Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *13 Namučiai...

Sielos sparnai labai grazi tema 4u.gif

o as siuo metu esu inykusi i dvi knygas, tai
Ami McKay 'Gimdymo namai' (jau pacioje pabaigoje, siandien tikrai pabaigsiu) ir
Robert Ludlum 'Čanslerio rankraštis' (jau ipuseta) smile.gif
Atsakyti
Kadangi i darba deduosi kokia plona knyga (namie storesnes skaitau), tai ryt isidesiu Dai Sijie "Balzakas ir kinė siuvėjėlė"

user posted image
Atsakyti

Ingėnai tu kalta, labai kalta, prakiurdei ir pravirkdei mano piniginę cool.gif Per tave jau praktiškai išleidau pinigus, kurių dar neuždirbau lotuliukas.gif Iš kitos pusės tu nuostabi, puiki ir visokia kitokia i biggrin.gif kad užrodei parduodamas Endrius knygas 4u.gif Jau suderėjau dėl visų penkių Palėpės gėlių serijos knygų bigsmile.gif Taip senai jų visų norėjau, bet niekas jų neturėjo ir čia bac šiandien toks žmogus visgi atsirado bigsmile.gif Esu labai laiminga, nors ir neblogai pinigų atžvilgiu nusiskausminau blush2.gif Bet aj irnesakyk.gif bus tų pinigų biggrin.gif O jei ir nebus, nu lai ir nebūna hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 07 27, 19:37)
Laivukus iš popieriaus lankstyt lotuliukas.gif O jeigu rimtai, tai versiu iš rusų kalbos astrologines sapaliones doh.gif kad paskui galėčiau nusipirkti knygų lotuliukas.gif

Aš šiandien tikrai susimšysiu nuo jūsų postų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Tradiciškai, ačiū SS už puikią temą biggrin.gif 4u.gif Aš registruojuosi su 6 skaitomom knygom doh.gif biggrin.gif Kol jų visų neperskaitysiu, naujos neimsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 07 27, 18:43)
[b]Ingėnai tu kalta, labai kalta[/B], prakiurdei ir pravirkdei mano piniginę cool.gif Per tave jau praktiškai išleidau pinigus, kurių dar neuždirbau lotuliukas.gif Iš kitos pusės tu nuostabi, puiki ir visokia kitokia i biggrin.gif kad užrodei parduodamas Endrius knygas 4u.gif Jau suderėjau dėl visų penkių Palėpės gėlių serijos knygų bigsmile.gif Taip senai jų visų norėjau, bet niekas jų neturėjo ir čia bac šiandien toks žmogus visgi atsirado bigsmile.gif Esu labai laiminga, nors ir neblogai pinigų atžvilgiu nusiskausminau blush2.gif Bet aj irnesakyk.gif bus tų pinigų biggrin.gif O jei ir nebus, nu lai ir nebūna hihihi.gif

Nu ne aš tikrai kalta, vos infarkto negavau blink.gif tongue.gif Papugėnas kaltas nebent lotuliukas.gif
O kad nusipirkai, tai sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Only_ @ 2010 07 27, 17:41)
Kadangi i darba deduosi kokia plona knyga (namie storesnes skaitau), tai ryt isidesiu Dai Sijie "Balzakas ir kinė siuvėjėlė"

bigsmile.gif Bus labai idomu paskaityti tavo atsiliepima apie ja
Atsakyti
O apskritai tikrai kažkas šiandien šioje temoje darosi tongue.gif , pokštai nuo pat ryto nesibaigia tongue.gif Gal pilnatis kokia ar koks Mėnulio užtemimas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 07 27, 19:47)
Papugėnas kaltas nebent lotuliukas.gif

Viskas rimtai, einu nuo kompo lauk, neįmanoma su jumis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Vaje, kokia tema bigsmile.gif bigsmile.gif AČIŪ, SS oro_buckis.gif

Aš registrojuos su "Kvepalais" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 07 27, 18:50)
Viskas rimtai, einu nuo kompo lauk, neįmanoma su jumis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
user posted image

Tai jau geriau tikrai eikim visos skaityti knygų lotuliukas.gif Nes galim iki vakaro ir šitą temą įpusėti tongue.gif
O Sielos Sparnai apkaltino mane ir pasiplovė lotuliukas.gif
Atsakyti

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 07 27, 19:41)
Ami McKay 'Gimdymo namai' (jau pacioje pabaigoje, siandien tikrai pabaigsiu)
Labai lauksiu atsiliepimo bigsmile.gif

QUOTE(Dorifore @ 2010 07 27, 19:43)
Tradiciškai, ačiū SS už puikią temą  biggrin.gif  4u.gif  Aš registruojuosi su 6 skaitomom knygom  doh.gif  biggrin.gif  Kol jų visų neperskaitysiu, naujos neimsiu ax.gif
Viešpatie moterie blink.gif kokie kiekiai blink.gif Bistriai vardini visas skaitomas biggrin.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2010 07 27, 19:47)
Papugėnas kaltas nebent lotuliukas.gif
lotuliukas.gif Ech, tas Papūgėnas biggrin.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2010 07 27, 19:48)
O apskritai tikrai kažkas šiandien šioje temoje darosi tongue.gif , pokštai nuo pat ryto nesibaigia tongue.gif  Gal pilnatis kokia ar koks Mėnulio užtemimas lotuliukas.gif
Pilnatis mus visas valdo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 07 27, 18:53)
Viešpatie moterie blink.gif kokie kiekiai blink.gif Bistriai vardini visas skaitomas biggrin.gif

Vieną tai žinau tongue.gif - "Mažmožių dievas" smile.gif
Atsakyti