Beje, pamiršau pridėt, kad... Geriau virt, o ne plikyt... Plikiau bet pajutau, kad viduriukai užkietėjo ... Vedu tai viskas ok dabar
O aš toliau sėkmingai jį geriu
Man skanu
Svoriukas dabar lyg ir stovi vietoj, bet manau minus 5 kg visai puikus rezultatas va jei dar tiek nukristų būtų tiesiog idealu 
Beje, pamiršau pridėt, kad... Geriau virt, o ne plikyt... Plikiau bet pajutau, kad viduriukai užkietėjo ... Vedu tai viskas ok dabar
as geriau,pasakyciau kad neblogas,bet man norisi greitu rezultatu tai man niekas nepatinka
kazkiek tikrai blokuoja smegenis,bet gan brangus rupuzokas......
QUOTE(Jurgitele25 @ 2011 08 04, 20:00)
as geriau,pasakyciau kad neblogas,bet man norisi greitu rezultatu tai man niekas nepatinka
kazkiek tikrai blokuoja smegenis,bet gan brangus rupuzokas......
kiek laiko gerete ?ir kiek pavyko numesti?
QUOTE(Vanesija @ 2011 07 12, 09:12)
Labas
Gal kas bande sita naujaji gerimuka? As gundaus pabandyt.. Turetu grazint pinigus, jei nepavyks
O turiu antsvorio nemazai, tai gal tikrai suveiktu.. 
Gal kas bande sita naujaji gerimuka? As gundaus pabandyt.. Turetu grazint pinigus, jei nepavyks
Labas,
Aš turiu nusipirkusi 3 buteliukus, viena jau isbandziau, bet nzn ar ka padeda... Skonis kaip saltos arbatos, tad gerti galima
Siaip turiu dideliu bedu su apetitu... nzn kaip su juo kovoti. Buvau nusipirkus maisto papildu, bet nieko jie nemazina. Gal kas zino kokiu priemoniu apetitui mazinti?
Na as geriu jau 3 bonkute jokio efekto mkan visai, ir nepasakyciau kad skrandis pilnas ten nuo vandens jis prisipildo nes 1 kapsule stikline vandens jei 2 kaps rekomenduoja 2 stiklines tai isgerus 2 stiklines vandens ir be sio papildo pusvalandi skrandis prisipildo
QUOTE(Fifux'e @ 2010 09 09, 15:43)
Gal virssvoris mazas labai buvo? ten parasyta, kad pritaikyta turincioms dideli virssvori..
kazkada pakibau ant kabliuko ir nusipirkau vibratone dirza. tai galiu pasakyti, kad tikras s... ir pinigai, ismesti i bala.
Aš gėriau. Pradžioj tai labai apetitą mažino, nesinorėdavo valgyti, po to keletą kartų bandžiau gerti, tai pageriu 2-3 dienas, išberia visą spuogais, metu, po to vėl tas pats
Gal ilgiau pagėrus praeitų man tie spuogai, bet nesinori ilgai visai spuoguotai vaikščiot
Sveikutės. Gal kuri esate išbandžiusios kavą padedančią lieknėti CafeForm?
Labas rytas mergaitės. Na šiandien ryte išgėriau pirmą pakelį kavos
pastebėjimai: skonis...pakenčiamas (panašus į tirpios kavos), pojūčiai...kažkaip keistai troškina dabar
na kita pakelį ketinu gerti vakarop...
o tai reik gert 2 pakelius i diena? KAi uzbaigsit kursa, butinai praneskit rezultata
. Gal dar kasnors gere ar geria si stebukla? kaip pojuciai? As tai db vartoju spirulina, tai irgi troskina, o turiu kava green coffee 800 , bet kol neisgersiu spirulinos, jos negersiu, tik karta paragavau tai skonis visaai labai skanus.. lig vanilines kokios kavos, beto plykit ja reik su 100ml vandens, poveikis buvo toks, jei isgeri ryte - vakare jau norisi niam niam, bet jei apie 12-13val, tai laisvai kontroliuoji alki... O kaip Jum raimasantos dabar jau ipusejus dienai su apetitu? nuo kiek kg startavot ? kiek norit numest???
Papildyta:
oj matau nuo kiek startavot
musu parasai beveik vienodi
ir dabartinis svoris
Papildyta:
oj matau nuo kiek startavot