stasele,ne visi vazoje,dar daug ir lysvėj žydės.Mano šiemet prasti kardeliai,nuo to lietaus labai išsivartę,kreivi.
Aš saviškius irgi auginu lysvėj.Turiu daug,tiksliai nė nežinau kiek veislių.Reiktų kada suskaičiuot.Naujų jau nebeperku,sodinu tuos,kuriuos turiu,o turiu visokių:baltų,juodų,žalių,mėlynų,raudonų,geltonų it t.t.Anksčiau,kai turėjau mažiau,tai visus tiesiog iš svogūnėlių atskirdavau,o dabar viską pasižymiu popieriuje.Tiesiog popieriaus lape nuo viršaus iki apačios pasižymiu eiles:1 2 3 4 5 6... 23.Nu tiek eilių,kiek pasodinta.Tada kiekvienoj eilėj per visą lapo plotį vėl skaičiukais 1 2 3...10 pasižymiu kardelius.Pvz.vienoj eilėj sodinu 10 svogūnėlių.Kai pradeda žydėt,tada einu laukan su tuo lapu popieriaus ir pasižymiu, prie skaičiuko koks žydi,pvz.pirmoj eilėj 1 ,2,3 -žali,4-geltonas,5,6-balti gofruoti,ir t.t.Rudenį iškasinėju vėl su tuo lapu.Žiūriu kur koks buvo.Iškasus iškart nupjaunu lapus ir šaknis su senu svogūnu ir dedu ant laikraščio,kur pasižymiu spalvą,o jei žinau,tai pavadinimą.Va taip visas rūšis sudėlioju ant atskirų laikraščių.Kai išdžiūsta sudedu į dėžes,kurias susiskirsčius į tokius skyrelius,kad nesusimaišytų,kiekvieną rūšį į atskirą skyrelį,užrašau pavadinimą ir nešu rūsin.Dabar tose dėžėse laikau tulpes.Irgi kiekvieną rūšį atskiram skyrely.Va taip aš ir žaidžiu su savo gėlėm.Jei sodinu visokių spalvų po eilutę,tuomet būna labai lengva.Sodinant rašau:1 eilė-dūminės,2-žalios ir t.t. Tuomet rudenį labai lengva iškasinėt.
Pas mane irgi pražydo grožybės 
Papildyta:
Vau kokia graži

Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2011 08 07, 22:19)
Ačiū.
Tai "Noslepumaina šokolade" (Vinkelis 2007)

Vau kokia graži

QUOTE(Militux @ 2011 08 08, 11:14)
Pas mane irgi pražydo grožybės 

QUOTE(jediara @ 2011 08 08, 10:43)
Faina kai gražūs žiedai