Įkraunama...
Įkraunama...

Statau namą savo rankomis

QUOTE(Naughty Lady @ 2010 09 07, 12:03)
o kaip vadinasi tas "marmalas"? Kur pirkot ir kiek kainuoja? Aš irgi apie tokį esu girdėjusi, kadangi pas mus irgi tik iš vidaus pamatas šiltintas, tai papildomai nutepti išorę būtų labai naudinga drinks_cheers.gif Kad tik kas pasakytų, kad jis tikrai veiksmingas g.gif Būtinai parodykit termonuotrauką kai pasidarysit mirksiukas.gif

Mascout products.WeatherBlockWhite. cia vyras man toki pavadinima atsiunte blush2.gif kaina uz 20 kg virs 700lt... vieno kvadratinio metro padengimas apie 30lt/kv 4u.gif kiek prisimenu is praeitu metu parodos, tai lyg ir rusisku ar baltarusisku analogu buvo g.gif
na lauksim ziemos, tada ir matysim kiek tas stebuklas padeda biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 09 07, 12:32)
Mascout products.WeatherBlockWhite. cia vyras man toki pavadinima atsiunte  blush2.gif kaina uz 20 kg virs 700lt... vieno kvadratinio metro padengimas apie 30lt/kv  4u.gif kiek prisimenu is praeitu metu parodos, tai lyg ir rusisku ar baltarusisku analogu buvo  g.gif
na lauksim ziemos, tada ir matysim kiek tas stebuklas padeda  biggrin.gif  biggrin.gif

Gaila, kad pagal tuos duomenis google nieko neranda... Vistiek ačiū, lauksim atsiliepimų smile.gif (aš esu girdėjus korundą, matyt čia vienas tų analogų, bet prieš pusmetį forume klausiau, nieks nieko neatsakė schmoll.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naughty Lady: 07 rugsėjo 2010 - 12:44
QUOTE(Naughty Lady @ 2010 09 07, 13:42)
Gaila, kad pagal tuos duomenis google nieko neranda... Vistiek ačiū, lauksim atsiliepimų smile.gif (aš esu girdėjus korundą, matyt čia vienas tų analogų, bet prieš pusmetį forume klausiau, nieks nieko neatsakė schmoll.gif )

persiprasau, irasiau klaida, rasiau kaip tariasi blush2.gif turi buti mascoat 4u.gif mes irgi neradom info nei apie ta korunda nei panasias medziagas- cia meistreliai kur mums terasa pyle, pasakojo,kad yra toks dalykas... na tipo net ir vamzdynai kur po zeme yra, tai ju kazkaip nebesiltina o su tuo marmalu tepa... tai MB sako, reik isbandyti, gi blogiau nebus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 09 07, 08:46)
Tad pagal jumis-visi kurie is vidaus siltina-durneliai?  :oh  O gal geriau kitaip issireiskite ,siltinimo efetas nebus toks didelis kaip siltinant is vidaus o ne jokio efekto.  Trisluoksnei sienai ir is lauko siltinimas nera labai efektyvus,geriausia kai apsiltinimas idetas i pamato vidu betonuojant.

ponas teisejas vel kaltinimais ir nuosprendziais svaistosi.
geriau pasakyk koks skirtumas skaitine reiksme tarp "nebus toks didelis" ir "jokio".
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2010 09 07, 08:20)
Tai ką tada daryt? Atkast iš lauko ir dar kokį metrą apšiltint? (koks efektas bus?)bet ten kur prmas sluoksnis žemėj supiltas tai ten gi neatkasiu.O ten kur jau neužpilti pamatai bus tai negaliu net 5cm dėt,nes plyta išlenda tik kokius 3cm nuo pamato.

nuotraukas ir aprasyma padek i tema apie klaidas.
apsiltinimas is lauko pagerintu situacija, bet klaidos neistaisys.

Atsakyti
QUOTE(zigiz @ 2010 09 07, 18:30)
ponas teisejas vel kaltinimais ir nuosprendziais svaistosi.
geriau pasakyk koks skirtumas skaitine reiksme tarp "nebus toks didelis" ir "jokio".

Ponas teisejas jumis baudzia 20 ciai metu nelysti i SM. Taskas.

P.S. is taves skaiciuku taippat nematau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2010 09 07, 11:24)
sveiki.pradėjom ir mes pamatus ir klausimas iškilo(klausiau  jau ir pamatų temoj  ax.gif )-ar būtinai reik juodžemį iškast iš pamatų (namo) vidaus???ne dėl to kad tingim ar kaip,bet paprasčiausiai,jis pas mus dabar tiek suvažinėtas technikos,garažo dalis ant įvažiavimo stovi,ten kietai suplūkta,,žemės ten nekažkas ir nieko gero,o smėliu vistiek iškasus reiks pripildyt.tai gal galima palikt kaip yra ar čia privaloma nukast paviršių,gal mes ko nedaskaitėm?>??dabar kaip tik lieja pamatus-į žemę 1,40 įleista,kasa griovius ir pila į žemę tiesiai,dadeda stulpų kalną kad tvirčiau būtų

reikia nukasti butinai juodzemy mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo verslas: 07 rugsėjo 2010 - 19:10
QUOTE(verslas @ 2010 09 07, 20:59)
reikia nukasti butinai juodzemy mirksiukas.gif

o tai kas blogai, jei nenukasta bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(pego @ 2010 09 07, 21:40)
o tai kas blogai, jei nenukasta bus g.gif

vat būtent-ką jis pagadins po namu gulėdamas?sliekai lyst pradės ar ka srimčiau g.gif ? vat apie tai ir klausiu-kodėl jį vertėtų iškasti,o ne palikti?
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2010 09 07, 22:07)
vat būtent-ką jis pagadins po namu gulėdamas?sliekai lyst pradės ar ka srimčiau  g.gif ? vat apie tai ir klausiu-kodėl jį vertėtų iškasti,o ne palikti?

dėl drėgmės, kad nesidrenuos tuo juodžemiu, bet iš kitos pusės juk nekils ta drėgmė, nuo sklypo aukščiau kur pamatai, nu idomu nuomones išgirsti, nes ir pas mus tas pats, yra žemės pamatu viduje ir kokia 10 cm smėlio.
Atsakyti
QUOTE(pego @ 2010 09 07, 22:26)
dėl drėgmės, kad nesidrenuos tuo juodžemiu, bet iš kitos pusės juk nekils ta drėgmė, nuo sklypo aukščiau kur pamatai, nu idomu nuomones išgirsti, nes ir pas mus tas pats, yra žemės pamatu viduje ir kokia 10 cm smėlio.

pas mus sutrombuota gerai tai gaila judint jei nebūtina
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2010 09 07, 21:07)
vat būtent-ką jis pagadins po namu gulėdamas?sliekai lyst pradės ar ka srimčiau  g.gif ? vat apie tai ir klausiu-kodėl jį vertėtų iškasti,o ne palikti?

gruntas su organika /augalinis/ dulant organikai tankeja, todel grindys irengtos ant tokio pagrindo gali reiksmingai deformuotis.
Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2010 09 07, 19:46)
Ponas  teisejas jumis baudzia 20 ciai metu nelysti i SM.  Taskas. 
P.S. is taves skaiciuku taippat nematau. :mirksiukas:

paraciau dar atsakymu. laukiu nuosprendziu.
p.s. nors kas nors paskaito
Atsakyti