Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu.8-oji tema

[QUOTE]Papildyta:

Patikek,nieko ten baisaus nera mirksiukas.gif Svarbu pats pirmas issukimas i gatve, o tada jau nera kada bijoti smile.gif Be to visada zinai kad instruktorius itin greitai sureaguos jei ka padarysi ne taip. Taip kad tai yra tikrai saugu mirksiukas.gif
[/quote][/QUOTE]
oj oj,bet kazko tai labai baisu,na gal kai pirma kart isvaziuosiu kitaip bus,bet mano MB sako patykek,kad rankos drebes unsure.gif
Atsakyti
Mane per pirmą pamoką išvarė į miestą. doh.gif Iš pradžių pats nuvairavo į atokesnę vietą, parodė kas kaip veikia ir viskas, sėdau vairuot. Vakar jau aikštelėje mokino sukinėtis, ant estakados. O šiandien sakė mokinsimės prisiparkuot. thumbup.gif Liko tik 4 pamokos. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*IsaDora* @ 2010 09 01, 12:04)
Mane per pirmą pamoką išvarė į miestą.  doh.gif  Iš pradžių pats nuvairavo į atokesnę vietą, parodė kas kaip veikia ir viskas, sėdau vairuot. Vakar jau aikštelėje mokino sukinėtis, ant estakados. O šiandien sakė mokinsimės prisiparkuot.  thumbup.gif  Liko tik 4 pamokos.  doh.gif

Jums liko tik 4 pamokos, o jūs net nebandėt parkuotis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabiana @ 2010 09 01, 14:44)
Jums liko tik 4 pamokos, o jūs net nebandėt parkuotis?  g.gif

Dar blogiau, liko jau tik 3 pamokos. Šiandien aikštelėj visiškas pravalas buvo doh.gif turėjau pakartot ką aną kartą išmokau ir tada jau mokytis parkuotis, bet nesuprantu kas atsitiko, kad viskas nesisekė. verysad.gif Vakar pirmą kartą taip gerai buvo, o šiandien... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabiana @ 2010 09 01, 14:44)
Jums liko tik 4 pamokos, o jūs net nebandėt parkuotis?  g.gif

Ziuriu, kievienoje mokykloje sava tvarka g.gif mes tai jau pirma pamoka perejom per visas figuras- estakada, parkavimas, status ir kreivas garazai, kvadratas, T forma, greitejimo juosa. dabar kieviena pamoka pravaziuojam visas figuras, jei kuri neiseina, kartoju, kol pavyksta, o tada lekiam i miesta bigsmile.gif

Tiesa, mano pirmas vaziavimas mieste vyko 6.30 , taip bent netrukdem eismui ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgachka: 01 rugsėjo 2010 - 17:44
QUOTE(Jurgachka @ 2010 09 01, 18:44)
Ziuriu, kievienoje mokykloje sava tvarka  g.gif mes tai jau pirma pamoka perejom per visas figuras- estakada, parkavimas, status ir kreivas garazai, kvadratas, T forma, greitejimo juosa. dabar kieviena pamoka pravaziuojam visas figuras, jei kuri neiseina, kartoju, kol pavyksta, o  tada lekiam i miesta  bigsmile.gif

Tiesa, mano pirmas vaziavimas mieste  vyko 6.30 , taip bent netrukdem eismui  ax.gif

Mes pirmą pamoką važinėjom mieste, o antrą jau į aikštelę ir irgi visas figūras darėm. Gal čia priklauso nuo to, kaip sekasi važiuoti? g.gif Bet vis tiek neįsivaizduoju, kaip pravažinėti beveik visas pamokas ir tik pačioje pabaigoje į aikštelę važiuoti. Juk gali nesisekti taip greitai viską išmokti. O gal taip bando papildomų pamokų prisiprašyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabiana @ 2010 09 01, 19:23)
O gal taip bando papildomų pamokų prisiprašyti?  g.gif

