QUOTE(Laurina @ 2010 11 29, 20:42)
na nežinau pas ką ir kreiptis patarimo dėl to maitinimo, man tai kaip naujas mokslas, mano kairės pusės mažoji nelabai traukia, ten ir pieno mažiau,ir ji tos krūties beveik neima, ten spenelis didesnis, bandžiau ir padėtis keistis,žinau,kad kuo dažniau turiu duoti ta kairę pusę, bet ji nervinasi rėkia, kol gerai įtraukia,, o kai gerai įsikerta, stipriai netraukia arba labai trumpai,ir nepasisotina valgant is tos kairės pusės,su dešine viskas tvarkoj, ji net prabunda, kai iš dešinės pusės valgo, vos spėja ryti.
kada maždaug turėtų susinormalizuoti ta pieno gamyba, mums dabar 4 sav eina, gal reikia,kad ji truputį paaugtų, gal tada stipriau trauks, ir susitvarkys, ta pieno gamyba toje kairėje pusėje, naktį, tai iš viso ji klykia, kai ta kairę pusę duodu, dieną dar šiaip ne taip įsiūlau, negi aš taip ir maitinsiu tik iš vienos pusės didesnę dalį,bijau,kad nepritrūktų pieno, kai gerai traukia tik dešinę pusę, pirmo vaiko taip ir nemaitinau,nors ir tas kairę pusiau blogiau ėmė, tai nors antrą norėčiau maitinti...mūsų valgymas trunka apie 1,5 val, pirmiausia duodu ta nemėgiamą krūtį, pusvalandį kiek žaidžia, kiek traukia,kiek miega,pastoviai oro prisitraukia,tada atpila,tada pusvalandį iš dešinės valgo, ir pabaigoj vėl duodu ta nemėgiamą pusę
sakykit patyrusios mamytes, ar vitaminus kokius reikėtų panaudoti?
mum jau virs 5men. mano situacija labai panasi, kaire krutis vos B dydi siekia o desine uzauga iki D

))) viskas prasidejo gal virs menesio, du kart pavalge is desines ir ta kaire apmazejo, iki siol taip ir niekas nepasikeite..bet nesijaudinu nes pienuko uztenka. maitinu vienu maitinimu viena krutim, kitu kita, na dabar gaunas kad viena kart kaire ir 2 desine.
pirmus tris menesius taip pat maitinimas uztrukdavo gan ilgai, tai pamiega tai vel traukia... po 3men isigijau kauciukini ciulptuka kuris tiko, toks minkstas, tai dabar pavalgo ir jei nori miegelio tai ciulptuka duodu, na ji pati paleidzia kruti ir verkslena kol ciulptuko neduodu. dbr ramu ir nera sumaisties su valandiniais maitinimais...
duodu mazylei obuoli kiekviena vakara, neseniai pradejau virt moliuga diena. pavalgius uzsigeria MP.