QUOTE(spyglis2 @ 2010 07 30, 12:05)
šią savaitę eksperimentavau

ir va, rezultatai: masė TIKRAI šlapiuoja nuo aromatų ir citrinos rūgšties

daugiau nebedėsiu
Kaži o kaip skonis tos dengimo masės be rūgštelės
QUOTE(akvilyte @ 2010 07 30, 12:11)
aš ne į temą, bet ar savo vestuvėm pati darysi tortą???
Greičiausiai, kad ne

nebus laiko. Jei bus tai pasidarysiu kokį kuklų. Labai noriu to napaleono iš vaikystės, man pats skaniausias tortas, bet jį ilgai tenka kepti ir laiko labai daug užima

O kodėl klausiate?
Šiaip dažniausiai čia vestuviniai tortukai būna įvertinti nelabai kaip

tokia praktika susiformavo. Nedaug būna tokių, prie kurių neprisikabinsi ir kurie būna tobuli
k.lapelyte,
tikrai neblogas tortukas

ir spalvinė gama labai nuotaikinga

tik du minusiukai jame yra - batukų priekis neproporcingas (t.y. per mažas) ir užrašas "krikštas" ne vietoje