Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(Rutti @ 2010 10 04, 11:50)
Svetlana Batura, begalo talentinga fotografė drinks_cheers.gif pritariu lėlytei, bet ji man pasirodė labai pasipūtusi išpuikusi, ir nemiela, bet darbai jos nuostabūs> TAI TIK MANO NUOMONĖ 4u.gif

O Jums teko fotografuotis pas ją?
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2010 10 04, 13:11)
O Jums teko fotografuotis pas ją?

fotografuotis, ne bet teko su ja bendrauti viename renginyje
Atsakyti
QUOTE(Italija25 @ 2010 07 29, 15:48)
Mano vyras taip pat nemegsta fotografuotis ir pozuoti, bet per vestuves mums gerai jaustis padėjo ir pasirinkti fotografai. Išties pasitvirtino nuomonė, kad fotografų  komunikabilumas padeda atsipalaiduoti ir nepastebėti jų nuolatinio buvimo greta. Likome labai patenkinti jų darbu. Tiesa mes buvom pasirinkę fotografus iš Klaipėdos - Neringa ir Vidmantas Girdvainiai.

Sveikos mielosios gal kas galite pasiūlyti nebrangų fotografa iš Klaipėdos? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutti @ 2010 10 04, 19:57)

Panasu , kad kazkas kitas bus jums prisistates Svetlana Batura... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, atšokau savo vestuves nesenai, ir noriu parekomenduoti mūsų vestuvių fotografą. www.modo.lt Fotografas Mindaugas,ten yra jo darbų,patys net nepastebėjom jo,o nuotraukos tikrai gražios. visada sakiau,kad foto nepagailesim pinigėlių,juk taip gera žiūrėti į gražias nuotraukas. kaina įkandama tikrai,manau galima ir susitarti,o nuotraukas pamatėme gan greitai,per 5 dienas.
Atsakyti
QUOTE(KENGAS @ 2010 10 05, 15:24)
Panasu , kad kazkas kitas bus jums  prisistates Svetlana Batura... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

va va, tą patį pagalvojau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(KENGAS @ 2010 10 05, 15:24)
Panasu , kad kazkas kitas bus jums  prisistates Svetlana Batura... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif neee...nebent ne ji atsiėmė apdovanojimą "spaudos fotografų " apdovanojimuose... g.gif bet tai visai nesvrbu, nes ji mano pati mylimiausia lietuvių fotografė , o fotografą renkamės, ne pagal jo nuostabų, ar nenuostabų charakterį smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutti: 06 spalio 2010 - 06:53
Sveikos, ką manot apie šio fotografo nuotraukas - [COLOR=blue]Povilas Budrys. Man asmeniškai labai patiko, išradingas, turi daug idėjų, be to nesunku gerai jaustis, labai malonus, o ir kaina prieinama. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svieta @ 2010 10 06, 14:28)
Sveikos, ką manot apie šio fotografo nuotraukas - [COLOR=blue]Povilas Budrys. Man asmeniškai labai patiko, išradingas, turi daug idėjų, be to nesunku gerai jaustis, labai malonus, o ir kaina prieinama.  smile.gif

na jei jums išties idomi ir kitokia nuomonė... tai man ne... ne... ne...
Atsakyti
QUOTE(Rutti @ 2010 10 06, 18:53)
na jei jums išties idomi ir kitokia nuomonė... tai man ne... ne... ne...

Man irgi nepatiko...visai nenatūralios foto.... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutti @ 2010 10 04, 18:57)

ir ten spėjot taip artimai susipažinti, kad jau susidarėt tokią tvirtą nuomonę? g.gif ne visada pirmas įspūdis būna teisingas mirksiukas.gif

QUOTE(Rutti @ 2010 10 06, 07:51)
bet tai visai nesvrbu, nes ji mano pati mylimiausia lietuvių fotografė , o fotografą renkamės, ne pagal jo nuostabų, ar nenuostabų charakterį smile.gif

čia jūs visai neteisi...renkantis fotografą, jo charakteris tikrai svarbu...tikrai neičiau fotografuotis pas fotografą, kuris būtų nemielas, pasipūtęs, nemokantis bendrauti su klientais, net jei jo darbai man būtų nuostabūs...juk fotografuojantis reikia atsipalaiduoti, pasitikėti fotografu ir savimi, turi būti abipusis bendradarbiavimas...savo pirmu postu jūs padarėt antireklamą savo mylimai fotografei, kurios manau ji tikrai nėra verta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilika: 06 spalio 2010 - 22:45
QUOTE(Vilika @ 2010 10 06, 23:35)
ir ten spėjot taip artimai susipažinti, kad jau susidarėt tokią tvirtą nuomonę?  g.gif ne visada pirmas įspūdis būna teisingas  mirksiukas.gif
čia jūs visai neteisi...renkantis fotografą, jo charakteris tikrai svarbu...tikrai neičiau fotografuotis pas fotografą, kuris būtų nemielas, pasipūtęs, nemokantis bendrauti su klientais, net jei jo darbai man būtų nuostabūs...juk fotografuojantis reikia atsipalaiduoti, pasitikėti fotografu ir savimi, turi būti abipusis bendradarbiavimas...savo pirmu postu jūs padarėt antireklamą savo mylimai fotografei, kurios manau ji tikrai nėra verta...

ooooiiii tin nejuokinkit sus savo tokiais pasisakymais... niekam aš čia nedarau nei reklamos nei antireklamos, čia yra pokalbių forumas, ir visos savo nuomonę išsakome taip kaip norime, aš gi pasakiau kokia ji man pasirodė... ir beje savo šventei rinkčiausi ją ir mokėčiau jai didelius pinigus, kad i kaip ji man nepatiktų kaip asmenybė, dėlto, kad ji yra nuostabi fotografė, ir puikiai išmano savo darbą drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutti: 07 spalio 2010 - 07:47