Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas X

Ruošiuosi ir aš pradėti bėgioti. Gerai, nes gyvenu šalia Ąžuolyno bigsmile.gif
Norėjau paklausti, jeigu ryte bėgiojate ką rengiatės? Aš neturiu jokios sportinės striukės/švarkelio... smile.gif Nežinau kaip apsirengti, kad per daug neišsiplikinčiau..
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 04 05, 12:42)
Ruošiuosi ir aš pradėti bėgioti. Gerai, nes gyvenu šalia Ąžuolyno  bigsmile.gif
Norėjau paklausti, jeigu ryte bėgiojate ką rengiatės? Aš neturiu jokios sportinės striukės/švarkelio...  smile.gif  Nežinau kaip apsirengti, kad per daug neišsiplikinčiau..

Aš užsimetu striukytę bėgdama, nes rytais dar pakankamai vėsu buna. Aišku kai bėgi būna šilta, bet man kažkaip dar per anksti vien tik su treningu lakstyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusė @ 2011 04 05, 01:09)
Laisvėj būtų kažkaip nejauku  blush2.gif

kodėl. Aš bėgioju žiemos metu, nes parke bijau. Ir ne aš viena bėgioju, nemažai žmonių bėgioja, arba bent jau parbėga namo, jei gyvena laisvėje. O tai kitos vietos irgi netinka?.
Atsakyti
Šiandien ryte gavosi taip, kad bėgau nesustodama net 54 minutes Čia todėl, kad nusprendžiau bėgt ne kaip visada - iki jūros ir atgal, o iki jūros ir tolyn tolyn, darant ratą - tai pasiklydau. Na, ne tai, kad pasiklydau, bet kažkaip galvojau, kad bėgdama tiesiai, o paskui pasukdama į dešinę, išbėgsiu netoli namų...bėgu bėgu, o kaip nesimato galo, taip nesimato - kažkokie miškai prasidėjo, namų mažėja, rūkas, dangus niaukiasi blink.gif Tai kažkaip man nebesmagu pasidarė, nors jau labai toli nubėgusi buvau, bet apsisukau ir teko grįžti atgal tuo pačiu keliu - tai va - gavosi 54 minutės, sustoti irgi nesinorėjo, nes dangus nekokią dieną pranašavo.. Bet žinokit net nepavargau, tuo momentu kai pasiklydus buvau, tai iš vis..kažkaip ne tas galvoj buvo, kad bėgt sunku, o tik klausimas: kur aš čia randuosi galvoj kirbėjo lotuliukas.gif Grįžus dar pratimus pilvo presui atlikau, vienu žodžiu, sąžiningai atidaviau šiandieninę duoklę sportui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Junciukas @ 2011 04 05, 16:42)
Čia todėl, kad nusprendžiau bėgt ne kaip visada - iki jūros ir atgal, o iki jūros ir tolyn tolyn, ...

Baltai pavydžiu blush2.gif Aišku ne dėlto, kad pasiklydote, o kad yra galimybė bėgioti prie jūros thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Baguska @ 2011 04 05, 17:05)
Baltai pavydžiu blush2.gif Aišku ne dėlto, kad pasiklydote, o kad yra galimybė bėgioti prie jūros thumbup.gif

o jetau kaip as pavydziu kad gali prie juros begioti wub.gif
as merginos siandiena noriu pradeti begioti pirma diena bus ar 20min bus kaip tik? :ax:ir po to kasdiena didinciau po 2min?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shogeta: 05 balandžio 2011 - 16:39
Pradėjau begioti smile.gif. esijuokite tik 1km tenubėgau smile.gif. Bėgioju vakarais prie namu stadijonas tad labai patogu. Dar įkalbėjau vyrą tai idelaus vakaras.
O ryt žiūrėsiu kaip koja..AR bėgijate kas kam dar kelio sanario operaciją, meisko, raisčių, plastika kremzles?
Man daktaras sake negalima. Bet su geru apsilimu neskauda kojos. Sake ir aukstakulniu nenesioti, bet einu karts smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vanillasky_ @ 2011 04 05, 22:06)
Pradėjau begioti smile.gif. esijuokite tik  1km tenubėgau smile.gif. Bėgioju vakarais prie namu stadijonas tad labai patogu. Dar įkalbėjau vyrą tai idelaus vakaras.
O ryt žiūrėsiu kaip koja..AR bėgijate kas kam dar kelio sanario operaciją, meisko, raisčių, plastika kremzles?
Man daktaras sake negalima. Bet su geru apsilimu neskauda kojos. Sake ir aukstakulniu nenesioti, bet einu karts smile.gif

man meniska operavo,as begioju po biski,neskauda nieko,bet kol kas as trumpai begioju,nes iskarto sloga atsiranda,tai nutariau po biski pratintis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baguska @ 2011 04 05, 17:05)
Baltai pavydžiu, kad yra galimybė bėgioti prie jūros thumbup.gif

