Įkraunama...
Įkraunama...

Mycoplasma ir chlamydija

QUOTE(kniuksė @ 2006 03 04, 13:22)
Gėrėme mes pradžioje silpnesnius - Klacid, sekantį kartą dar kažkokius (nepamenu pavadinimo). Tam kartui padeda, bet po 2 - 3 mėn. vėl pradeda kosėti. O, kad ta mikoplazma lieka organizme, tai man ir skaityti teko, nes daug domėjausi šia tema.

Galima buti miklopazmos viruso nesiotoju ir nejausti visiskai jokiu simptomu. Virusas subujoja, kai uzsikreti kokiu nors kitu virusu. O del gydymo - tai antibijotikai tikrai turi padeti tik gal per trumpai juos geret. Mums Santariskese gydytoja liepe gydytis 14 dienu klacidu ir 3 dienas Sumamedu arba 3 savaites eritromicinu. Tinkamai neisgydytas virusas vel atsinaujina. O ir uzsikresti juo galima vel bet kada, ne veltui jis vadinamas visuotinai paplitusia infekcija. Tiesiog per mazai zmoniu tiriasi ir gydosi. Beje sergant vienam is seimos nariu, gydytis turi butinai visa seima!!!
Atsakyti
kniukse, isduokit paslapti, kas per gydytojas. 4u.gif
Atsakyti
mano mergytei 1.4 men sias abi bakterijas rado. tai geriam 12-14 dienu klacid ir dar 3 dienas gersim po klacido subameda. speju sese is darzelio parnese, tai toki kursa gaus ir vyresnele. o mums su vyru ir auklei liepe isgerti 3 dienu kursa subamed.
mums skyre si gydyma musu pulmonologe, na ja 101% pasitikiu. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(jurka1 @ 2006 06 09, 23:45)
Galima buti miklopazmos viruso nesiotoju ir nejausti visiskai jokiu simptomu. Virusas subujoja, kai uzsikreti kokiu nors kitu virusu. O del gydymo - tai antibijotikai tikrai turi padeti tik gal per trumpai juos geret. Mums Santariskese gydytoja liepe gydytis 14 dienu klacidu ir 3 dienas Sumamedu arba 3 savaites eritromicinu. Tinkamai neisgydytas virusas vel atsinaujina. O ir uzsikresti juo galima vel bet kada, ne veltui jis vadinamas visuotinai paplitusia infekcija. Tiesiog per mazai zmoniu tiriasi ir gydosi. Beje sergant vienam is seimos nariu, gydytis turi butinai visa seima!!!

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PaulaL: 13 birželio 2014 - 14:35
Gal Šiauliuose žinote gerą pulmonologą arba vaiko šeimos gydytoją, kurie žinotų apie tokius tyrimus ir juos paskirtų?
Atsakyti
Man (36 m) rado ir mycoplazma ir chlamydijas, geriau 14 d clacida, kai ji geriau temperaturos nebuvo - 36,6, kai baigiau gerti pakilo temperatura kasdien nuo 36,9 iki 37,1. Paprastai manobtemperatura buna 36,6. Siapskilusia jauciu, naktim prakaituoju, maziau nei per tas dienas, kai geriau antibiotikus. Gal galit patarti, ar gydytojas turi siusti vel tietis nuo siu bakteriju, ar galvoti, kad 14 d sugertas klacidas uzmuse bakterijas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soflina: 23 lapkričio 2015 - 04:31
QUOTE(PaulaL @ 2014 06 13, 14:36)
mano mergytei 1.4 men sias abi bakterijas rado. tai geriam 12-14  dienu klacid ir dar 3 dienas gersim po klacido subameda. speju sese is darzelio parnese, tai toki kursa gaus ir vyresnele. o mums su vyru ir auklei liepe isgerti 3 dienu kursa subamed.
mums skyre si gydyma musu pulmonologe, na ja 101% pasitikiu. 4u.gif
Papildyta:
drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Laba diena, noriu paklausti, ar po gydymo daromi tyrimai kraujo pakartotinai?
Atsakyti
QUOTE(Soflina @ 2015 11 23, 12:15)

Man taip pat ifomu ar kas daretes pakartotinus tyrymus ar pasweikot ir nk nebesidaret?
Atsakyti
QUOTE(Soflina @ 2015 11 23, 12:15)

Po mycoplazmos maniskiui nedare jokiu pakartotiniu tyrimu del bakterijos, nors gulejo ligoninej gan sunkios bukles (plauciu uzdegimas). Pasveiko ir tiek. Jau 2,5 m nieko. Bet juk bakterijos visam vis tiek neisnaikinsi, tai kam tie tyrimai.

As ir pati buvau nuo sunelio uzsikretusi, susirgau gan sunkiai, bet kadangi jau zinojau kas tai per liga, tai greit pradejau gerti tinkamus antibiotikus ir jie suveike net per kelias valandas , labai greitai pasveikau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 10 gruodžio 2016 - 14:17