Įkraunama...
Įkraunama...

Momma produktai kūdikiams

Sveikos mamytės!
Momma produktai pakankamai nauji Lietuvoje, tačiau tikrai išskirtinio dizaino.
Ne paslaptis, kad pas mus buteliukų lyderis yra Avent'as.
O gal visgi yra bandžiusių/naudojusių/naudojančių Momma produktus - čiulptukus, valgymo įrankius, buteliukus ir t. t. ?
Pasidalinkim savo patirtimi!

user posted imageuser posted imageuser posted image

Gamintojo tinklalapis yra čia
Atsakyti
kazkaip neteko su sia firma susidurti, idomu butu atsiliepimai bigsmile.gif
Atsakyti
grazus dizainas wub.gif
Atsakyti
kazkurioj temelej jau maciau mamos grozejosi graziu dizainu bigsmile.gif .
O man iskart kyla klausimas ar jie patogus naudoti, kokie ju privalumai lyginant su kitais?? Jei kas naudojate, tikrai butu idomu isgirsti.
Atsakyti
Mes turim tik tą buteliuką, kur pirmoj foto su mėlynu kamšteliu - jis ir su gertuve ir su šiaudeliu. Kol kas neturiu ant ko išbandyti, bet tikiuosi, kad bus patogus mano lėlytei wub.gif Bent jau akiai tai tikrai labai mielas, ir rankenos atrodo patogesnės nei Avent'o, nes plonesnės. Tvirčiau gal suims savo mažomis rankelėmis ax.gif Na bet viską pamatysim, kai jau pradės iš jo gerti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2010 08 08, 20:37)
Mes turim tik tą buteliuką, kur pirmoj foto su mėlynu kamšteliu - jis ir su gertuve ir su šiaudeliu. Kol kas neturiu ant ko išbandyti, bet tikiuosi, kad bus patogus mano lėlytei  wub.gif Bent jau akiai tai tikrai labai mielas, ir rankenos atrodo patogesnės nei Avent'o, nes plonesnės. Tvirčiau gal suims savo mažomis rankelėmis  ax.gif Na bet viską pamatysim, kai jau pradės iš jo gerti  ax.gif

tai vat idomu ar bus patoguy per ta siaudeli gert?
nes maniskei nepatogu gert per siaudelius ar spec gertuves, tai geria is saukstelio arba is tokio buteliuko kur buna vanduo ar mineralinis su tokiu snapuku, kur atitrauki ir geri,uzspaudi ir nebega rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2010 08 09, 14:36)
tai vat idomu ar bus patoguy per ta siaudeli gert?
nes maniskei nepatogu gert per siaudelius ar spec gertuves, tai geria is saukstelio arba is tokio buteliuko kur buna vanduo ar mineralinis su tokiu snapuku, kur atitrauki ir geri,uzspaudi ir nebega  rolleyes.gif

Aš pati šiaudelį tai mėgau lotuliukas.gif Mama sakė lotuliukas.gif
Tikiuosi, kad ir maniškei patiks smile.gif
O jūsų vaikiukas mėgsta, kaip pastebėjau, tik tuos kur "patys bėga" ir traukt nereikia biggrin.gif Ot tinginukas biggrin.gif
Atsakyti
Neteko tokio matyti, bet labai fainas dizainas. Kokioj parduovej ju galima rasti?
Atsakyti
jau isigijom gertuve, suprinis dizainas, tik gaila, kad norint pakeisti snapeli i siaudeli reikia pirkt nauja gertuve g.gif
Atsakyti
QUOTE(gresa @ 2010 08 11, 15:18)
jau isigijom gertuve, suprinis dizainas, tik gaila, kad norint pakeisti snapeli i siaudeli reikia pirkt nauja gertuve  g.gif

Ta prasme nesikeičia viršus? g.gif
Nes aš pirkau tą kur ir snapelis, ir šiaudelis, tai, manau jame jau nieko keist nebereikės, gali gerti iš to arba iš to g.gif
Atsakyti
Siandien buvau uzejusi i parduotuve, tai pardaveja sake kad nera du viename, yra arba su siaudeliu arba su snapeliu puodelis. Isduok paslapty kur pirkai, kad butu ir snapelis ir siaudelis. Gal nevisa asortimenta toj parduotuvej turejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduku @ 2010 08 12, 16:36)
Siandien buvau uzejusi i parduotuve, tai pardaveja sake kad nera du viename, yra arba su siaudeliu arba su snapeliu puodelis. Isduok paslapty kur pirkai, kad butu ir snapelis ir siaudelis. Gal nevisa asortimenta toj parduotuvej turejo  g.gif

Aš pirkau Cipolline, Kauno Akroplyje 4u.gif
Atsakyti