QUOTE(danyte @ 2006 01 11, 17:07)
Kudikiui 10d. siandien nukrito saselis,bet bambyte lyg ir puliuoja. Ar tai normalu ar reiketu kreiptis i gydytoja? Siuo metu mes gyvename uzsienyje. 

mums irgi kuri laika puliavo,tai du kartus per diena tepdavau spirituku ir pridegindavau kaliopermanganatu,tai greitai viskas susitvarke

Būtinai reikia prižiūrėti, visada kruopščiai išvalyti. Mums irgi buvo kažkas panašaus, bet susitvarkėm be gydytojų. Ryte ir vakare išvalydavom su etanoliu ir patepdavom kalio permanganatu
O kai išėjot iš ligoninės daktarai neliepė bambutę valyti tik virintu vandeniu? Mums tai liepė, bet aš vis vien valiau spirituku, nes man taip patikimiau atrodė.
As tai nenoriu per daug gasdinti, bet mes net ligonineje gulejome - is paselio isaugo stafilokokas. Sakyciau, pasikonsultuok su medikais. Bambyte mums uzgijo tik 5-ta savaite, nors ir valydavau spiritu, ir tepdavau kalio permanganatu. Medikai jau galvojo, kad prireiks uzdeginti, bet neprireike.
Sekmes jums gyjant!!!
Sekmes jums gyjant!!!
QUOTE(Natalėja @ 2006 01 12, 14:19)
O kai išėjot iš ligoninės daktarai neliepė bambutę valyti tik virintu vandeniu? Mums tai liepė, bet aš vis vien valiau spirituku, nes man taip patikimiau atrodė.
Mums irgi liepė valyti virintu vandeniu, bet šeimos gydytoja pasakė, kad nesąmonė

man klaipedos ligoninej sake su vandenilio spiritu valyti, bet šeimos daktarė patarė su siritu, tai su juo valėm ir greitai užgijo.

QUOTE(Natalėja @ 2006 01 12, 14:19)
mus irgi liepe valyti su virintu vandeniu, bet kai atejo vaikelio gydytoja sake: "is kur istrauke, kad reik valyt su virintu vandeniu, dirbu 30metu vaiku gydytoja ir per visus tuos metus negirdejau kad nuo spirito kas atsitiktu, o kas vale su vandeniu virintu sisiem vaikeliam supuliavo, retas buvo jei nesupuliuodavo"

na mes vietoj permanganato kokia antrą sav pradėjom naudot bespalvį kasteleną, kad taip baisiai neatrodytų ta vietelė.
radau iškarpą apie bambytes priežiūrą, tai reikia bent tris kart dienoj kruopščiai ten išvalyti su 75% spirituku ir pridegint 5% permanganato tirpalu, gali ir pati pasidaryt, o šiaip tai jei odelė paraudo ir atsirado išskyrų kreiptis į gydytoją
radau iškarpą apie bambytes priežiūrą, tai reikia bent tris kart dienoj kruopščiai ten išvalyti su 75% spirituku ir pridegint 5% permanganato tirpalu, gali ir pati pasidaryt, o šiaip tai jei odelė paraudo ir atsirado išskyrų kreiptis į gydytoją
Mes valėm spiritu ir prideginom kalio permanganatu, tai labai greit sugijo

Mums liepe valyti tik su virintu vandenuku. Is pradziu mums atrode nepatikimai toks valymo budas, bet bambute sugijo puikiai
. Jau astunta diena visiskai nukrito sasiukas. Seimos gydytojos prasiau, kad israsytu spirituko, bet ji pasake, kad valymas vandeniu yra pagal naujus europos sajungos standartus, ir sis metodas tikrai yra patikimas. Tik reikia gana kruopsciai isvalyti, t.y. nebijoti atversti sasiuko ir pavalyti viduj. Man buvo baisu
, tai sias proceduras atliko tevelis

Vaikučiui iššokusi bambutė, gal kam yra tai buvę? Mamytės patarkit ką darėt?