Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu.8-oji tema

QUOTE(Fabiana @ 2010 09 06, 18:16)
dabar, atrodo, pabrango po rugsėjo pirmosios  unsure.gif

dabar 850 ph34r.gif o ka nors tau jie sake apie pirmos pagalbos kursus? kazin imanoma gauti ta pazyma per kokia savaite?
Atsakyti
QUOTE(sauleleee_ @ 2010 09 06, 23:11)
dabar 850  ph34r.gif o ka nors tau jie sake apie pirmos pagalbos kursus? kazin imanoma  gauti ta pazyma per kokia savaite?

O pas mus mokykloje,kiek girdėjau,tai nuo rugsėjo 1d.jau teisės 1400 lt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sauleleee_ @ 2010 09 06, 23:11)
dabar 850  ph34r.gif o ka nors tau jie sake apie pirmos pagalbos kursus? kazin imanoma  gauti ta pazyma per kokia savaite?

Nieko nesakė, nes aš jau turėjau. O ten, iš kur gavau, užtruko gal kokį gerą pusvalandį tie kursai smile.gif
Atsakyti
man tai siandien buvo antroji pamoka ax.gif atvaziavo vel prie namu ir iskart prie vairo liepe sest doh.gif saku tai ka amn paciai iki aikstels vaziuot? lotuliukas.gif tai sako taip,vakar juk gerai sekesi ax.gif o as syryt kaip tik po vakarikscio baliuko,tai dar negera buvo verysad.gif bet nieko normaliai,tik nuvaziavus i aikstele prasidejo doh.gif siandien pirma karta pratimus darem aiksteleje doh.gif na ka galiu pasakyti,man ten tamsus miskas doh.gif isibegejimo pratime,nespeju pasiekti 30 greicio verysad.gif ant rampos kaip ir gerai thumbup.gif bet su pastatimais,ir garazas irgi dar nisko gluduma unsure.gif nors uz miesta ir aikstele po 7 gavau lotuliukas.gif geriau nei vakar wub.gif zesiu kaip bus ryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eedytka @ 2010 09 07, 04:45)
O pas mus mokykloje,kiek girdėjau,tai nuo rugsėjo 1d.jau teisės 1400 lt unsure.gif

Kokioje cia? na jei ne eksternu,tai visur panasiai,virs tukstancio eina mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Inutis @ 2010 09 07, 09:57)
man tai siandien buvo antroji pamoka ax.gif

visiem jauciu is pradziu atrodo tamsus miskas rolleyes.gif svarbiausia manau noras yra,jei megsti/nori vairuot tai viskas bus ore victory.gif
Atsakyti
QUOTE(Inutis @ 2010 09 07, 12:57)
man tai siandien buvo antroji pamoka ax.gif  atvaziavo vel prie namu ir iskart prie vairo liepe sest doh.gif  saku tai ka amn paciai iki aikstels vaziuot? lotuliukas.gif  tai sako taip,vakar juk gerai sekesi ax.gif  o as syryt kaip tik po vakarikscio baliuko,tai dar negera buvo verysad.gif  bet nieko normaliai,tik nuvaziavus i aikstele prasidejo doh.gif  siandien pirma karta pratimus darem aiksteleje doh.gif  na ka galiu pasakyti,man ten tamsus miskas doh.gif 

Tai Tau tik antras vaziavimas 4u.gif o vat man 13-tas siandien buvo, ir toooki gryba pjoviau cool.gif ne aikstelej, o mieste unsure.gif nesuprantu, kazkokia duobe man siandien buvo unsure.gif vos nesusiduriau su auomobiliu ivaziuodama i ziedine sankryza, kazkaip nesiorientavau, i kuria juosta reikia vaizuoti, sukant i kaire, pamirsau posukius rodyt ir tt doh.gif vos neapsizliumbiau, eidama namo verysad.gif
Atsakyti
turiu durną klausimą doh.gif sukant iš dvipusio eismo gatvės į vienpusį į kairę pusę į kurią juostą reikia įsukt į pirmą ar į antrą? kažkaip susibalamūtinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(elizabeta_depp @ 2010 09 07, 19:47)
turiu durną klausimą  doh.gif  sukant iš dvipusio eismo gatvės į vienpusį į kairę pusę į kurią juostą reikia įsukt į pirmą ar į antrą? kažkaip susibalamūtinau  doh.gif

