Ir gerai,man arčiau namų
Ne,Ingėnai,iš Norfos persikėlė į Parką
Ir gerai,man arčiau namų
Ir gerai,man arčiau namų
QUOTE(reeva @ 2010 07 30, 20:30)
Seniai jau šopinausi toje pusėje
Susiradau per google PC Parkas planą. Tai tame pačiame pastate vistik, kaip ir Norfa? Ar teisingai supratau? Žalias ilgas pastatas, taip?
QUOTE(Papugele @ 2010 07 30, 16:24)
na man vis tik sukelia sypsena, tokie virseliai, nes jie absurdiski, atrodo klaikiai. tai parodoma iki ko galima prieiti, kad atkreipti demesi
Siandien prekybcentry pavarciau broliu Lavrinoviciu knyga...
na ne jiem tikrai daejo ja parasyti, kazkas norejo pasinaudoti ir pasipelnyti. Bet kas gali ja pirkti? Nebent buvusios drauges ar krepsininkai kolegos,tevai, seimos draugai.. viskas? Jau geriau apie Daktara skaityciau
QUOTE(Ingėnas @ 2010 07 30, 21:18)
O ta išparduotuvė beje ar ne Norfos pastate?
Norėjau nueiti į ją šią savaitę, buvau kaip tik toje pusėje. Bet neturėjau adreso pasiėmusi, tai ir neieškojau.
Norėjau nueiti į ją šią savaitę, buvau kaip tik toje pusėje. Bet neturėjau adreso pasiėmusi, tai ir neieškojau.
Taip, tame pačiame pastate
QUOTE(aistuliaa @ 2010 07 30, 20:45)
Ačiū
Gaila, kad nesurizikavau ten ieškoti. Būčiau vakar apsilankiusi.
QUOTE(Ingėnas @ 2010 07 30, 21:33)
Susiradau per google PC Parkas planą. Tai tame pačiame pastate vistik, kaip ir Norfa? Ar teisingai supratau? Žalias ilgas pastatas, taip?
Jah,susipainiojau ir tave supainiojau
Buvo Norfos bazėj,tai ir rašiau,kad iš Norfos persikėlė
QUOTE(reeva @ 2010 07 30, 20:47)
Jah,susipainiojau ir tave supainiojau
A, dabar viską supratau
Kad persikėlė iš Savanorių, tai labai gerai
QUOTE(Meskute5 @ 2010 07 30, 21:41)
na ne jiem tikrai daejo ja parasyti, kazkas norejo pasinaudoti ir pasipelnyti. Bet kas gali ja pirkti? Nebent buvusios drauges ar krepsininkai kolegos,tevai, seimos draugai.. viskas? Jau geriau apie Daktara skaityciau 
Tikrai, gyvenime neskaityčiau tokios knygos
QUOTE(reeva @ 2010 07 29, 21:13)
MB dažnai būna Vilniuj, paprašysiu, kad nupirktų prie progos kada
QUOTE(sphinx @ 2010 07 30, 10:42)
Sveika prisijungus
QUOTE(sphinx @ 2010 07 30, 11:10)
Labai teisingi žodžiai
QUOTE(Meskute5 @ 2010 07 30, 14:58)
Nu ne, is vieno zmogaus per sena.lt pirkau Kitas Gyvenimas, o dbr jau nusiunciau jam sarasiuka kokiu noreciau, tai va visas ir pasiule, dvieju neturejo
ir kaina paderejo, manau normaliai nupirkau, visos naujo leidimo ir idealios bukles, ir kas geriausia - atsiuncia, o tik kai gauni atsiuncia saskaitos numeri ir net reikalauja, kad pinigus pervesciau tik tada, kai jau visas turtas pas mane rankose 
Išduokit kas tai per pardavėjas ir labai įdomu kiek sumokėjai už visas tas knygas
QUOTE(Meskute5 @ 2010 07 30, 21:41)
Juk klubas.lt žurnalistas parašė knygą, galėjo nors jų pačių paklausti, jie būtų nors papasakoję kažką įdomaus.
Buvau knygyne, tai tiek gerų knygų yra išleista: puikių detektyvų, knygų apie karą
Aš į knygynus nebevaikštau
Tik tiesiu taikymu ko reik pasiemu ir dingstu
Bo būtų blogai
Nes mačiau ir "Gimdymo namus" nukainotus,ir šiaip bent Vagoj tai neprasti išpardavimai
Tik tiesiu taikymu ko reik pasiemu ir dingstu
Bo būtų blogai
Nes mačiau ir "Gimdymo namus" nukainotus,ir šiaip bent Vagoj tai neprasti išpardavimai