QUOTE(...Giza... @ 2013 10 29, 18:35)
Sveikos,
Prisijungsiu i jusu gretas..

Tiesa sakant, dar tik planuoju, renku info...
Turiu du kacus, vienas 1, 4m, kitas 5 men. Dar ant sausiako esam, bet cia tik laiko klausimas

Tik vat nezinau, nuo ko pradet. Jei siandien randu pvz kokia jaucio sirdi, jautienos kepeneliu ir vistienos kakliuku. Tureciau pradzioj kiek laiko pasaldyti susipjausciusi dozemis? Zuvi dar galiu saldyta surasti, bet mesa tai nelabai. Tai jauciu, kad dar kelias dienas turiu sausiaku pamaitinti, kol mano visas mesiukas sals? Kiek laiko saldote?
Ir kaip atitirpdote? kad vandenyje, tai jau skaiciau. Bet ar galiu pvz is vakaro istraukti, o ryte jau duoti pasildzius kiek vandenyje? Ar butina ryte istraukti, atsildyti ir suduoti?
Labai dekinga uz info
Aš asmeniškai, kai nusiperku šviežios mėsos atsidedu tai ir kitai dienai, o kitką užšaldau. Nebūtina pirmiausia šaldyti, o po to atšildyti. Taip ir bakterijų daugiau gaminasi mėsoje
Pirmiausia taip pat pasiūlyčiau pradėti nuo vištienos krūtinėlės. Čia viena švelniausių mėsų ir manau pereinamajam periodui pats tas. O šiaip iš pat pradžių rekomenduočiau kuo įvairesnės mėsos siūlyti, kad paragautų, apsiprastų prie įvairių skonių, nes kai įpras valgyt tam tikrą mėsą, pasidarys labai jau išranki.
Galite ir sparnelį pasiūlyti, jau jūsų kacai dideli šiems kaulams. Pradžioj dar pakapodavom į kelias dalis, dabar jau (4 mėn.) traškina visą taip.
Ai ir dar su ta sušaldyta...kai aš iš vakaro įdedu kitos dienos dozę į plastmasinį indelį ir į šaldytuvą. Ryte jau būna atitirpę ir per dieną sumaitinu. Man atrodo tai mažiausiai pastangų reikalaujantis būdas, nes su mirkimais vandenyje ir panašiais dalykais greitai užsižaisit ir skersai ta RAW mityba gerklės stovės