QUOTE(dun @ 2009 04 08, 20:11)
As jau patvirtinimo laukiu 4men todel del mano temos nemanau, kad kaltos atostogos...O atrodo viska gerai dariau. Matyt nelemta 

O ka galima ne taip padaryti, kad uzsitraukti mederatoriu nemalone??????
QUOTE(dun @ 2009 04 09, 08:49)
Uzsitraukt tai neuzsitrauksi, bet tema gali neatitikt taisykliu. T.Y. pavadinimas turi buti parasytas lietuviskomis raidemis, nerasyti didziosiomis raidemis, paieskoti ar jau tokios temos nebuvo. Bet atrodo lyg viska taip ir dariau.
Arba bet kas kitas, nes taisyklese skaiciau, kad mederatoriai neturi aiskintis, kodel nepatvirtino..

O tai kur jūs rašot tą pavadinimą ir t.t., aš tai prašiau, kad man leistų atsidaryti mokamą temą, aprašiau kokia veikla užsiimsiu ir kt.
Noriu atsidaryti temą skyrelyje kita rašiau į el. paštą, nes jeigu sukurčiau tokią temą nemokamą, tai manau, kad greitai ją iš ten pašalintų

QUOTE(Mikė @ 2009 04 09, 13:07)
O tai kur jūs rašot tą pavadinimą ir t.t., aš tai prašiau, kad man leistų atsidaryti mokamą temą, aprašiau kokia veikla užsiimsiu ir kt.
Noriu atsidaryti temą skyrelyje kita rašiau į el. paštą, nes jeigu sukurčiau tokią temą nemokamą, tai manau, kad greitai ją iš ten pašalintų 

o tai cia butu mazdaug apie ka?
pvz paslaugu temos mokamos yra?ten kur mamytes manikiurus daro ir tt?
QUOTE(Milde @ 2009 04 09, 15:20)
o tai cia butu mazdaug apie ka?
Paslaugų temos mokamos, o yra ir kitų mokamų temų pvz. kur vyksta pardavimai tėvams, vaikams ir yra skyrelis kita , kur susimokėjus, galima galima verstis komercine veikla

QUOTE(Mikė @ 2009 04 09, 15:43)
Paslaugų temos mokamos, o yra ir kitų mokamų temų pvz. kur vyksta pardavimai tėvams, vaikams ir yra skyrelis kita , kur susimokėjus, galima galima verstis komercine veikla

o tai jei mamyte pvz padaro kartais manikiura kokiai kitai mamytei, uz trigubai mazesne kaina namie, tai jau komercija?

QUOTE(Mikė @ 2009 04 09, 16:43)

Aga, man irgi idomu, tai norit pasakyti, kad visos paslaugu temos, kuriu laukiame, kad patvirtintu yra mokamos? Tai kam tada reikia parasyti 100 zinuciu, kad leistu skelbti tema? Parasai ir dar susimoketi turi?
Otai kiek moketi ir kam reikia susimoketi? Kodel niekas neatsako?

auuuuuuuu, mederatoriai, kur jus? Dar Velykoms misraine pjaustyti ankstoka

QUOTE(pumpocka @ 2009 04 10, 09:23)
Kažkaip įdomiai čia gaunasi, atrodo tik džiaugtis turėtų forumo admin., kad sunkmečio laikais, kažkas dar nori tokias paslaugas užsisakyti, pinigėlių pamokėti, o čia gaunasi šauksmas tyruose, norinčių daug, o atsakymo nei vieno, nežinomybė tokia gaunasi

Papildyta:
QUOTE(naura14 @ 2009 04 10, 08:04)
Aga, man irgi idomu, tai norit pasakyti, kad visos paslaugu temos, kuriu laukiame, kad patvirtintu yra mokamos? Tai kam tada reikia parasyti 100 zinuciu, kad leistu skelbti tema? Parasai ir dar susimoketi turi?
Mokamos tos temos,kuriose nori verstis komercine veikla.