Įdomu, kokie komentarai būtų
 Įdomu, kokie komentarai būtų   

Pripratau ir kitaip nė neįsivaizduoju.
 Pripratau ir kitaip nė neįsivaizduoju. Tiesa, minėjo, kad nėra labai patogu, bet pilvuką prilaiko, nesikrato
 Tiesa, minėjo, kad nėra labai patogu, bet pilvuką prilaiko, nesikrato  

Jau trecia diena kaip ir as pradejau begioti
 Jau trecia diena kaip ir as pradejau begioti   sekasi visai neblogai, kol kas tik is leto didinu atstumus, lakstau miske, su savo nuostabiausia palydove-sune
  sekasi visai neblogai, kol kas tik is leto didinu atstumus, lakstau miske, su savo nuostabiausia palydove-sune   tai va taip abi ir sportuojam, lasinukus kratom
 tai va taip abi ir sportuojam, lasinukus kratom   turiu klausimuka ne visai i begimo tema, bet gal gi pasidalinsit mintimis
 turiu klausimuka ne visai i begimo tema, bet gal gi pasidalinsit mintimis   kur jus dedat raktus nuo namu kai lakstote? kol kas lakstau su ilgom treninginem kelnem, tai jose yra kisene kur ir isimetu raktus, bet jau noretusi pereiti prie trumpesniu kelnyciu, bet beda, kad ten kiseniu nera
  kur jus dedat raktus nuo namu kai lakstote? kol kas lakstau su ilgom treninginem kelnem, tai jose yra kisene kur ir isimetu raktus, bet jau noretusi pereiti prie trumpesniu kelnyciu, bet beda, kad ten kiseniu nera  

Pripratau ir kitaip nė neįsivaizduoju.
 Pripratau ir kitaip nė neįsivaizduoju. Tiesa, minėjo, kad nėra labai patogu, bet pilvuką prilaiko, nesikrato
 Tiesa, minėjo, kad nėra labai patogu, bet pilvuką prilaiko, nesikrato 

bet labai patogu siaip, as mestu turet visa info apie begima, kazkaip motyvuotis save lengviau kai yra kazkokia statistika
 bet labai patogu siaip, as mestu turet visa info apie begima, kazkaip motyvuotis save lengviau kai yra kazkokia statistika  Tie laikrodukai kriuos cia rodet irgi jega, ten man regis zingsniamaciai, idomu kiek jie tikslus
 Tie laikrodukai kriuos cia rodet irgi jega, ten man regis zingsniamaciai, idomu kiek jie tikslus bet labai patogu siaip, as mestu turet visa info apie begima, kazkaip motyvuotis save lengviau kai yra kazkokia statistika
 bet labai patogu siaip, as mestu turet visa info apie begima, kazkaip motyvuotis save lengviau kai yra kazkokia statistika  Tie laikrodukai kriuos cia rodet irgi jega, ten man regis zingsniamaciai, idomu kiek jie tikslus
 Tie laikrodukai kriuos cia rodet irgi jega, ten man regis zingsniamaciai, idomu kiek jie tikslus ,jau geriau tada pora sukneliu nusipirkt
 ,jau geriau tada pora sukneliu nusipirkt  

bet labai patogu siaip, as mestu turet visa info apie begima, kazkaip motyvuotis save lengviau kai yra kazkokia statistika
 Tie laikrodukai kriuos cia rodet irgi jega, ten man regis zingsniamaciai, idomu kiek jie tikslus 

,na bet nepasiduosiu,praeis,ir vėl į trasą
 ,na bet nepasiduosiu,praeis,ir vėl į trasą  

Reabilitacinis, procedūros, nuskausminamieji
 Reabilitacinis, procedūros, nuskausminamieji  Geriau manau pastiprink stuburo raumenukus pas kineziterapeutą kurį laiką ... Jei gyventum Šiauliuose rekomenduočiau vieną superinį...
 Geriau manau pastiprink stuburo raumenukus pas kineziterapeutą kurį laiką ... Jei gyventum Šiauliuose rekomenduočiau vieną superinį...