Įkraunama...
Įkraunama...

Flirtas su bendradarbiais

QUOTE(Mintee @ 2006 11 03, 17:38)
O kaip galvojat, jusu vyrai irgi su bendradarbem flirtuoja?

Žinau kad maniškis tikrai flirtuoja, pati esu mačiusi ir girdėjusi. Beje jis su visom moteriškėm taip gražiai ir kultūringai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Denisa @ 2006 11 03, 19:26)
Žinau kad maniškis tikrai flirtuoja, pati esu mačiusi ir girdėjusi. Beje jis su visom moteriškėm taip gražiai ir kultūringai  mirksiukas.gif

pavydas neima? smile.gif

o kaip pati? flirtuot megsti? ax.gif
Atsakyti
As manau, kad flirtas flirtui nelygus. Pamerkti aki ar kazka nekalto pasakyti tai gal ir nieko, bet siaip tema tai labai slydi, kas vienam priimtina, kitam gali buti izeidimas, vienu zodziu as stengiuosi laikytis neutraliai. Plius kai tik pradejau dirbti, pirma savaite reikejo perskaityti ir pasirasyti, kad supratau visus "darboviete be priekabiu" reikalavimus. Manau, kad flirtui darbe ne vieta, geriau svelnus jumoras bigsmile.gif
Atsakyti
aš už lengvą flirtą ir MB už lengvą.

lankantis pas vyrą policijoje, teko matyti superinį vaizdelį. kalbasi trys kolegės ir eina vienas vyrukas, kiek supratau kriminalistas, ir vienai pliaukštelėjo per šikną, sako labas merginos. tos reakcija, žaibiškai į snukį su plaštaka. tas į siena, visas raudonas, aš tik pajuokauti. o ta, juokauk kur reikia. apsim.... iš juoko. ten daug žmonių buvo ir visi juoktis. buvo linksma o kažkam graudu. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na su manimi vadovas flirtuoja, ir kas baisiausia man tai patinka. Bet jis taip labai mandagiai ir ne kiek neiziuliai. Be galo galantiskas zmogus ir siaip jam labai daug pagarbos ir susizavejimo, kaip asmenybe jauciu. na nuostobus vyras. Tokiems til flirtuoti.
Atsakyti