Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

Kauneckas, tikiu, kad super padarytų - teko kažkada su juo bendrauti - super su polėkiu, netradicinis žmogus (vien jo paties vestuvinis "kostiumas" ko vertas), ir jo nuotraukos man visada patiko - pradedant mados, baigiant įvariais kitais projektais.
Atsakyti
QUOTE(murydla @ 2010 10 29, 21:44)
O kur galima paziureti  jo darytos vestuvines nuotraukos

Na, kadangi jis nėra vestuvių fotografas (tuo užsiima tik retkarčiais, turbūt greičiau iš idėjos nei dėl pinigų), tai tų savo nuotraukų, natūralu, ir neafišuoja niekur. Atsimenu, kažkada žmonėse esu užmačius, kad jis fotografavo A. Dagelio ir architektės J. Porvaneckaitės vestuves. Puikiai perteikta nuotaika (aišku, ir pati jaunoji buvo labai įspūdinga wub.gif )
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2010 10 26, 17:18)
o gal kas susiduret su Elena Petkauskiene?

Ji fotografavo musu vestuves. Esame LABAI LABAI patenkinti, ir dar desimt kartu samdytume tik ja smile.gif ne tik nuotraukos nerealios, bet ir ji pati labai siltas ir malonus zmogus..
Atsakyti
QUOTE(aridax @ 2010 11 01, 19:28)
Ji fotografavo musu vestuves. Esame LABAI LABAI patenkinti, ir dar desimt kartu samdytume tik ja smile.gif ne tik nuotraukos nerealios, bet ir ji pati labai siltas ir malonus zmogus..

O kiek maždaug kainuoja jos paslaugos? smile.gif
Atsakyti
sweikutes,gal kas turit atsiliepimu apie siuos fotografus?www.diviana.lt tai seimyninis duetas.. ju kaina palyginti labai nedidele,bet kazkaip baisu sakytis neisgirdus komentaru is zmoniu kurie yra naudojesi ju paslaugomis...
is anksto aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(murydla @ 2010 10 29, 18:29)
Geras fotografas vistiek neapsiims fotografuoti vestuvių
(T. Kauneckas)

Pavartykit žurnalą "Žmonės" - ten tikrai būna Kaunecko kadrų iš vietinių "žvaigždučių" vestuvių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangustta @ 2010 10 27, 20:47)
o man jis kazkoks idomus pasirode, parasiau uzklausa, tai nei dziaugsmo, kad juo domimes, nei ka. Sako, pasiziurekite dar kitus fotografus. Na ir idomus...tai jauciu ir pasiziuresim kitus:)))

čia jo toks stilius, mes su juo ilgokai bendravom, kol susitarėm galutinai jis primygtinai siūlė pažiūrėt kitų fotografų nuotraukas, nes nelaikė bent pernai, savęs profesionalu, bet aš norėjau būtent jo paslaugų, tad manau, jei jūs nenori jo geriau pažiūrėkit kitų fotografų darbus, gal labiau kas patiks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zozolka @ 2010 11 01, 23:09)
O kiek maždaug kainuoja jos paslaugos? smile.gif

Nu nemazai smile.gif tik darbai tikrai to verti..
jos psl www.elenafoto.lt yra nurodytos kainos. O siaip is esmes manau tiesiog reikia tartis, kaina gali svyruot (cia realiai ne tik Elenai, bet ir kitiems fotografams taikoma) priklausomai nuo noru ir poreikiu.
Atsakyti
Sveikos bigsmile.gif norėčiau ir aš šiek tiek įsiterpti į Jūsų pokalbį smile.gif prisiregistravau į supermama.lt tam, kad padėkočiau ir kartu parekomenduočiau vieną labai fainą, ir beabejo, talentingą fotoghrafą. Tai Sigitas Gaudėža - nuoširdus, paprastas ir profesionaliai atliekantis savo darbą, fotografas. Mūsų vestuvės buvo neseniai ir savo nuotraukomis esame labai patenkinti, negalvojome, kad mes galime pabūti nors trumpam manekenais biggrin.gif 4u.gif iš tiesų vestuvės buvo kuklios, trumpos, bet nuotraukos nenuvylė, dėkojame fotografui ir rekomenduojame jį kaip profesionalą, savitą stilių turintį fotografą. Kainos pas jį įvairios, tačiau jei labai norėsite, galite susitarti tikrai, tik reikia siūlyti ir savo variantus. Įmetu jo svetainės adtresą, pažiūrėti foto, tikimės, kad kažką jis dar nustebins taip kaip mus mirksiukas.gif www.sgfoto.lt ; http://www.wed.lt/lt.../id/52/page/10/ ; Visoms kantrybės ruošiantis JŪSŲ šventei. Saulė drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas vakaras.

