Įkraunama...
Įkraunama...

Rugsėjo 1-oji lopšelyje- darželyje

Mano vaikų darželyje yra švenčiama rugsėjo 1 smile.gif ir kiekvienais metais būna šokia tokia šventė, ne grupinis pasisėdėjimas ax.gif Ir papuošiu truputį, kartais prieš šventę ir po jos perrengiu, kasdien stengiuosi rengti kuo patogesniais rūbais, kad pats vaikas galėtų susitvarkyti po wc, ruošiantis miego, po jo, ir pan. smile.gif
Atsakyti
Mano mergytei šiais metais taip pat pati pirmoji rugsėjo 1-oji.

Pas mūsų darželyje bus programėlė, kurią ruošia vyresni darželinukai. Manau bus kažkas panašaus kaip rugsėjo 1-oji mokykloje.

Bet juk tai tokia įsimintina diena, kada vaikas žengia dar vieną žingsnelį savarankiškumo link ax.gif Norėsim nufotografuot ir pafilmuot. Todėl puošimes ptays ir dukrą papuošim. O jeigu ir susipurvins irnesakyk.gif Jokios tragedijos. Juk vistiek tokio amžiaus ji man greičiau išauga, nei sunešioja, drabužėlius smile.gif
Atsakyti
Mes irgi pradėsim lankyti darželį ir dar nesugalvojau, ką rengsimės, bet turbūt suknelę kokią šventiškesnę...pirmą dieną pabus tik valandėlę mirksiukas.gif
Norėjau kokį kasdieniškesnį džinsinį sarafaniuką uždėti, bet panelė labai PRIEŠ doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2009 08 11, 18:54)
Renkit kaip patogiau, darželinukams čia jokia šventė.

g.gif O mums pasake, kad bus svente bigsmile.gif Bet gal tik vyresniems g.gif musu mazius eis i 5-6 m. vaikuciu grupe. Reikia suzinoti viska tiksliau kaip ir kas ten bus doh.gif Bet siaip labai smagu, kad bus svente ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Gintarė+M @ 2009 08 21, 14:16)
Mano mergytei šiais metais taip pat pati pirmoji rugsėjo 1-oji.

Pas mūsų darželyje bus programėlė, kurią ruošia vyresni darželinukai. Manau bus kažkas panašaus kaip rugsėjo 1-oji mokykloje.

Bet juk tai tokia įsimintina diena, kada vaikas žengia dar vieną žingsnelį savarankiškumo link ax.gif  Norėsim nufotografuot ir pafilmuot. Todėl puošimes ptays ir dukrą papuošim. O jeigu ir susipurvins  irnesakyk.gif Jokios tragedijos. Juk vistiek tokio amžiaus ji man greičiau išauga, nei sunešioja, drabužėlius smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
Dar vienas klausimelis blush2.gif kelinta valanda mazdaug buna ta programele?
Atsakyti
manau tikrai neverta sureiksminti rugsejo 1 dienos darzely smile.gif mums tai bus pirma diena, bet vistiek rengsiu tik patogiai, kad gerai maze jaustusi.
Atsakyti
mes tai pasipuosiam zinoma ne taip kad ten pusta suknele ir iki zemes bet tvarkingai sijonelis bliuskyte ar marskineliai ar koki sarafaneli nes vistiek kazkiak yra vaikui svente
Atsakyti
Labai smalsu ir greit mums taps aktualu, ar švenčiama Rugsėjo 1-oji lopšeliuose-darželiuose? Ar tądien puošiamasi, sveikinamos auklėtojos, šeimininkutės, o gal ir direktorė? biggrin.gif
Nuo rugsėjo pr. bandysime keliauti dar į lopšelį (maniškei bus 2.5 m.), todėl įdomu, kaip ten viskas vyksta pirmąją dieną... Kaip/ar puošiate savo vaikus? Viskas rūpi. biggrin.gif
Mes - šiauliečiai (eisime į l/d "Gintarėlis", piet.r.), bet įdomios ir reikalingos visų mamyčių nuomonės. 4u.gif
Atsakyti
Ei, mamytės, pasidalinkite patirtimi, kurios jau vedate vaikučius į lopšelį-darželį!

Kaip ten viskas vyksta? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveika,
Mes pries metus pradejom lankyt darziuka. Aukletojoms nesem geliu, minimaliai pasipuosem nes jau pirma diena likome visai dienai, tai vakare is sukneles buvo likes ne koks vaizdelis doh.gif gerai kad ir nesirengem per puosniai tongue.gif Siemet taip pat nesim geliu ir rengsimes paprastai ax.gif
net foto radau ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DIUMA: 01 rugpjūčio 2010 - 16:41
Mano Pupa pries metus pradejo lankyti lopseli. Rugsejo pirmaja pasipuosusi nese geliu aukletojoms, pabuvo iki pietu, kai papietavo tetis pasieme i namus mirksiukas.gif mirksiukas.gif
O siaip paprastai, vaikai, kuriu teveliai dirba lieka visa diena, kaip ir iprastai, tik aisku atnesa geliu ir pasveikina pedagoges mirksiukas.gif Kai kurie vaikai atsinesa pyraga, vaisiu ar saldainiu, bet viskas priklauso nuo noru ir galimybiu.
Atsakyti
Tai va, sužinojau, jog mūsų l/d "Gintarėlis" (Šiauliai) mažiesiems lopšelinukams jokio renginuko 09.01 nebus. Tik didesniems kažkas vyks salėje. Užteks šurmulio ir naujų potyrių susipažįstant su darželiu, grupe, auklėtoja, būsimais grupiokais biggrin.gif
Bet mes tądien vis tiek planuojame pasipuošti ir pasveikinti būsimas mano mergytės pedagoges 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renule: 12 rugpjūčio 2010 - 15:35
mano gabi ir eis pirma karta siais metais, kiek girdejau, tai niekas nesvencia rugsejo 1d, o ir rengtis reikia paprastai, tai drabuzeliu visai nesaugo...
Atsakyti