QUOTE(Etama @ 2010 10 09, 21:48)
Tirpsta vandenyje, nezinau ir as kaip
iklijuoti juos i alieju, o reiketu
Papildyta:
Vel bandziau gaminti su BTMS, istirpo vienas normalaii si karta, gerai uzkaitinau. Su vandeniu dariau, be aliejines faes. Skystys tapo baltas, bet vel plaukiojo vasko gabaliukai, kaip kefyras koks. Bandziau ir pagal AZ, kur krepsyte isverte-energingai maisyti, statyti i salta vand., vel maisyti. Vistiek jis man nepasiskirste
Tada turiu vieną idėją, kaip įkomponuoti ištirpintus keratinus į aliejų, bet teks atidėti iki kito karto, nes šito nevykusio aliejaus, atrodo, ilgam užteks. "atradau", kad l. neblogai vandenį su aliejumi sujungia sojų lecitinas (pirkau kapsulėmis, kažkodėl galvojau, kad bus viduj milteliai, bet deja - aliejinis darinys). Šitaip jau esu pasidariusi plaukam kaukę su aliejum ir Mėtos plaukų ekstraktu. Man patinka, nes nereikia prieš kiekv. kartą plakti, kad susimaišytų abi fazės

O konsistencija išlieka skysta, t.y. lecitinas visai nieko nesutirština. Manau, kad tiktų ir blaktienų aliejukui

Be to, atradau dar vieną produktą, kuris kaip rašo padaro "gel huileux" (aliejinį gelį, kuris visai neturi riebaus efekto (pažodinis vertimas). Todėl būtų galima šitą blakstienų aliejuką tepti ir kaip pagrindą prieš dažantis blakstienas (tarp kitko ten ir buvo receptas blakstienoms aktyvinantis augimą). [COLOR=yellow] Ir net radau kur pirkti, bet kad kaina l. kandžiojasi