Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas nėštumas - didelis pilvas

sako,jog pilvukas buna issiputes nuo duju ir suletejusio virskinimo.nepergyvenk mirksiukas.gif be to jei esi kudute tai jis tikrai anksciau islenda.as kudute ir mano pilvukas islindes jau.bet,manau, tai labiau nuo suletejusio virskinimo.maniskis islenda vakarais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(geguziuks85 @ 2010 07 29, 15:17)
4u.gif  labas visoms as vel su savo problemikem  blush2.gif zodziu paskutines dienas tik ir girdziu kad atrodau kaip 5 menesi nescia o istikro man dar nera ne 12 savaiteliu pilvukas kaip reikiant issiputes ir nepasakyciau kad valgau kaip dramblys.Visi sako kad bus dvynukai bet argi galima sprest is pilvo dydzio kas bus smile.gif ? gal kuri irgi buvote tokia burbule kaip as ?

Taip, iš pilvo dydžio galima spręsti apie lėliukų skaičių. Kai aš laukiausi dukrytės, po mėnesio bendradarbė taip pat laukėsi. Tikėjosi vieno vaikiuko, bet jos nėštumas augo žymiai greičiau...ko pasekoje auga dvi nuostabios mergytės... wub.gif
Atsakyti
wub.gif aciu labai visom,tikrai nuraminot 4u.gif dabar galesiu ramiai sau trint bambuza nestuke.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(geguziuks85 @ 2010 08 03, 08:14)
wub.gif aciu labai visom,tikrai nuraminot 4u.gif dabar galesiu ramiai sau trint bambuza  nestuke.gif  lotuliukas.gif

tai ir puiku nesinervuok be reikalo smile.gif man pradziai pilva pute taip jog atrode jog man 6 menesis o ne 2 ax.gif ir jei prisikibdavo atsakydavau: o jus pavydyt kad mano vaikas didesni buta isigyjes? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(geguziuks85 @ 2010 07 29, 15:17)
4u.gif  labas visoms as vel su savo problemikem  blush2.gif zodziu paskutines dienas tik ir girdziu kad atrodau kaip 5 menesi nescia o istikro man dar nera ne 12 savaiteliu pilvukas kaip reikiant issiputes ir nepasakyciau kad valgau kaip dramblys.Visi sako kad bus dvynukai bet argi galima sprest is pilvo dydzio kas bus smile.gif ? gal kuri irgi buvote tokia burbule kaip as ?

mums irgi 13 savaiciu , o pilvukas jau yra wub.gif
as ir tikejausi , kad bus du , (norejom ) bet turim viena wub.gif
Atsakyti
8 sav nestumo jau nejo nuslepti. As kai atvaziavau 23 sav i GN i patologini, mane prieme kaip gimdyve i gimdykla 4u.gif
Atsakyti
MES nesenei izengeme i 5men, laukiuosi dvynuku, nepasakyciau kad labai anksti pradejo augti pilvukas, na galbut tai leme nemazai numestu kg, nestumo pradzioje g.gif
Atsakyti
nu šiaip aš didelio svorio moteriškė- prieš pirmą nėštumą svėriau 92, paskutiniame mėnesyje 104... taigi viso 12kg... tik pagimdžius nušliaužiau iki svarstyklių (paskutinią dieną ligoninėje svėriau 89... Pilvo visai nesimatė (kažkaip ma\oji išsidėsčiusi buvo keistai... dukrytės svoris 2.980kg

antras nėštumas- prieš nėštuma 98 pilvas augo kaip ant mielių... aš visa tiesiog tinau gal kaltas karštis gal kas... svoris 8 (dabar jau žinome kad tai buvo 8 tas nėštumo mėnuo ) taigi svoris buvo...124kg
o dabar laikykitės- po gimdymo (tiksliau po cezario) gryžus namo pasisvėriau...97 o kūdikio svoris 1.740kg (nesuklysta taip nesvėrė 2 kilogramų) bandė gydytojai paaiškinti tai pas juos labai daug hipotezių- tai ir labai sulėtėjusi mano medžiagų apykaita- placentai nepadavė pakankamai maistinių medžiagų, tai ir persirgta mano dukros birželyje vėjaraupiais (nors aš sirgau jau jais- biržely dukra p[ersirgo liepą man sukėlė gimdynmą) tai ir visai kosmosas- kad tipo aš nepakankamai maitinausi doh.gif nors pasakius tiesą nevėmiau tik nuo bandelių su karameliniu įdaru doh.gif net folio rūgštį išvemdavau su traukuliais...
vaikiukas gimė mažiukas labai smulkių kauliukų... to kai laukiausi iš visų pusių girdėjau "tik tu neėsk tų bandelių tokiais kiekiais tik tu neėsk..." daba pamislijau- o jei būčiau klausiusi ir tų "grynų kolorijų" nekimšusi... ar iš viso būtų ką gimdyt man tada unsure.gif
kas dar- po cezario kai kateteris stovėjo tai moteriškės nespėjo "bliūdų" keist... labai stebėjosi kad 10 min ir pilna- o kai sutinimas atslūgo tai ant kojų- rankų lioko tokia nesusitraukusi oda... trumpiau- skysčiai labai kaupėsi...
Atsakyti
man 15 savaiciu ir as kaiptik noriu savo buziuka greiciau isryskint.....kaip grazu man biggrin.gif assa.gif assa.gif ziauriai fainai jauciuosi nors ir vemiu kasdien ir bloga bet as busiu mama...as labai pergyvenau kad dar nejauciu jokiu jdesiu bet va viskas su laiku...snd gine apziurejo mano leliuuka sake ridikiukas sveikas ten nestuke.gif
Atsakyti