Dažnai vestuvinės fotografijos forume nuskamba tokios frazės: "Meninė vestuvių fotografija", "Meninė reportažinė vestuvių fotografija" ir panašiai. Pasidalinkite prašau savo nuomone tie, kurie vartojate šį žodį "meninė" kartu su žodžiu "vestuvinė". Ar jums neatrodo, kad žodis "meninė" šiek tiek kilstelėja posakio "vestuvinė fotografija" reikšmę ? Ar tie, kurie vartojate šį išsireiškimą, tikrai galite atskirti meninę ir NE menine vestuvių fotografiją, identifikuoti skirtumus ? Ar apskritai įmanoma meninė vestuvių fotografija ? "Ar menas nėra kuriamas sau ? Dievams ? O visa kita yra kliedesiai arba pigūs triukai ?" pridedant tą žodelį, kuris tarsi svertas priverčia atidaryti Jūsų pinigines ir sumokėti už eilinio fotografo, eilinius darbus ne eilinius pinigus ? Ar apskritai menas ir komercija yra suderinami ? Menas kabo muziejuose, o kiek Jūs žinote lietuvių fotografų padarytų vestuvių fotografijų kabančių muziejuje ?

AČIŪ

Atsakyti
menas ne tik kabo muziejuose, fluxus ar dadaizmas irgi menas, pavyzdžiui. O kas yra menas ir kada darbas tampa (bet koks darbas) meno kūriniu, nėra taisyklių ar atpažinimo ženklų, tai tiesiog juntama/matoma, dažnai tiesiog intuityviai - kaip ir kokio meno darbo ilgaamžiškumas ar vertė.
Atsakyti
QUOTE(giedlius @ 2010 11 04, 20:42)
Labas vakaras.
Ar tie, kurie vartojate šį išsireiškimą, tikrai galite atskirti meninę ir NE menine vestuvių fotografiją, identifikuoti skirtumus ? Ar apskritai įmanoma meninė vestuvių fotografija ? "Ar menas nėra kuriamas sau ? Dievams ? O visa kita yra kliedesiai arba pigūs triukai ?" pridedant tą žodelį, kuris tarsi svertas priverčia atidaryti Jūsų pinigines ir sumokėti už eilinio fotografo, eilinius darbus ne eilinius pinigus ? Ar apskritai menas ir komercija yra suderinami ? Menas kabo muziejuose, o kiek Jūs žinote lietuvių fotografų padarytų vestuvių fotografijų kabančių muziejuje ?

AČIŪ

Turbūt, kad kliedesiai ir pigūs triukai, o jaunieji to nemato ir moka pinigus už tai...... doh.gif
Išraiškingas jūsų pasisakymas. Graži iškalba (čia aš rimtai spaudžiu dešinę)

4u.gif

Žinoma, kad menas, nes tai yra kuriama. Yra plika dokumentika, yra režisuotas reportažas, yra ir meninė vestuvinė fotografija. Patys jaunieji renkasi kas jiems artima ir miela. Žinoma tradicinių vestuvinių nuo a iki z meninių nepadarysi, nes dalis yra ir bus reportažas.
Nevardinsiu konkrečių pvz kas mano nuomone kokią daro, nes manau, kad kiekvienas tą meną mato savaip. O vestuvės - ne muziejuose kabinamos, o namuose, atminimui.
Beje menas ir komercija nuo senų laikų buvo ir yra. Juvelyrika, dailė, fotografija ir kitos sritys - viskas yra menas. Nes tai kuriama. Galima pykšt ir ryt atiduoti nuotrauką, galima iš to pačio pykšt padaryt ir tikrą meną.
Nors manau jūsų meno suvokimas yra kitoks, jei jau iškėlėte tokią diskusiją. Ar verta apie tai diskutuoti čia? patys mes renkames kas yra menas, kas gražu. Man patinka fotografas x, o xxxx visai nepatinka. Gal tas xxxx jums "menininkas", o tas mano favoritas x jums tik pigių triukų kūrėjas....
Ir tikrai nemanau, kad jaunieji tokie akli, jei moka papildomai tūkstančius tik už tą žodį "meninė"..... jie gi renkasi pagal realius darbus mirksiukas.gif

Jei aš mėgstu mėsytę, o jūs vegetaras, juk nediskutuosim kuris skaniau valgo drinks_cheers.gif

ir atsiprašau už seklio morkos vaidmenį, bet va matyt jau trys metai vis dar ieškote atsakymo...... čia jau tikrai panašu į religiją, yra tas Dievas ar jo nėra..... g.gif

Jūsų citata:
"2007 11 19, 20:24 Paskelbta: #316
/Sveiki.
Labai daug kalbama apie kainas, kadrų skaičių bei kitas technines vestuvių fotografavimo ypatybes. Būtų įdomu sužinoti kokios fotografijos yra vadinamos "meniškomis" ? Ar tie gaudomi, reportažiniai kadrai ir yra meniškumas /......... ? "

atleiskite už įsiterpimą, kažkada pažadėjau daugiau nesikišti į šiuos pokalbius....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rudaakė: 04 lapkričio 2010 - 23:07