyt is naujo ar kaip? blush2.gif

Jei norite, kad patvirtintų - kurkite.
Atsakyti
Noriu dar kartą pranešt, kad kurtumėt temas pagal taisykles ir vietoj! Greičiau sulauksit patvirtinimo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2008 12 09, 18:50)
Noriu dar kartą pranešt, kad kurtumėt temas pagal taisykles ir vietoj! Greičiau sulauksit patvirtinimo cool.gif

Pone moderatore norėčiau pasiūlyti jog tiksliai įvardintumėte paslaugų, darbo, bei rankdarbių skirtumus. Kadangi šiuo metu skelbimų kurie iš pažiūros turėtu būti darbo skelbimui yra paslaugose, ar panašiai.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena. noriu pasiteirauti ar paskelbs mano tema? sukuriau nauja tema paslaugose.
Atsakyti
QUOTE(Tmxs @ 2008 12 09, 19:12)
Pone  moderatore  norėčiau pasiūlyti jog  tiksliai įvardintumėte  paslaugų, darbo, bei rankdarbių skirtumus. Kadangi šiuo metu skelbimų  kurie  iš pažiūros turėtu būti darbo skelbimui yra paslaugose, ar panašiai.. mirksiukas.gif

Dėl temų skelbimo - yra tema skyrelyje Darbas rolleyes.gif

QUOTE(kristille @ 2008 12 10, 11:13)
Laba diena. noriu pasiteirauti ar paskelbs mano tema? sukuriau nauja tema paslaugose.

To atsakyt negaliu, mat ne aš moderuoju tą skyrelį.
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2008 12 11, 15:39)
Dėl temų skelbimo - yra tema skyrelyje Darbas

Tą aš puikiai žinau tačiau, klausimas kodėl tada vienos temos skelbimai patenka į paslaugas o kitos į darbas nors tokia pat tematika abi ? Akivaizdžiai aišku kad paslaugų tema yra net dvigubai lankomesnė ir ten visi nori labiau įsidėti skelbimą tačiau jai jau yra skirstimas pagal tematika skelbimus kodėl nesudaromos visiems lygios teisės ir nedaromo tokių dalykų kad tos pačios tematikos skelbimai nebūtų abiejose temose tiek darbo tiek paslaugų, o tik temoje kurioje jiems priklausytu būti?
Atsakyti
sakykit tai kur rasty SuperMama kada jinai atsakys mums i klausimus, kodel neskelbe tiemos,kur paslaugos?jou padariau viska pagal taisykles nors kitie paskelbe skelbima paslaugose ir nepagal taisykles>kodel ne visoms vienodos taisykles? g.gif
Atsakyti
QUOTE(katiusa20 @ 2008 12 17, 22:37)
sakykit tai kur rasty SuperMama kada jinai atsakys mums i klausimus, kodel neskelbe tiemos,kur paslaugos?jou padariau viska pagal taisykles nors kitie paskelbe skelbima paslaugose ir nepagal taisykles>kodel ne visoms vienodos taisykles? g.gif

Kaip tik pasitikrinau, kada kurėt temą. Šią sav taip ir neradau rolleyes.gif Tai kam rašot neteisybę, kad prikurėt n temų ir laukiat nesulaukiat patvirtinimo. Atradau tik seną, kurioj visai nėr informacijos apie jūsų darbą unsure.gif

Laukiu norenciu apsilankyti,
Ačiu moderatorems

Siūlau pasižiūrėt į kitų temas, išsamiau aprašyt apie savo darbą, galit paminėt ir kainas.
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2008 12 18, 11:53)
Kaip tik pasitikrinau, kada kurėt temą. Šią sav taip ir neradau  rolleyes.gif Tai kam rašot neteisybę, kad prikurėt n temų ir laukiat nesulaukiat patvirtinimo. Atradau tik seną, kurioj visai nėr informacijos apie jūsų darbą  unsure.gif
Siūlau pasižiūrėt į kitų temas, išsamiau aprašyt apie savo darbą, galit paminėt ir kainas.

siap jau antra karta rasiau ta temo po to kai jus paraset kad as parasyciau viskas pagal taisykles nzn kur jinai galejo dingti g.gif
Atsakyti