Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *13 Namučiai...

QUOTE(reeva @ 2010 07 29, 22:13)
nu jos nedidelės būna,salelių tipo
Jei galėčiau,tai nupirkčiau ir atsiųsčiau,bet negaliu  verysad.gif
Nėr Kaune

O kiek jis kainavo? blush2.gif As visai noreciau. blush2.gif
Atsakyti
3.50 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 07 29, 22:25)

aš ir jau noriu, bet 100% mano kaimuke tokių nei su žiburiu nerasiu... schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
evelina,o jūs ne Vilniuj gyvenat?
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 07 29, 22:47)
evelina,o jūs ne Vilniuj gyvenat?

studentauju tai kaip ir didžiumą laiko Vilniuj, bet gimtieji namai Rokiškyje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ewe1ina @ 2010 07 29, 17:01)
ir kiek kainavo knygutė? vakar žiūrėjau Pegase tai 34,99, pagailo kažkaip pinigėlių...  g.gif

vagoj vakar dar tikrai buvo po 14,99
QUOTE(ewe1ina @ 2010 07 29, 17:06)
o kaip "Laimingojo namo melodramos" Irena Buivydaitė? nežinau kuria imt ar Buivydaitės ar Kuprotojo banginio dainas?  g.gif

Buivydaites man atrodo bus lengvesne g.gif lengvos jos knygos, mielai ir greitai skaitosi wub.gif

QUOTE(Dorifore @ 2010 07 29, 19:13)
Sujuokinai, vaikai nenorėjo gyventi ar vaikai norėjo gyvent, esmė ta pati.
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Šitas geras  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Duodu balioną  4u.gif  biggrin.gif

biski ne taip perskaitei biggrin.gif amber rase: ,,Mano vaikai nenorejo mirti", o is tikruju vadinasi ,,Mano vaikai norejo gyventi" , tai uztai esme ta pati biggrin.gif
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 07 29, 19:19)
Gal kui nors esat skaiciusios kuria nors  Jean-Christophe Grangé knyga? Tiesig labai noriu suzinoti nuomone apie ji, rasoma stiliu, pateikima ir pan.

dar neskaiciau, bet sesei tai jo knygos labai patinka, net Maljorkon vezesi...

Finna vel su drambliais ,,uzvaziavo" biggrin.gif , tai jau dabar pabaigsiu skaitoma ir imsiuos drambliu cool.gif Kazi ar yra nors vienas/-a, kuriai sita knyga nepatiko? g.gif
Ale kokios grazios ir nebrangios tos princesytes, reiks kaip nors iki tos Europos dasikapanot g.gif
Atsakyti
QUOTE(miaubraske @ 2010 07 29, 14:02)
Dar kalusimėlis: Kažkaip nešnekat visai apie Haruki Murakami. Gal nepatinka jis  visoms?  lotuliukas.gif  Aš dar neskaičiau nei vienos , tad kas gali patart nuo kurios pradet geriausia, kad nenusivilt ?  g.gif

Kodėl nešnekam? smile.gif buvo tikrai šnekėta wink.gif
Man Murakamis labai patinka, skaičiau tris jo knygas, dabar laukiu, kol draugė paskolins dar vieną wink.gif
Skaičiau "Mylimoji Sputnik", "Į Pietus Nuo Sienos į Vakarus Nuo Saulės", tai manau, kad jei pradėsi nuo šių, tikrai nenusivilsi ir norėsi dar skaityt jo knygų cool.gif biggrin.gif
O dar kitą skaičiau "Avies medžioklė", tai sunku buvo su ja susidraugauti, bet susidraugavus irgi iš rankų nepaleidau wink.gif bet nuo jos pradėti nepatariu, nes jei aš būčiau pirmą knygą skaičiusi šią, nebūčiau norėjusi dar skaityti Murakamio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2010 07 29, 15:53)
pataisysiu biski, nors esme ta pati, bet pavadinimas ,,Mano vaikai norėjo gyventi"

O aš vakar kankinau pardavėjas su pavadinimu " Mano vaikai nenorėjo gyventi" sakau arba "Mano vaikai neturėjo gyventi" lotuliukas.gif Tryse ieškojo lotuliukas.gif Bet nerado, dabar nesistebiu kodėl lotuliukas.gif
Beje vakar nusipirkau "Šilko kelio karalienė" šiandien einu pirkt "Vanduo drambliams" - jei rasiu, ir "Bado žaidynės" thumbup.gif
Atsakyti
Vėl kelias dienas neprisijungiau ir kiek prikalbėta smile.gif aš šias dvi dienas kažkaip užsišvenčiau gimtadienius ir neliko laiko skaityt doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Laaabas rytas. bigsmile.gif

QUOTE(Dorifore @ 2010 07 29, 22:03)
Viskas, šiandien jau labanaktis brangiosios, einu į lovą su "Meilužiu" (geras knygos pvadinimas)  biggrin.gif  4u.gif

Ir kaip sekėsi su "Meilužiu", patiko tau jis? 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas, o tai klausykit tos BADO ZAIDYNES tai cia kaip ir drambliai, ane? Visom ju reikia? Cia jau labai gerai?? Gal ir man tada reikia doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 07 30, 10:37)
Labas rytas, o tai klausykit tos BADO ZAIDYNES tai cia kaip ir drambliai, ane? Visom ju reikia? Cia jau labai gerai?? Gal ir man tada reikia  doh.gif  lotuliukas.gif

Man dar nereikia. Ir "Vanduo drambliams" skolinta skaiciau, laukia knygute, kol gris pas Dorifore. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 30 liepos 2010 - 09:41