Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas nėštumas - didelis pilvas

4u.gif labas visoms as vel su savo problemikem blush2.gif zodziu paskutines dienas tik ir girdziu kad atrodau kaip 5 menesi nescia o istikro man dar nera ne 12 savaiteliu pilvukas kaip reikiant issiputes ir nepasakyciau kad valgau kaip dramblys.Visi sako kad bus dvynukai bet argi galima sprest is pilvo dydzio kas bus smile.gif ? gal kuri irgi buvote tokia burbule kaip as ?
Atsakyti
oi kokie tie zmones kandus g.gif nepergyvenk kiekvienai skitingai..pas mane pvz.pilvas labai velai pradejo matytis tai labai pergyvenau kad vaikuciui gali but kazkas ne taip verysad.gif bet viskas yra kuo puikiausia.svarbiausia nenusimink juk tavyje uzsimezgusi nauja givybe 4u.gif dziaukis tuo ka turi,juk tik 9 menesiukai,o jai zmones ka sakys tu sugalvok koki isankstini atsakyma,kad kuo greiciau uzsiciauptu biggrin.gif thumbup.gif sekmes
Atsakyti

i 
geguziuks85, dar kartą Jūsų prašau temų pavadinimus rašyti lietuviškomis raidėmis!
Atsakyti
QUOTE(geguziuks85 @ 2010 07 29, 16:17)
4u.gif  labas visoms as vel su savo problemikem  blush2.gif zodziu paskutines dienas tik ir girdziu kad atrodau kaip 5 menesi nescia o istikro man dar nera ne 12 savaiteliu pilvukas kaip reikiant issiputes ir nepasakyciau kad valgau kaip dramblys.Visi sako kad bus dvynukai bet argi galima sprest is pilvo dydzio kas bus smile.gif ? gal kuri irgi buvote tokia burbule kaip as ?

Mano drauge taip atrode, tarsi jau gimdyt laikas, gal 3 su puse men (apie 16 savaiciu). Bet paskui gydytoja liepe apmazint maisto kieki ir per visa nestumo laikot tepriaugo 10kg.
Tuo tarpu man, iseinant i dekreta, daugelis nesuprato priezasties isejimo - bet atsiemiau per tuos likusius 2 men. taip, kad priaugau vos ne 16kg per visa nest. laikot. ir gydyt. galvojo, kad tikrai dvyniai lotuliukas.gif .
Nepergyvenk - mane tai pykinimas kas pusantros valandos irgi nervuoja...turiu valgyt, kad ir nesinori - mazai pavalgau, po pusvalandzio vel negera... Taip kad irgi, matyt, tie 3 men. savo padarys blink.gif .
Atsakyti
As su biem 12 sav. jau buvau issiputus siek tiek ,kai kitoms tik nuo 5 men islenda pilvukas taip kad neimk y galva,Kaip duota tokia ir busi.Gale nestumo atrodydavau kad 2 ar 3 laukiu puskavau letai ir buvau su laaaaaaaaaaaabai dideliais pilvais.Akuseres gimdykloj nezinancios manes visada sakydavo arba vaikas didelis labai arba tikrai 2 blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O tai tau iki 12 savaites echo nedare? Juk matyti kiek leliuku laukies 4u.gif
Pas mane 15 savaite o pilvas didelis, bet vieno leliaus laukiuos 4u.gif
Neklausyk ka sako kiti, kandus tie zmones blush2.gif
Atsakyti
Pas mane pilvukas gerai pradejo matytis jau 4men. tie kas nezinojo vis klause kaip taip isstorejau. Jau 6men. mano pilvas buvo diiiidelis, o apie 9 isvis patyliu doh.gif Kartais pagalvodavau, kad dvyniu laukiuos, nors buvo tik viena mazyle smile.gif
Nepergyvenk, lengvo nesiojimo 4u.gif
Atsakyti
Paversk juokais tuos prekabius ir tiek. Ko cia gilintis, vaikai gimsta skirtingu ugiu svoriu, o ta, kuri komentuot megsta pati bulkutem neapsiryja??? o gal ilga kaip slangas???
Dziaukis! Leliuko didelis ir erdvus namukas! nestuke.gif
Atsakyti
4u.gif  labas visoms as vel su savo problemikem  blush2.gif zodziu paskutines dienas tik ir girdziu kad atrodau kaip 5 menesi nescia o istikro man dar nera ne 12 savaiteliu pilvukas kaip reikiant issiputes ir nepasakyciau kad valgau kaip dramblys.Visi sako kad bus dvynukai bet argi galima sprest is pilvo dydzio kas bus smile.gif ? gal kuri irgi buvote tokia burbule kaip as ?

Man taip buvo 4u.gif visi vis klausinėjo, ar ne dvynukų laukiuosi, net gydytojai ax.gif taip kad mažiau imk į galvą ir džiaukis, kad pilvukas matosi 4u.gif nes kitos gimdyt važiuoja tu tokiu pilvu, koks man 12 savaičių buvo blush2.gif ir aš juo labai didžiavausi nestuke.gif
Atsakyti

Tikrai nepergyvenk is nestresuok be reikalo 4u.gif
Su pirmu pilvuko neturejau isvis iki 5 menesiu, paskui kad issoko, tai irgi visi klause, ar nesilaukiu dvynuku doh.gif Priaugau 21 kg .. ax.gif
Siuo metu pilvuka turiu jau nuo 4 savaiciu biggrin.gif Visi vel klausia, ar ne dvyniai pas mane .. 5 menesy atrodau kaip kitos 9 biggrin.gif Bet neimu i galva, dziaugiuosi savo nestumu, nes tai taip greit praeina ... Be to, visos gi skirtingos esam .. Viena kaip manekene pravaiksto iki galo, o as irgi is tu pilvotuju, kur pilvas kaip begemoto .. biggrin.gif
Bet uztat visi mato is tolo, kad eina nestuke.gif ir reikia uzleist lotuliukas.gif
Atsakyti
manau tau nera ko pergyventi 4u.gif kaip jau yra kaikuriu mamyciu mineta, mes juk visos skirtingos smile.gif as van visa nestuma pravaiksciojau pvz su lb nedideliu palyginus pilvuku, sake maziukas gims vaikas ir abejojo as sieks bent 3kg, o gime 3,635kg biggrin.gif cia ne daug, bet palyginus su tuo ka prognozavo, tai cia yra daug smile.gif
Atsakyti
Mergyte , baik tu. Man vos 5 savaites ir tikrai jau pilvuka turiu. Aisku ne dideli , bet atsikises pupso. Niu ir kas ? As tai labai didziuojuosi. Tam ir esam nestuke.gif kad pilvukus augintumem!

Niu , susidauzkim pilvukais ir gero nesojimo!.
Atsakyti