Įkraunama...
Įkraunama...

Langų rūbai - 9 tema

QUOTE(Daiva St. @ 2010 09 29, 18:18)
Sveikutės!
Mane neramina vienas dalykas dėl austrijiečių - ar tikrai ten daugiau kaupiasi dulkės, kaip mane bando įtikinti kolegė? g.gif Kažkaip netikiu,juk kai nuleisiu žemyn,kažkiek jos ir apsivalys, o kaip dėl skalbimo?

Austrijietes naudojamos taip pat kaip ir romanetes, skalbimas taip pat. del dulkiu tai tikrai nepasakysiu, kad kaupiasi, nebent austrijiete butu visiskai nekilnojama. Zinoma, jei nesivalysim, tai dulkiu bus visur lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, reikalinga pagalba!
Viename temoje (klaidų skrynelė) radau parašymą, kad daugiau niekada vonioje nedėtų romanetės, bet į klausimą KODĖL? taip niekas ir neatsakė, o aš labai noriu tą patį daryti. Gal kas galite tai pakomentuoti?
Atsakyti
QUOTE(audine68 @ 2010 10 01, 14:24)
Sveikos, reikalinga pagalba!
Viename temoje (klaidų skrynelė) radau parašymą, kad daugiau niekada vonioje nedėtų romanetės, bet į klausimą KODĖL? taip niekas ir neatsakė, o aš labai noriu tą patį daryti. Gal kas galite tai pakomentuoti?

pas mane vonioje romanete kabo virs metu jau...nesigailiu tikrai g.gif galbut tik audinuka reikia atsargiai rinktis, galbut kai kurie audiniai susigarbanoja nuo dregmes ir pan. nu sunku pasakyti, man taip neatsitiko, esu patenkinta pasirinkimu g.gif
Atsakyti
Turiu klausimeli, gal kas turit tokius uzkabinamus ant lango remo roletus, na,kad nereiktu remo pragrezti, uzsikabina tokie plastmasiukai. Kaip su tokiais roletais? Nenukrenta, gerai laikosi g.gif Gal geriau pirkti tuos, kur standartiskai tvirtinasi?
Atsakyti
tie roletai kur užkabinami ant lango rėmo dar turi ir lipnios juostelės gabaliuką, tad laikosi gana tvirtai. bigsmile.gif
Tik bėda pas mane bent jau su tuo užsikabinimu buvo tokia, kad užkabinant ant rėmo prisispaudžia ant lango rėmo esanti gumytė, tad langas pasidaro nebesandarus ir pro ten švilpia vėjas..... doh.gif
Taigi aš tą užkabinimą nulaužiau, kol kas tfu tfu tfu - likosi, bet ateityje tikrai galvosiu apie normalius roletus. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintele @ 2010 10 02, 01:42)
Turiu klausimeli, gal kas turit tokius uzkabinamus ant lango remo roletus, na,kad nereiktu remo pragrezti, uzsikabina tokie plastmasiukai. Kaip su tokiais roletais? Nenukrenta, gerai laikosi  g.gif  Gal geriau pirkti tuos, kur standartiskai tvirtinasi?

Roletai negadina lango remo schmoll.gif jie greziasi tik i stiklajuoste, todel galite nebijoti deti normalius kokybiskus roletus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintele @ 2010 10 02, 02:42)
Turiu klausimeli, gal kas turit tokius uzkabinamus ant lango remo roletus, na,kad nereiktu remo pragrezti, uzsikabina tokie plastmasiukai. Kaip su tokiais roletais? Nenukrenta, gerai laikosi  g.gif  Gal geriau pirkti tuos, kur standartiskai tvirtinasi?

Geriau dėti standartiškai tvirtinamus į stiklajuostę.Dėl to bėdų nebus.O jei kartais roletai nusibostų ir juos nuimsite tai galima po to pakeisti tik šonines stiklajuostes ir vėl turėsit gražų langą
Atsakyti
Labas merginos jungiuosi prie jusu 4u.gif ax.gif
Atves jau tuoj langus ir kilo didele misle, kuo aprengti virtuves langa doh.gif kaip uzuolaidu nesinoretu , bet manau teks mat pinigeliu galiu lango rubui isleisti labai labai minimaliai blush2.gif verysad.gif idedu kelias nuotraukytes. Langas bus iprastas plastikinis, gal ka pasiulytumete, jei deti uzuolaidos tai kokio ilgio ir kokio atspalvio ar su kokiais fragmentais ir pan wub.gif 4u.gif saulyte apsviecia virtuve vakarop saulei besileidziant blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
galima uzdengti horizontaliomis siauromis zaliuzemis, bet jos brangesnes, nei esancios dabar pas jus. Galima roletais. Is tikruju sunku pasakyti, kai nezinoma kiek jus tam galite leisti. Uzuolaidos irgi nera jau toks pigus malonumas, nes juk reikes karniza pirkti, nes matau pas jus nera jo, o normalus kokybiski karnizai irgi turi savo kaina, plius uzuolaidos, cia manau kokiu 5m reiketu dieniniu ir naktiniu koki 4m g.gif tai kazin ar cia pigiau nei zaliuzes ir roletai gaunasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(saliutas @ 2010 10 05, 23:22)
kuo aprengti virtuves langa  doh.gif  kaip uzuolaidu nesinoretu , bet manau teks  mat pinigeliu galiu lango rubui isleisti labai labai minimaliai  blush2.gif   verysad.gif  idedu kelias nuotraukytes. Langas bus iprastas plastikinis, gal ka pasiulytumete, jei deti uzuolaidos tai kokio ilgio ir kokio atspalvio ar su kokiais fragmentais ir pan  wub.gif  4u.gif  saulyte apsviecia virtuve vakarop saulei besileidziant  blush2.gif

rinkciausi roleta kazka i ruduma, gelsva, gali buti su rastu.... Manau ir praktiska, ir ne kazin ka kainuotu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajone_25 @ 2010 10 06, 13:26)
rinkciausi roleta kazka i ruduma, gelsva, gali buti su rastu.... Manau ir praktiska, ir ne kazin ka kainuotu.  smile.gif

Aciu merginos 4u.gif Jei dar kas nors norite tai isreiskite nuomuone, butu malonu 4u.gif na linkstu jau kaip sakan tprie toletu, beliko kaineles susizinoti 4u.gif
Atsakyti
Saliutas, man graziausia butu romanetes, bet viskas remiasi i kaina, na bet taip jau buna, kas grazu, tas kainuoja, zinoma yra tokiu, kurios pacios mechanizmus darosi romanetem, pacios siuna ir pan. jei viso to nedarai, tai roletai tikrai ko gero pigiausias variantas mano nuomone g.gif, o ar graziausias tai jau cia kitas klausimas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gija*: 06 spalio 2010 - 15:59