Man ta pati mintis kilo g.gif
Atsakyti
Ne kiekvienoj mokykloj sava tvarka, o kiekvienas instruktorius pagal save daro... Ypač tie senieji mėgsta savas sąlygas sumąstyti. O teko susidurti su jaunu, tai jis stengiasi mokyti būtent taip, kaip rekomenduojama thumbup.gif

Kaunietės, gal žinot ar Kaune kurnors yra mokama/nemokama aikštelė, kurioje būtų galima mokytis ne su instruktoriumi? Na pačiam nuvažiuoti su šeimos nariu ir pasivažinėti. Bet, kad būtų su estakada ir t.t, kaip vairavimo mokyklų. Gal ką žinote panašaus?
Atsakyti
QUOTE(Nicoletta @ 2010 09 01, 21:27)
Ne kiekvienoj mokykloj sava tvarka, o kiekvienas instruktorius pagal save daro... Ypač tie senieji mėgsta savas sąlygas sumąstyti. O teko susidurti su jaunu, tai jis stengiasi mokyti būtent taip, kaip rekomenduojama  thumbup.gif
Kaunietės, gal žinot ar Kaune kurnors yra mokama/nemokama aikštelė, kurioje būtų galima mokytis ne su instruktoriumi? Na pačiam nuvažiuoti su šeimos nariu ir pasivažinėti. Bet, kad būtų su estakada ir t.t, kaip vairavimo mokyklų. Gal ką žinote panašaus?

Yra aikštelė chemijos prospekte už policijos, dieną ten važinėja vairavimo mokyklų instruktoriai su mokiniais, o vakare atvažiuoja kas nori, tik ten nėra estakados, o parkavimaisi, T forma ir kiemelis yra. Bet estakadą galima mokytis ir šiaip bet kokiame kalnelyje, mane instruktorius važiuojant gatvėje sustabdydavo kur nors, kur yra įkalnė, ir mokindavausi su įjungtu avariniu, ant specialių kalnelių nė karto nevažiavom, pirmą kartą užvažiavau per egzaminą ir .... išlaikiau smile.gif, Kauno Regitros tas kalnelis (estakada) tai juk toks miniatiūrinis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo basa: 02 rugsėjo 2010 - 09:23
basa, o leidimų nereikia? Kai aš ten mokiausi, instruktorius sakė, kad vairavimo mokykla savo mokiniams išduoda leidimus ir tuomet galima važiuoti.
Atsakyti
QUOTE(Fabiana @ 2010 09 01, 19:23)
Mes pirmą pamoką važinėjom mieste, o antrą jau į aikštelę ir irgi visas figūras darėm.    Gal čia priklauso nuo to, kaip sekasi važiuoti?  g.gif  Bet vis tiek neįsivaizduoju, kaip pravažinėti beveik visas pamokas ir tik pačioje pabaigoje į aikštelę važiuoti. Juk gali nesisekti taip greitai viską išmokti. O gal taip bando papildomų pamokų prisiprašyti?  g.gif

Tai jums gatvėje matyt gerai sekės, o man nieko panašaus. schmoll.gif Vieną pamoką gerai važiuoju, kitą - grybą pjaunu. doh.gif Dėl to taip ilgai ir užsitesė. Juk atrodo kaip tik kuo toliau, tuo geriau turi sektis, o pas mane banguotai. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Apelsinmediss @ 2010 09 02, 09:28)
basa, o leidimų nereikia? Kai aš ten mokiausi, instruktorius sakė, kad vairavimo mokykla savo mokiniams išduoda leidimus ir tuomet galima važiuoti.

Jei dieną važiuotumėte, kada su mokyklų instruktoriais važinėja, tai manau neleistų, nes ten ir taip nemažai mokyklinių mašinų būna, reikia laukti, kol kiti manevrus daro, o vakare tai tikrai niekas nieko nesako, mano vyras ten šalia aikštelėj mašiną laiko, tai mes važinėdavomės kiekvieną vakarą ir daug dar būdavo paprastų mašinų be jokių M raidžių, dabar kai einam pastatę mašiną irgi matau, kad mokinasi žmonės vakarais
Atsakyti