QUOTE(flight @ 2012 03 12, 10:11)
Liubimovkoj yra du pliažai, nežinau, kuriame jūs buvote

Net jei ir daugiau žmonių, tai skirtumas yra, grūstis siauram plotelyje vos ne ant betono, ar gan plačioj erdvėj..
Na, tikiuosi, pakeliaut ir apžiūrėt apylinkes pavyks..Keliai ten prasti, bet 100 km į vieną pusę ir atgal gal kaip nors įveiksime? Atostogų planas tai kaip visada - rytas vaikams prie jūros, vakaras - analogiškai, o diena - pažintinės klajonės. Taigi, rytais ir vakarais turėsim daugiau mažiau pakenčiamą pajūrį, vaikams - aikšteles pažaisti.
Vat tik svarstau dabar apie Tarchankutą, kurį iš miestelių šalia jo rinktis
Beje, radau, kad netoli Sevastopolio yra Eski-Kermen urvų miestas - gal kas buvote? rašo, kad gražu. O Balaklavoje organizuojamos ekskursijos į tuos povandeninius laivus? Mano devynmečiui būtų oi kaip įdomu

O delfinariiumas Sevastopolyje vis dar veikia?
Dėl pliažų švaros - taip, Kryme jie visi nešvarūs, palyginus su mūsų tarkime, Neringa ar net Šventąja. O dar rugpjūtį...Bet vis tiek norisi surasti kiek įmanoma geresnį variantą tame kontekste.
buvau abiejuos, ir laukiniuos buvau

Pležai kaip pležai, bet miestelis man nepatiko visai.
urvų mietas bent 2009 veikė tikrai, bet mes buvom Čufut Kale miete, tai čia nėjom, tais pačiais metais ir povandeniniai laivai ir delfinariumas tikrai veikė
O to nešvarumo baisaus tai aš niekur nepastebėjau, nes pirmą kartą važiuodama galvojau, kad pleže šiukšles apsispardysi ir tik tada atsigulsi - bet taip niekur nebuvo, viskas pakankamai ok, išskyrus Eupatorijos pagrindinį pležą