Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu.8-oji tema

QUOTE(VIVULIA @ 2010 09 12, 14:34)
pirma kart - neklause. antra kars pedantas pasitaike  doh.gif - viska papunkciui buvo. ir klausimai ir klaidas zymejosi ir parasus eme  lotuliukas.gif ....  ziuresim ant ko 3 kart pataikysiu... jau nusibodo aikstelj.
beje tas pedantas patarima dave - 40 gr brendziuko  i kava - ir i egza - kojos nedrebes  mirksiukas.gif nes mane is tu nervu taip purte- nemoku apsakyt. gyvenime visokiu situaciju esu apturejusi, bet kai sitaip kunas neklauso - tai tik regitroj  doh.gif atrodo viduj jau susikaupusi, o kojos kaip klumpakoji soktu - sankaba, ypac jautria, ziauriai sunku nulaikyt  ax.gif
beje posukyje tik su pavara  mirksiukas.gif

man ir koja drebėjo pirmus du kart biggrin.gif juodai biggrin.gif ypač kairė, tai kai ant sankabos važinėjau po pratimus mašina net trukčiojo, tai iš tų nervų dar labiau drebėt pradėjo, tai sustojau įkvėpiau iškvėpiau ir apstojo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(elizabeta_depp @ 2010 09 12, 14:57)
man ir koja drebėjo pirmus du kart  biggrin.gif  juodai biggrin.gif  ypač kairė, tai kai ant sankabos važinėjau po pratimus mašina net trukčiojo, tai iš tų nervų dar labiau drebėt pradėjo, tai sustojau įkvėpiau iškvėpiau ir apstojo  doh.gif

as irgi du kartus stojau apsiraminti antrame egze, bet nepadejo. net egzaminatorius pasibaigus egzui sake, kad "perdegiau" is tu nervu ir ne del to kad nemokeciau/nesugebeciau vairuoti teko iseiti nebaigus egzo verysad.gif
kaip su tais nervais susitvarkyti??? nes pries savaite iki egzo jau valgyt nebegalejau doh.gif numeciau 5 kg doh.gif kas ner blogai, bet tik ne tokiu budu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giedra75 @ 2010 09 12, 12:58)
Sveikos merginos,

treciadieni laikau egzamina regitroje. Siek tiek kinkos dreba  fear.gif.  Gal jus merginos zinote ar greitejimo pratime kur reikia isibegeti is vietos 30-40 km greiciu reikia isijungti 2-a pavara ar galima ir 1 pravaziuoti? Instruktore kuri mokina sake 2 nesijungti, bet kazkur skaiciau, kad regitroje lyg ziuri.

Man taip pat trečiadienį egzas 4u.gif
Kas dėl pagreitėjimo,tai mane instruktorius mokino taip-pradedi važiuot pirma pavara,duodi gazo,jungi antrą ir gazą spaudi iki galo,ir stabdai prieš STOP liniją 4u.gif ,o tai galima ir nejungti antro bėgio,kaip,kad čia skaičiau g.gif ,nes aš tai arba sustoju per toli nuo STOP linijos,arba ją pervažiuoju doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eedytka @ 2010 09 12, 16:01)
Kas dėl pagreitėjimo,tai mane instruktorius mokino taip-pradedi važiuot pirma pavara,duodi gazo,jungi antrą ir gazą spaudi iki galo,ir stabdai prieš STOP liniją 4u.gif ,o tai galima ir nejungti antro bėgio,kaip,kad čia skaičiau g.gif ,nes aš tai arba sustoju per toli nuo STOP linijos,arba ją pervažiuoju doh.gif  doh.gif  doh.gif

Tai vat dėl to ir pravažiuojat, kad nespėjat sužiūrėti. Dar papildomai galvojat apie antros pavaros perjungimą. Važiuokit su pirma ir tikrai sustosit ten, kur ir reikia 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(tata11 @ 2010 09 12, 13:38)
o praktinio egzo metu ar daug klausimu buvo is masino mechanikos

Manęs neklausinėjo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(VIVULIA @ 2010 09 12, 15:47)
as irgi du kartus stojau apsiraminti antrame egze, bet nepadejo. net egzaminatorius pasibaigus egzui sake, kad "perdegiau" is tu nervu ir ne del to kad nemokeciau/nesugebeciau vairuoti teko iseiti nebaigus egzo  verysad.gif
kaip su tais nervais susitvarkyti??? nes pries savaite iki egzo jau valgyt nebegalejau  doh.gif  numeciau 5 kg  doh.gif  kas ner blogai, bet tik ne tokiu budu  biggrin.gif

aš kai kitų rūpesčių turiu tai apie egz pradedu galvot iš vakaro biggrin.gif įkalu šaukštą valerijonų prieš miegą ir stengiuosi galvot apie kažką kitą, na ir ryte šaukštą dar vieną išgeriu, tai bent atrodo, kad į regitrą nuvažiuoju rami, o ten jau niekas nebepadeda doh.gif

