Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu.8-oji tema

QUOTE(tapse @ 2010 07 30, 11:44)
Nenusimink, tai tik pradžia,po keliu pamoku viska aikštelei išmoksi o kai suprasi ka darai tai pamatysi, bus vieni juokai ,svarbu nenuleisk ranku ir tik pirmyn,aš irgi per visa tai praejau, iš pradžiu irgi visokiu minčiu kildavo,o dabar jau drasiai varineju,taip kad sekmes ir jokiu ašaru,viskas yra įveikiama 4u.gif  4u.gif

aš kažkodėl labai jau pesimistiškai esu nusiteikusi,kad nieko neišmoksiu(net ant savęs pati pykstu,kad taip galvoju 4u.gif ),o dar ir instruktorius man vakar sakė,kad:"sunkokai čia mums sekasi,bet gal persilauši...",tai jau man išvis viską numušė su savo tokiu pasakymu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eedytka @ 2010 07 30, 11:55)
aš kažkodėl labai jau pesimistiškai esu nusiteikusi,kad nieko neišmoksiu(net ant savęs pati pykstu,kad taip galvoju 4u.gif ),o dar ir instruktorius man vakar sakė,kad:"sunkokai čia mums sekasi,bet gal persilauši...",tai jau man išvis viską numušė su savo tokiu pasakymu doh.gif

Man baisiau buvo, aš tik po 12 vairavimu persilaužiau,pradejau gatvej ženklus matyt ir aikštelej viena pradejau pratimus atlikinet, taip kad nenusimink tikrai viska išmoksi tik kantrybes turek ir nepasiduok niuriom mintim 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eedytka @ 2010 07 30, 11:36)
aikštelėj pirmas unsure.gif

Tai dar ismoksi! 4u.gif
As pati kai mokiausi, mieste vaziavau pakankamai gerai, bet aikstele nesiseke ne per (atbulinis), tai emiau dar 6 papildomus pravaziavimus vien tik i aikstele... blush2.gif Tada jau aikstele pravaziavau be problemu, nei vienos klaideles, net smulkios nebeliko... ax.gif
Taip, kad kantrybes ir stiprybes! wink.gif
Atsakyti
Ačiū Jums,merginos,už palaikymą,taip net smagiau jaučiuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eedytka @ 2010 07 30, 12:16)
Ačiū Jums,merginos,už palaikymą,taip net smagiau jaučiuosi smile.gif

Pamatysi,ismoksi. 4u.gif Man tai teorija siaubas atrodo, nu kaip imanoma tiek info ismokt doh.gif nervas irgi ima unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(~Matuke~ @ 2010 07 30, 13:00)
Pamatysi,ismoksi. 4u.gif  Man tai teorija siaubas atrodo, nu kaip imanoma tiek info ismokt doh.gif nervas irgi ima unsure.gif

O KAIP VAIRAVIMAS?
Atsakyti
QUOTE(*4ever @ 2010 07 29, 22:41)
o,aš taipogi šeštad laikau,kelintą h jūs? ax.gif

9.00 O man taip sunkiai rytais buna. ne vieviersys esu tai bus sunku susikaupt ir ziovuli sulaikyt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Eedytka @ 2010 07 30, 09:55)

4u.gif snd isnstruktorius pasakojo apie silpnas mokines, kurios Regitroj is pirmo kart ima ir viska islaiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eedytka @ 2010 07 30, 13:03)
O KAIP VAIRAVIMAS?

dar nebuvo vairavimo,bet esu vairavus kaime,tai normaliai sekesi.
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 07 30, 07:06)
As ne jus, o tu! wink.gif
Jau 3 metai bus rugseji kaip turiu teises, tiesiog as dirbu toj sferoj... ax.gif

atsiprasau 4u.gif
vakar po kiema stumdziau savo masiniuka tai kazkaip ziuriu kad baime isgaravus to tokio greicio atleidus visikai sankaba biggrin.gif ir apskritai taip super jauciuos uz vairo thumbup.gif tik gaila dar teisiu ner verysad.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Jungiuosi ir as prie jusu,jei galima.Esu sudarius sutarti su Autoakademija ir dabar atostogauju,bet va,sekmadieni griztu ir einu mokytis,nes mano grupiokai siaip jau dvi savaites,kaip mokinasi,tai sake man padarys papildomu teorijos pamoku,nes nelankiau su visais.Klausykit,pasistojo labai kvailas klausimas..o kada praktika prasideda?Kai jau visiskai baigias teorijos pamokos ar...? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2010 07 30, 14:33)
Sveikos  4u.gif
Klausykit,pasistojo labai kvailas klausimas..o kada praktika prasideda?Kai jau visiskai baigias teorijos pamokos ar...? doh.gif

sveika.
ats.... ar....
susimoki pilnai, gauni instruktoriaus tel. susitari del laiko ir pirmyn. bent jau pas mus tokia tvarka.
Atsakyti
QUOTE(VIVULIA @ 2010 07 30, 16:35)
sveika.
ats.... ar....
susimoki pilnai, gauni instruktoriaus tel. susitari del laiko ir pirmyn. bent jau pas mus tokia tvarka.

O Dieve!Kaip bijau.Nors rodos vairuoju neblogai,bet zinot...tas vairuoju neblogai,tai ne pagal nustatytus standartus doh.gif Jauciu aiksteles ant zemes pavirsiaus po manes nebeliks.O kiekviena mokykla turi savo aiksteles ar galima pasirinkt?Nes as pvz.labai noreciau prie Siemens arenos,nes ji didele labai.Siaip daznai ten matau mokomuosius automobilius ir rodos,kad jie AutoAkademijos.
Atsakyti