Aha, tikrai nerealus dalykas bigsmile.gif Pati esu vilnietė, Norvegijoje gyvenu dar visai nesenai (atvažiavome prieš kelis mėnesius) - tai net nepalyginsi bėgiojimo malonumo. Vilniuje gatvėje tarp troleibusų ir autobusų laksčiau (gyvenau laisvės pr.), tai ir bėgdavau ten palei kelią nuo rygos g. link 16 troleibuso žiedo.. doh.gif O dabar išbėgi, tai taip ramu..paukščiai ryte čiulba, žuvėdros virš jūros sukasi ratais - tiesiog bėgi ir džiaugiesi gyvenimu biggrin.gif
QUOTE(shogeta @ 2011 04 05, 17:39)
as merginos siandiena noriu pradeti begioti pirma diena bus ar 20min bus kaip tik? ax.gif ir po to kasdiena didinciau po 2min?

Manau, kad kiekvienai skirtingai - juk viskas labai priklauso nuo organizmo. Vienos po žiemos gali išbėgt ir vienu kartu daugiau nei pusvalandį nubėgt, o kitos - vos 10 minučių išbėga. Nereikia perkraut organizmo, žiūrėkite kaip savijauta pačios bus. Jei po 15 minučių jau vilksite liežuvį žeme, tai manau tikrai nereiktų bėgt visų 20 minučių. Tačiau jei per tą laiką vos apšilsite, tai drąsiai galite ir didesnį laiko tarpą bėgti. O dėl didinimo po 2 minutes, tai net nežinau..gal kiekvieną dieną ir nereiktų, užtektų kas antrą arba net gi dar rečiau unsure.gif
Atsakyti
sveikos,

na man jau lengviau truputi begt, bet vis tiek pompa liaudiskai sakant laugh.gif na nieko, tai tik irodo, kad reikia sustipret rolleyes.gif nors siaip smagubegiot, tik ryte sunku keltis anksti, o va isbegau keliskart apie puse 8, tai jau daugiau zmoniu, kazkaip smagiau kai tuscia buna, ramu wub.gif ir stadione nieks nebegioja anksti. na bet man prie vaiko ritmo derintis reikia kol kas...
tik bjaurus dalykas sioms dienom, pms kankina, tai valgyt kaip noris doh.gif
Papildyta:
tiesa, kokias dar manksteles darot namie?
man labiausiai liemeni sutvarkyt reikia (nu ta vieta kur turetu but liemuo laugh.gif ), darau atsilenkimus...
Atsakyti
QUOTE(Junciukas @ 2011 04 06, 16:00)
Manau, kad kiekvienai skirtingai - juk viskas labai priklauso nuo organizmo.

Pritariu smile.gif Aš irgi manau, kad kiekvienas turi pats žiurėt kiek gali išbėgti, kad nepervargt. Juk kiekvieno skirtingos galimybės. Aš pvz bėgu apie 30 min. Planuoju ilgint po truputi,bet šiaip manau kad pradžiai 20 min pats tas, jeigu pati gerai jaučiatės bėgdama.

bim-bam,

Aš dar atlieku šiuos pratimukus pilvo presui:
http://www.youtube.c...h?v=pNqrkGnkUWc
Atsakyti
QUOTE(Baguska @ 2011 04 06, 14:44)
Aš dar atlieku šiuos pratimukus pilvo presui:
http://www.youtube.c...h?v=pNqrkGnkUWc

aš anksčiau juos darydavau, tai man taip kaklą skaudėjo visą laik, mečiau galiausiai doh.gif nors lyg ir taisyklingai stengiaus daryt, netempiau to kaklo, lygiai laikiau...

dabar tiesiog bėgioti ilgiau stengiuos, arba kojoms darau parsisiuntus treniruotes, tikiuosi ir pilvą kažkiek užkabina blush2.gif smile.gif

dabar galvoju, gal lanką pradėt sukti kartais, nežinot ar padeda liemeniui? Bet pas mane tas paprastas, nesunkus. O rezultatų duoda lyg ir tik tie nauji, sunkūs, su dygliais kur g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 06 balandžio 2011 - 16:51