Kas dėl pagreitėjimo,tai mane instruktorius mokino taip-pradedi važiuot pirma pavara,duodi gazo,jungi antrą ir gazą spaudi iki galo,ir stabdai prieš STOP liniją 4u.gif ,o tai galima ir nejungti antro bėgio,kaip,kad čia skaičiau g.gif ,nes aš tai arba sustoju per toli nuo STOP linijos,arba ją pervažiuoju doh.gif  doh.gif  doh.gif

TIKRAI nereikia antro bėgio, man nė vienas instruktorius iš trijų apie tai nė neužsiminė ir egzaminą išlaikiau važiuodama pirmu mirksiukas.gif o prie stop linijos žūt būt turi sustot, nes pravažiavus neišlaikysi unsure.gif
Atsakyti
Fabiana, Monami,aciu uz palaikyma 4u.gif

Na bet kaip skirtingai tie instruktoriai moko doh.gif: man tai liepe butinai jungt antra pavara isibegejimo juostoje,nes uzkaukia masina ant pirmos pavaros ant 30 g.gif:

Manes neklausinejo nieko is teorijos per egzamina bigsmile.gif

O kojos ir man drebejo aikstelej,bet kai sekmingai pirma figura iveikiau,apsiraminau...bet tas jaudulys per egza mane nustebino,atrodo,gyvenime ko tik nemaciau,kokiose situacijose nebuvau,o vat emiau ir isskydau per vairavimo egza blink.gif
Atsakyti
QUOTE(tata11 @ 2010 09 12, 13:38)
o praktinio egzo metu ar daug klausimu buvo is masino mechanikos, ar klausinejo, kur koki vtepala pilti reikia, kur yra pilamas antifrizas, kur stabdziu skystis.Ar buvo klausimai kam gabaritines sviesos reikalingos, kaip veidrodeliai isijungia.
Na del to, kad puskyje negali8ma sankaba laikyti man irgi vakar paaiskino, geriau sako vaziuoti ant 2 pavaros, bet regitroje aisku isgastis, oj bijau regitros, o ypac aiksteles  blush2.gif

Kaune kiek zinau tai tik vienas atidaro kapota ir klausineja. Toks aukstas, kudas, sviesiais plaukais. Pati maciau ir instruktorius dar parode, jei laikant ant sito uzsirausiu, tai klausines.
Papildyta:
QUOTE(Jurgachka @ 2010 09 12, 17:49)
Fabiana, Monami,aciu uz palaikyma 4u.gif

Na bet kaip skirtingai tie instruktoriai moko doh.gif: man tai liepe butinai jungt antra pavara isibegejimo juostoje,nes uzkaukia masina ant pirmos pavaros ant 30 g.gif:

Manes neklausinejo nieko is teorijos per egzamina bigsmile.gif

O kojos ir man drebejo aikstelej,bet kai sekmingai pirma figura iveikiau,apsiraminau...bet tas jaudulys per egza mane nustebino,atrodo,gyvenime ko tik nemaciau,kokiose situacijose nebuvau,o vat emiau ir isskydau per vairavimo egza blink.gif

Kaip issiaiskinau nuo automobilio priklauso, jei koks pavarges dyzeliukas, tai ir kaukia ant 30. Neperjungus pavaros lengviau si pratima atlikti nepraleki STOP linijos.
Papildyta:

Pravaziuojat, nes antra begi reik mestis, o jei su pirmu viskas turetu iseiti, bent man tai pavyksta gerai.

Kuriame mieste laikysite egzamina?
Papildyta:
QUOTE(elizabeta_depp @ 2010 09 11, 11:22)
visus kartus sukau į pirmą ir šiandien prieš porą valandų išlaikiau egzaminą  thumbup.gif  laimės pilnos kelnės, kad pagaliau viskas baigta wub.gif  iš trečio karto  blush2.gif 
šiaip tikrai bent jau Kauno Regitra man paliko tik teigiamus įspūdžius, nes pirmus du kartus neišlaikiau dėl savo kaltės, o ir šiandien labai nesisekė aikštelės per išsiblaškymą, būčiau savęs neišleidus į gatvę  schmoll.gif , bet egzaminuotojas liepė važiuot ir man pavyko  rolleyes.gif  visi trys egzaminuotojai papuolė malonūs, paaiškindavo išsamiai klaidas, patardavo, ką kitą kartą reiktų daryti kitaip ir palaikydavo kai nervindavausi, tad tas sklaidantis mitas apie siaubą baubą tik gąsdina prieš einant laikyt, o bereikalo 4u.gif
ties mano klaidos: parkuodamasi prie šaligatvio lygegrečiai, nežiūrėjau į priekį, tik į veidrodėlį, tai davė pastabą kad viską darau kaip išmokus, bet čia ne klaida, nes paparkavau gerai. toliau gatvėje, kai prie sankryžos laukiau kad galėčiau pasukt į kairę stovėjau įjungus pirmą bėgį ir aišku nuspaudus sankabą, man kažkaip net  į galvą neatėjo mintis kad ir čia skaičiuoja tas tris sekundes ir kad reikia stovėti ant laisvos, nes man taip greičiau įlyst sekas kai eismas intensyvus unsure.gif iš viso padariau 7 klaidas, bet sakė, kad su tokiom praleistų padarius ir 8-9 nes jos nėra didelės, o vairuoju ir gaudausi gatvėj gerai  biggrin.gif  atsiprašau už tokią ilgą litaniją, bet dar emocijos liejas pro kraštus tongue.gif
sėkmės ir kantrybės visoms  4u.gif  4u.gif  4u.gif