i pirma
Atsakyti
siandien teorija islaikiau regitroje, rytoj eisiu i mokykla prasysiu, kad man duotu mokyklos baigimo pazymejima, nes jie nenori man atiduoti.Praso, kad papildomas pamokas vairavimo imciau doh.gif Islaikiau egza netiketai, tiesiog buvau siandien prie Regitros uzejau ten ir paklausiau gal kas i egza neatejo, kaip tik ir neatejo tai sakau as noriu laikyti testa na ir taip ant bumo pataikiau.o taip rekejo laukti iki 15 d thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tata11: 07 rugsėjo 2010 - 20:11
QUOTE(elizabeta_depp @ 2010 09 05, 18:02)
aš pas liną mokiausi vairuot, bet po jo ėmiau pamokas pas kitą instruktorių, tiesiog norėjau pabandyt kitą mašiną ir panašiai, tai galiu pasakyti kad arba aš buvau labai prasta mokinė arba jis nėra toks stebuklingas kaip kartais atrodo pasiskaičius  biggrin.gif  nes kaip žmogus jis geras, nors ant manęs ir parėkdavo  biggrin.gif  tačiau daugybės svarbių dalykų gatvėse jis man nesakė arba neužakcentavo, nes pasiėmus papildomas pamokas sužinojau daugybę savo klaidų  doh.gif  unsure.gif nes su juo kai ir važiavom paskutinę pamoką tai ir man atrodė ir jis sakė, kad važiuoju neblogai, o papildomas instruktorius pradžioje kas antroj gatvėj stabdė, nes vis kažką ne taip padarydavau, tai kol išaiškindavo...  ir aikštelė man ta nepatinka, kur jis veža, ten pvz  T įvažiavimas yra daug platesnis nei regitroj tai po to teko išnaujo mokintis vėl  doh.gif ir estakados nėra..  na bet nors ir prirašiau tiek daug negatyvaus jam vistiek dėčiau pliusiuką, nors papildomai pas jį neičiau jau, nes kiekvienas instruktorius duoda kažką naujo  thumbup.gif

O pas ką mokėtės po Lino?
Eh, tai gal tuomet dar kas žino kokių stebuklingų instruktorių Kaune? Nes aš manau, kad tikrai turiu rimtą bėdą verysad.gif Ir nebežinau kaip prisiversti toliau mokytis...
Atsakyti
QUOTE(tata11 @ 2010 09 07, 18:10)
siandien teorija islaikiau regitroje, rytoj eisiu i mokykla prasysiu, kad man duotu mokyklos baigimo pazymejima, nes jie nenori man atiduoti.Praso, kad papildomas pamokas vairavimo imciau  doh.gif Islaikiau egza netiketai, tiesiog buvau siandien prie Regitros uzejau ten ir paklausiau gal kas i egza neatejo, kaip tik ir neatejo tai sakau as noriu laikyti testa na ir taip ant bumo pataikiau.o taip rekejo laukti iki 15 d  thumbup.gif

klausimai buvo panasus kaip ketbilietai.lt? ax.gif kokio tipo daugiausia klausimu buvo?
Atsakyti
Labai panasus klausimai.Oj kokio tipo negaliu pasakyti, nes labai drebejau, ranka ant pelytes taip drebejo, kad maniau jei pamatys kas pagalvos, kad po isgertuviu atejau smile.gif smile.gif
Is mechanikos nieko nebuvo.
Bet lengvi klausimai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tata11: 08 rugsėjo 2010 - 05:10