Įkraunama...
Įkraunama...

Mycoplasma ir chlamydija

Mno vaikui surado mycoplasmos ir chlamydijų bakterijų verysad.gif . Kiek girdėjau tai labai bjaurus dalykas ir dažnai atsinaujinantis. Gal kas susidūrė su jomis?
Atsakyti
Dėl chlamidijų nežinau, o Mycoplasma pernai buvo mano dukrytei, vėliau ir aš apsikrėčiau - labai kosėjom.. Gydoma antibijotikais, teko pagerti ilgiau - ne 5, o 10 dienų, bet jau kai pagijom - tai iki šiol kosulys nebepuola thumbup.gif
Bet daktaras įspėjo, kad galim ir vėl apsikrėsti, jo manynu, ypač vaikai, lankantys darželius, beveik kas metus užsikrečia ta bakterija. Mycoplasma veikia ne visi antibijotikai, tik kai kurie. Mes gėrėm Clatromiciną (KLACID).
Nepergyvenk, viskas pagydoma, svarbu neuždelst ir laikytis gydytojo nurodymų (dar be abejo, turėt gydytoją, kuriuo pasitikėtum mirksiukas.gif )
Sėkmės!
Atsakyti
jo pas mus irgi rado mycoplazma,pagerem laaaabai stipriu antibiotoku 3 dienas(sake sitie antibiotikai atstoja kitu 10 dienu cikla),tai nezinau,ziuresim kaip cia bus,nes pastoviai slogavom ir kosejom. Tikiuosi,dabar ilgiau issilaikysim sveiki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaved @ 2006 01 11, 20:13)
Mno vaikui surado mycoplasmos ir chlamydijų bakterijų verysad.gif . Kiek girdėjau tai labai bjaurus dalykas ir dažnai atsinaujinantis. Gal kas susidūrė su jomis?

Deja mano dukra pernai sirgo abiem. Parsinese is darzelio.. Tikrai bjaurios ligos. Labai smarkiai kosejo. Gydoma tik antibiotikais. Micoplazmos bakterija veikia tik dvieji antibiotikai- Klacidas ir Summamedas. Jeigu jau susirgo, tai bakterija organizme lieka visam gyvenimui ir gali bet kada atsinaujinti.sad.gif
Jeigu uzsikrecia ir suauges, praserga daug sunkiau negu vaikas.
Ir is kur tokios bacilos randasi? g.gif
Atsakyti
Prieš 1,5 metų micoplazma pneumonija sukėlė man plaučių uždegimą. Gydžiausi l.ilgai ir sunkiai. Kur užsikrėčiau nežinau. Kiek žinau micoplazma plinta oro lašeliniu būdu. Džiaugiuosi, kad neužsikrėtė sūnelis ir kiti šeimos nariai. Geriau gal 5 rūšių antibiotikus, ligoninėje dar visokiausių prileido. Padėjo tik "Zinatas" (antibiotikai). Kiek žinau, mikoplazmos ir chlamidijos apsigyvena organizme visam laikui. Teks su jomis susidraugauti g.gif, stiprinti organizmą ir gyventi draugiškai.
Atsakyti
QUOTE(Aumiga @ 2006 01 12, 15:00)

Bet daktaras įspėjo, kad galim ir vėl apsikrėsti, jo manynu, ypač vaikai, lankantys darželius, beveik kas metus užsikrečia ta bakterija. Mycoplasma veikia ne visi antibijotikai, tik kai kurie. Mes gėrėm Clatromiciną (KLACID).

Vat šita KLACID ir mes dabar geriam, dukrytė labai kosėjo, paklausius plaučiukus gydytoja išrašė šį antibiotiką. Tai dabar man įdomu, jei pas mus sėdi ta bakterija, tai jai nustatyti turi daryti kokius tai tyrimus g.gif ?
Mamkos, kurių vaikučiai turi tą mycoplazmą, kaip jums ją nustatė?
Atsakyti

Mums tai išrašė alergologė siuntimą tyrimams į
Atsakyti
Mums tai išrašė alergologas siuntimą i privačią kliniką, pasidaryti kraujo tyrimus, kainavo 50lt. smile.gif . Tik , kad mūsų pediatrė nelabbai kokia verysad.gif nenori išrašyti vaistų, anot jos jis ir taip daug antibijotikų gėręs,o tai kas kaltas kad gydo ne no to ko reikia ir vaistus ne tokius išrašinėja. Man tai labai keista, gydytojos pažiūtėjusios gerklę nustato diagnozę ir dažniuasia klaidingą. Reiks ieškoti privataus pidiatro, kad galų gale ištirtų viską iki galo.
Atsakyti
Mes darėmės tyrimus Endemike. Tai pasidaryti visus 4 tyrimus (2 chlamidijų štamai ir 2 mikoplazmų štamai) kainavo 104 Lt. Rado mikoplazmų kažkurios rūšies. Gydė augmentinu. Bet gydytoja sakė, kad nebūtinai išlieka kraujyje šitie organizmai, tik tuomet kai nepilnai išgydai.
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2006 02 03, 21:15)
Mes darėmės tyrimus Endemike. Tai pasidaryti visus 4 tyrimus (2 chlamidijų štamai ir 2 mikoplazmų štamai) kainavo 104 Lt. Rado mikoplazmų kažkurios rūšies. Gydė augmentinu. Bet gydytoja sakė, kad nebūtinai išlieka kraujyje šitie organizmai, tik tuomet kai nepilnai išgydai.

104 Lt, na ne iš pigiųjų tyrimas ax.gif Aišku, dėl vaiko sveikatos negaila, tik įdomu kodėl Ligonių kasos tokio tyrimo nekompensuoja g.gif
Na, nieduli, nuraminai dėl to, kad tą organizmą galima išsigydyti, tikiuosi mes to brudo atsikratysime, jei iš viso mes jį turime ax.gif
Atsakyti
sveikutes. Kaip jau rasiau,musu vaikutis irgi vis kosejo ir slogavo ir antibiotikus gerem butent KLACID,ir nieko daugiausiai 2 sav. ir vel viskas kartojosi. Atsibodom mes savo gydytojai,nusiunte mus pas pulmonologa,si savo ruoztu paskyre tyrimus del mikoplazmos ir ka,pasitvirtino jie.Savaitgali pagerem Summameda ir kol kas (spjaudausi dabar per abu pecius ir beldziu i medi)
ogi laikomes,nors pagal musu sirgimo grafika jau turejom sirgt thumbup.gif
sioj srity mano tokis patirtis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dovacka @ 2006 02 06, 10:22)
sveikutes. Kaip jau rasiau,musu vaikutis irgi vis kosejo ir slogavo ir antibiotikus gerem butent KLACID,ir nieko daugiausiai 2 sav. ir vel viskas kartojosi. Atsibodom mes savo gydytojai,nusiunte mus pas pulmonologa,si savo ruoztu paskyre tyrimus del mikoplazmos ir ka,pasitvirtino jie.Savaitgali pagerem Summameda ir kol kas (spjaudausi dabar per abu pecius ir beldziu i medi)
ogi laikomes,nors pagal musu sirgimo grafika jau turejom sirgt  thumbup.gif
sioj srity mano tokis patirtis  mirksiukas.gif

Šaunuoliai, laikykitės, nesirkit smile.gif
O tas summamedas ir antibiotikas g.gif ?
Atsakyti