Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

Juk pries samdant fotografa su juo yra susitinkama ir patariama, ko is jo norima, jei jaunieji to pageidavo, tai ta ir gavo 4u.gif
Na man jo darbai visai prie sirdies, aisku neskaitant kai kuriu nuotrauku, bet siaip jis turi daug gana neblogu ideju.... blush2.gif
Labai daug fotografu ir ju darbu perziurejau, bet uzkabino butent Tomo darbai 4u.gif
Atsakyti
paneles reikia jusu patarimo biggrin.gif
uzsakem fotografo paslaugas uz 300 nuotraukyciu dvd sumokesim 1800 .nuotraukos grazios isties,bet ar nebus per mazai ju? bet sake kad galima imti ir visas ir tos kurios nepavyko,nes tos 300 tai jau geriausios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady*love @ 2010 11 17, 23:16)
paneles reikia jusu patarimo biggrin.gif
uzsakem fotografo paslaugas  uz 300 nuotraukyciu dvd sumokesim 1800 .nuotraukos grazios isties,bet ar nebus per mazai ju? bet sake kad galima imti ir visas ir tos kurios nepavyko,nes tos 300 tai jau geriausios  biggrin.gif

jei tikrai nuotraukos jau atrinktos ir visos tinkamos jusu albumu tada tikrai viskas puiku smile.gif O manau kad taip ir yra.
As visada uz tai, kad maziau bet gerai, nei 1000 vnt ir neberasti tarp ju nei 50 albumui...... galu gale tobuli 200 kadru (o gal ir maziau) visada geriau uz palaida bala 800 ir daugiau.... Daznai dar ta lietuviska nuomone "kuo daugiau, tuo geriau" paskui labai nuvilia....
Taip kad manau neabejokite savo spendimu smile.gif Jei nuotraukos patiko - vadinasi taip ir bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2010 11 18, 00:55)
jei tikrai nuotraukos jau atrinktos ir visos tinkamos jusu albumu tada tikrai viskas puiku smile.gif  O manau kad taip ir yra.
As visada uz tai, kad maziau bet gerai, nei 1000 vnt ir neberasti tarp ju nei 50 albumui......  galu gale tobuli 200 kadru (o gal ir maziau) visada geriau uz palaida bala 800 ir daugiau....  Daznai dar ta lietuviska nuomone "kuo daugiau, tuo geriau" paskui labai nuvilia....
Taip kad manau neabejokite savo spendimu smile.gif  Jei nuotraukos patiko - vadinasi taip ir bus smile.gif

tai tada gerai , kad yra zmogus kuris gali nuraminti,nes mano drauge sake kad jos fotografas fotografuoja Lt elita ir padarys 800 foto tik uz 500 lt...nezinau koks ten fotografas uz tokia kaina..ir kokia kokybe tu nuotrauku.tai todel ir susimasciau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady*love @ 2010 11 18, 01:09)
tai tada gerai , kad yra zmogus kuris gali nuraminti,nes mano drauge sake kad jos fotografas fotografuoja Lt elita ir padarys 800 foto tik uz 500 lt...nezinau koks ten fotografas uz tokia kaina..ir kokia kokybe tu nuotrauku.tai todel ir susimasciau bigsmile.gif

As irgi uztai, kad geriau maziau, bet kokybiskesniu, nei turet 1000, bet nebus i ka realiai paziuret mirksiukas.gif
Atsakyti

QUOTE(Lady*love @ 2010 11 18, 01:09)

žinoma , kad užteks, ir neprarasite malonumo žiūrėti nuotraukas nes 800 peržiūrėtui jau darbas biggrin.gif, kaip ir spauzdinimui atsirenka jaunieji 120 nuotraukų , o paskui verkia , kad neranda pirti tiokio dydžio albumų biggrin.gif
O dėl elito fotografo už 500 litų tai faina tada tai draugei, kad tokį pažysta biggrin.gif
Atsakyti
Labukas merginos smile.gif
kokie atsiliepimas apie fotografa Vaida Garla ? smile.gif
Atsakyti
O gal yra mergaičių, kurios ir fotografą ir filmuotoją užsakinėjo? Yra arba fotografų arba filmuotojų tema, o tokios bendros kaip ir nėra todėl ir rašau čia, dažniausiai fotografai dirba kartu su filmuotojais, o gal dabar jau nebeaktualu filmuoti?

Gal yra kas užsakinėjo www.fotogidas.lt paslaugas? man visai patiko jų darbai, tik forume neradau apie juos atsiliepimų
Atsakyti
O ka manote apie www.zavifoto.lt?
Atsakyti
QUOTE(krista-30 @ 2010 11 17, 11:54)
Mes kaip ir apsisprende Toma Larionova imti smile.gif Gal kas buvo samde ji ir galit pakomentuoti, buciau labai dekinga  4u.gif

Jau rašiau apie jį, man jo spalvytės tokios nublukintos ir niūros viską gadina blush2.gif
Bet vėlgi, skonio reikalas smile.gif
O dėl Zavifoto, tai gerai manom, ankstesniuose puslapiuose kažkas gyrė jį labai smile.gif
Bet nereikia aklai vien tik kitų nuomonem ir rekomendacijom vadovautis. Na, taip, jos svarbios labai, bet svarbiausia kad nuotraukytės ir pats žmogus patiktų jums, o ne kad patiko kažkam kitam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Red_Rose @ 2010 11 18, 20:40)
Jau rašiau apie jį, man jo spalvytės tokios nublukintos ir niūros viską gadina  blush2.gif
Bet vėlgi, skonio reikalas smile.gif
O dėl Zavifoto, tai gerai manom, ankstesniuose puslapiuose kažkas gyrė jį labai smile.gif
Bet nereikia aklai vien tik kitų nuomonem ir rekomendacijom vadovautis. Na, taip, jos svarbios labai, bet svarbiausia kad nuotraukytės ir pats žmogus patiktų jums, o ne kad patiko kažkam kitam  4u.gif

Jau visiskai pasimeciau tarp tu fotografo paiesku doh.gif Stoga rauna po truputi blink.gif Visiskai aklai irgi nesinori rinktis, norisi kazkokiu atsiliepimu. Suprantu, kad ir nuomones gali buti pas visus skirtingos, vienam labai patikt, o kitam gali but visiskas s.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(krista-30 @ 2010 11 18, 21:48)
Jau visiskai pasimeciau tarp tu fotografo paiesku doh.gif Stoga rauna po truputi  blink.gif Visiskai aklai irgi nesinori rinktis, norisi kazkokiu atsiliepimu. Suprantu, kad ir nuomones gali buti pas visus skirtingos, vienam labai patikt, o kitam gali but visiskas s.... blush2.gif

Uzjauciu. Man ir panasiai: pradejo rauti stoga, Juolab, kad reikia tilpti i vestuvini biudzeta blush2.gif IR VISGI NORISI, KAD KAINA ATITIKTU KOKYBE doh.gif
Atsakyti