O asnkryza buvo su sviesaforu ar be? Nes mane kai mokino sake, kad prie sviesaforo laukiam ant laisvos ir kai isijungia geltonas tik tada spaudziam sankaba ir metam begi, o siaip sankryzose ant pirmo begio stovime.

Atsakyti
QUOTE(giedra75 @ 2010 09 12, 12:58)
Sveikos merginos,

treciadieni laikau egzamina regitroje. Siek tiek kinkos dreba  fear.gif.  Gal jus merginos zinote ar greitejimo pratime kur reikia isibegeti is vietos 30-40 km greiciu reikia isijungti 2-a pavara ar galima ir 1 pravaziuoti? Instruktore kuri mokina sake 2 nesijungti, bet kazkur skaiciau, kad regitroje lyg ziuri.

Cia tikriausiai priklauso nuo Regitros ,vakar laikiau praktika ir egzaminuotojo paklausus ar galiu isibeget tik su pirma pavara, tai sake kad reikia perjungti antra pavara ax.gif cia Siauliuose
Atsakyti
QUOTE(giedra75 @ 2010 09 12, 18:41)
Kaune kiek zinau tai tik vienas atidaro kapota ir klausineja. Toks aukstas, kudas, sviesiais plaukais. Pati maciau ir instruktorius dar parode, jei laikant ant sito uzsirausiu, tai klausines.
Papildyta:
Kaip issiaiskinau nuo automobilio priklauso, jei koks pavarges dyzeliukas, tai ir kaukia ant 30. Neperjungus pavaros lengviau si pratima atlikti nepraleki STOP linijos.
Papildyta:
Pravaziuojat, nes antra begi reik mestis, o jei su pirmu viskas turetu iseiti, bent man tai pavyksta gerai.

Kuriame mieste laikysite egzamina?
Papildyta:
O asnkryza buvo su sviesaforu ar be? Nes mane kai mokino sake, kad prie sviesaforo laukiam ant laisvos ir kai isijungia geltonas tik tada spaudziam sankaba ir metam begi, o siaip sankryzose ant pirmo begio stovime.

Marijampolėje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eedytka: 12 rugsėjo 2010 - 19:52
QUOTE(giedra75 @ 2010 09 12, 18:41)

vat būtent kai su šviesoforu tai visada stoviu ant laisvos, o kai be šviesaforo stovėjau ant pirmo bėgio ir sakė kad klaida, nes stoviu nuspaudus sankabą daugiau nei tris sekundes...
Atsakyti
turejau siandien mokyklini egza vairavimo.Neislaikiau, 10 kartu uzgesau, pirma karta gyvenime, bet paskui kilo minti, kad jis specialiai galejo stabdzius minti, kad uzgescuiau, jog jis man buvo prizadejas, kad neislaikysiu.Aciu Dievui radau kita mokykla, kuri mane prieme mokytis vairuoti, ir ten dabar laikysiu vairavimo egza.Nes baisu kokie zmones kerstingi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tata11 @ 2010 09 13, 20:55)
turejau siandien mokyklini egza vairavimo.Neislaikiau, 10 kartu uzgesau, pirma karta gyvenime, bet paskui kilo minti, kad jis specialiai galejo stabdzius minti, kad uzgescuiau, jog jis man buvo prizadejas, kad neislaikysiu.Aciu Dievui radau kita mokykla, kuri mane prieme mokytis vairuoti, ir ten dabar laikysiu vairavimo egza.Nes baisu kokie zmones kerstingi doh.gif

as vis dar stebiuosi kad gali taip buti blink.gif nu man taip butu tai skusciau ta mokykla kur tik imanoma,tegul biski patasytu jiems nervus,kokia teise jie turi reikalaut kad imt papildomas pamokas doh.gif
Atsakyti