Sveikut4s,a6 užvakar taip pat atidariau bėgiojimo sezona.Tiesa teišbėgau tik 10min
Ketinu bėgti kas antą dieną,tikiuosi kuo tuoliau tuo geriau seksis.

ko čia taip tylu?
Šiandien jau įveikiau 20min

QUOTE(pole @ 2011 04 20, 16:26)
Šaunuolė

aš rytais pradėjau bėgiot, tai tik apie pusvalandį bėgu
jei vakare sumąstau išlėkt vietoj gym'o, išbėgu apie valandą ir grįžus namo dar pilvo presui pratimų krūvą padarau, o vat ryte tą pusvalandį tik sugebu išbėgt

Aš paprastai bėgu 10km, bet jau kurį laiką nebėgioju, gėda gėda.. Kažkaip vis "laiko nėra", susivėlinau vakarieniauti, tai šiaip pavargusi, tai miego trūkumas. Kažkoks simuliavimas, ŠLYKŠTU. Viskas, rytoj bėgsiu. Trumpiau, nes po pertraukos, bet įpareigoju save nutraukti simuliavimus, nesuprantu, kažkoks tingulys įsisukęs - ir namus kuoptis tingiu, ir reikalus tvarkytis, viską. Net Velykas, ir tas tingiu švęsti, galėtų man jų šiemet nebūti
Bet yra dar kelios dienos pataisyti padėtį, taip kad - susiimu nuo rytojaus!

Šaunuolės,kurios bėgiojat
Sunku tikrai rytais atsikelti ypač,kad man norint pasportuot reikia keltis 5val.

QUOTE(pole @ 2011 04 23, 17:12)
Šaunuolės,kurios bėgiojat
Sunku tikrai rytais atsikelti ypač,kad man norint pasportuot reikia keltis 5val. 

tai jau tikrai , kad nelengva anksti atsikelti , bet po to kur kas žvalesnė dienelė

aš tai pasižiūriu į du atvaizdus : storulės ir gražių kūno linijų merginas , kaip mat dingsta visi tinginiukai , strykt iš lovos ir bėgu , nes nesinori būti panašiai į pirmąjį variantą

QUOTE(__fittnessiukas__ @ 2011 04 23, 22:00)
tai jau tikrai , kad nelengva anksti atsikelti , bet po to kur kas žvalesnė dienelė
aš tai pasižiūriu į du atvaizdus : storulės ir gražių kūno linijų merginas , kaip mat dingsta visi tinginiukai , strykt iš lovos ir bėgu , nes nesinori būti panašiai į pirmąjį variantą
bent jau man padeda 

Per šventines dieneles apsileidau,bet rytoj lėksiu į trasą.Būtų smagu,kad ir dasugiau mergaičių čia prisijungtų

Papildyta:
Pastebėjau,kad kitose forumo skiltyse merginos registruoja savo apimtis,gal būtų norinčių ir čia kanors panašaus daryt?

QUOTE(pole @ 2011 04 25, 16:12)
Per šventines dieneles apsileidau,bet rytoj lėksiu į trasą.Būtų smagu,kad ir dasugiau mergaičių čia prisijungtų
ypač,kai tokie orai 
Papildyta:
Pastebėjau,kad kitose forumo skiltyse merginos registruoja savo apimtis,gal būtų norinčių ir čia kanors panašaus daryt?

Papildyta:

Jei būtų norinčių tuos duomenis registruoti, mielai prisijungčiau.

sveikos
jau koks mėnesis kaip vis ruošiuos išeit pabėgiot
na, bet rytoj jau manau kad tikrai pavyks
o sakykit, gal pastebėjot ar bėgimas duoda kažkokios naudos pilvukui? ar čia jau reiktų atskirai presui pratimukus daryt?

venus*from*mars, man tai duoda, nes grįžus iš po kroso pilvukas būna įraudęs, ir bėgiojant atkreipiu dėmesį, kad dirba raumenys preso. Bet aišku preso pratimai tikrai niekam nepakenks.

tada gerai
na pagaliau šiandien prisiverčiau
rezultatas - apie 4km per 40min, aišku kaip pirmam kartui daugiau buvo ėjimo negu bėgimo, bet visvien labai džiaugiuos