Sveikos
Aš irgi prijaučianti piercingui.
Pati prieš mėnesį prasivėriau liežuvį.
Negaliu atsidžiaugti auskaru,nors dar patį liežuvį kiek maudžia,tiesiog jaučiasi,kad pažeistas raumuo.
Vėriausi ne Lietuvoj.Kadangi esu labai imli infekcijoms,kažkodėl nusprendžiau vertis ne Lietuvoj,o daugiau pasaulyje žinomame salone.Norėjau šiaip Cold Steel vertis,bet uždarytas buvo,tai vėriausi Eclipse,Londone.Skaudėjo aišku nerealiai,nes jie nieko nepurškia ant liežuvio,žodžiu-jokių anestetikų nenaudoja.Šiaip,*****,gailiuosi,kad piercintojos nenufotkinau

Ji atrodė tiesiog nerealiai!
Į kainą įėjo ilgas auskaras ir trumpas,bei papildomi apsilakymai patikrinimui ar viskas ok.Skalavausi pačiu puikiausiu skysčiu-chlorheksidinu.Jis naudojamas po dantų,dantenų,burnos ertmės operacijų.Gerai dezinfekuoja,skatina gijimą.Taip,kad esu visiškai patenkinta,tik,kad iki šiol negaliu to auskaro įsivert,kur salonas davė.Jis man nesusieina.Tiesa,paskutinį kartą bandžiau jį įsivert prieš 2 sav.bet tada nepavyko.Tai dabar turiu tokį vidutinį nusipirkus.Manau kol kas dar nejudinsiu,tegu būna su šituo,kol visai nebemaus liežuvio.Tiesa,pastebėjau,kad maust pradeda,jei nejučiom užsižaidžiu su auskariuku
Šiaip labai labai džiaugiuosi auskariuku

Tiesa,patinęs liežuvis buvo tik 2 paras.Nuo pat įvėrimo valgiau visą maistą,kaip įprastai,nes tikrai tiek neskaudėjo.Alkoholį irgi gėriau dar tą patį vakarą-ten draudžia gert tik alų (kodėl-nežinau,nes alaus beveik negeriu,tai neklausiau).