Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas X

Sveikut4s,a6 užvakar taip pat atidariau bėgiojimo sezona.Tiesa teišbėgau tik 10min doh.gif Ketinu bėgti kas antą dieną,tikiuosi kuo tuoliau tuo geriau seksis.
Atsakyti
ko čia taip tylu? g.gif Šiandien jau įveikiau 20min thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pole @ 2011 04 20, 16:26)
ko čia taip tylu? g.gif Šiandien jau įveikiau 20min thumbup.gif

Šaunuolė 4u.gif aš iki gegužės planuoju iki valandos išbėgti, dabar bėgu apie 30-40min smile.gif
Atsakyti
aš rytais pradėjau bėgiot, tai tik apie pusvalandį bėgu blush2.gif jei vakare sumąstau išlėkt vietoj gym'o, išbėgu apie valandą ir grįžus namo dar pilvo presui pratimų krūvą padarau, o vat ryte tą pusvalandį tik sugebu išbėgt biggrin.gif
Atsakyti
Aš paprastai bėgu 10km, bet jau kurį laiką nebėgioju, gėda gėda.. Kažkaip vis "laiko nėra", susivėlinau vakarieniauti, tai šiaip pavargusi, tai miego trūkumas. Kažkoks simuliavimas, ŠLYKŠTU. Viskas, rytoj bėgsiu. Trumpiau, nes po pertraukos, bet įpareigoju save nutraukti simuliavimus, nesuprantu, kažkoks tingulys įsisukęs - ir namus kuoptis tingiu, ir reikalus tvarkytis, viską. Net Velykas, ir tas tingiu švęsti, galėtų man jų šiemet nebūti biggrin.gif Bet yra dar kelios dienos pataisyti padėtį, taip kad - susiimu nuo rytojaus!
Atsakyti
Šaunuolės,kurios bėgiojat thumbup.gif Sunku tikrai rytais atsikelti ypač,kad man norint pasportuot reikia keltis 5val. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pole @ 2011 04 23, 17:12)
Šaunuolės,kurios bėgiojat thumbup.gif Sunku tikrai rytais atsikelti ypač,kad man norint pasportuot reikia keltis 5val. doh.gif

tai jau tikrai , kad nelengva anksti atsikelti , bet po to kur kas žvalesnė dienelė thumbup.gif
aš tai pasižiūriu į du atvaizdus : storulės ir gražių kūno linijų merginas , kaip mat dingsta visi tinginiukai , strykt iš lovos ir bėgu , nes nesinori būti panašiai į pirmąjį variantą ax.gif bent jau man padeda bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(__fittnessiukas__ @ 2011 04 23, 22:00)
tai jau tikrai , kad nelengva anksti atsikelti , bet po to kur kas žvalesnė dienelė  thumbup.gif 
aš tai pasižiūriu į du atvaizdus : storulės ir gražių kūno linijų merginas , kaip mat dingsta visi tinginiukai , strykt iš lovos ir bėgu , nes nesinori būti panašiai į pirmąjį variantą  ax.gif  bent jau man padeda  bigsmile.gif

Per šventines dieneles apsileidau,bet rytoj lėksiu į trasą.Būtų smagu,kad ir dasugiau mergaičių čia prisijungtų g.gif ypač,kai tokie orai bigsmile.gif
Papildyta:
Pastebėjau,kad kitose forumo skiltyse merginos registruoja savo apimtis,gal būtų norinčių ir čia kanors panašaus daryt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pole @ 2011 04 25, 16:12)
Per šventines dieneles apsileidau,bet rytoj lėksiu į trasą.Būtų smagu,kad ir dasugiau mergaičių čia prisijungtų g.gif ypač,kai tokie orai bigsmile.gif
Papildyta:
Pastebėjau,kad kitose forumo skiltyse merginos registruoja savo apimtis,gal būtų norinčių ir čia kanors panašaus daryt? g.gif

Jei būtų norinčių tuos duomenis registruoti, mielai prisijungčiau. 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif jau koks mėnesis kaip vis ruošiuos išeit pabėgiot doh.gif doh.gif na, bet rytoj jau manau kad tikrai pavyks biggrin.gif o sakykit, gal pastebėjot ar bėgimas duoda kažkokios naudos pilvukui? ar čia jau reiktų atskirai presui pratimukus daryt? ax.gif
Atsakyti
venus*from*mars, man tai duoda, nes grįžus iš po kroso pilvukas būna įraudęs, ir bėgiojant atkreipiu dėmesį, kad dirba raumenys preso. Bet aišku preso pratimai tikrai niekam nepakenks. tongue.gif
Atsakyti
tada gerai biggrin.gif na pagaliau šiandien prisiverčiau thumbup.gif rezultatas - apie 4km per 40min, aišku kaip pirmam kartui daugiau buvo ėjimo negu bėgimo, bet visvien labai džiaugiuos biggrin.gif
Atsakyti