Įkraunama...
Įkraunama...

Momma produktai kūdikiams

Pirkau del dizaino blush2.gif
Mano 11 men. sunelis per viena diena "perkando" kaip gerti is siaudelio (puodelis kaip pirmoje foto su rankenelemis)wub.gif Iki tol gere is TT puodelio su snapeliu.
Kol kas esu patenkinta, patogu, kad siaudelis "pasislepia", t.y. nera atskiro dangtelio, nes tas vis turedavo savybe pasimesti hihihi.gif
Kol kas tik viena beda - kadangi anksciau gere is puodelio, kuri reikedavo uzsiversti, tai ta pati uzsimirses daro ir cia, o tada vanduo nebega doh.gif
Pirkom Cipolline.
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2010 08 11, 15:29)
Ta prasme nesikeičia viršus? g.gif 

yra rinkinukai, galima nusipirkt gertuv su snapeliu ir siaudeliu, plius buteliukas, bet atskira siaudelio pirkt nera g.gif g.gif
nors dabar esu susinervinus doh.gif vaikas kategoriskai atsisake gert is sios gertuves, nu nesuprantu kas yra, galvoju gal nebega ir paragavau pati doh.gif zinokit kvapas, toks skonis specifinis, grynai plastmase trenkia, bet taip stipriai, gert neimanoma, duodu draugei paragaut, irgi spaudesi, puolem abi uzgerinet kitu gerimu, kad nesijaustu doh.gif
aisku dzin gi ismetei ir viskas, bet man toks paisutimas, gi turiu teise su cekiu nunest i parduote atgal? vien is principo doh.gif
Papildyta:
va ir dabar paemiau, isplovus nusausnau ir visos rankos trenkia ta guma ar plastmase doh.gif
Atsakyti
Atsidariau aš irgi savo pakuotę, nors dar anksti, bet nepasakyčiau, kad labai nemalonus kvapas g.gif Na šiek tiek yra, vos vos, dabar pabandysiu palaikyti porą dienų, išsivėdins ar ne.
Jei tikrai stiprus ir aitrus plastmasės kvapas, tai gal reikėtų atgal į parduotuvę nunešti, nes tikrai nesveika gerti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2010 08 19, 09:57)
Atsidariau aš irgi savo pakuotę, nors dar anksti, bet nepasakyčiau, kad labai nemalonus kvapas g.gif Na šiek tiek yra, vos vos, dabar pabandysiu palaikyti porą dienų, išsivėdins ar ne.
Jei tikrai stiprus ir aitrus plastmasės kvapas, tai gal reikėtų atgal į parduotuvę nunešti, nes tikrai nesveika gerti  g.gif

jos naujos visai be kvapo, bet issterilizavus pas mus atsirado kvapas, nors pardaveja aiskina, kad tai pelesio kvapas, truputi juoka sukele, mat tas plasmases kvapas net skoni gerim pakeicia.... na dabar as zaidziuos su ta gertuve, sterilizuoju dar ir acto ipylu, ziuresiu gal tikrai pati ja sugadinau doh.gif
Atsakyti
Sudomino ir mane šitie puodeliai ir gertuvės. Tik kaip gi ten su tuo kvapu? Ar visuose jaučiasi? Ar pranyko? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2010 08 30, 21:27)
Sudomino ir mane šitie puodeliai ir gertuvės. Tik kaip gi ten su tuo kvapu? Ar visuose jaučiasi? Ar pranyko? unsure.gif

nu as vis dar ja koki desimtaji karta sterilizuoju, nu tas snapelis vis vien smirda sad.gif bandysiu ipilt vandens ir paragaut, tada vel parasysiu...
Atsakyti
Laukiam daugiau atsiliepimų. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gresa @ 2010 08 30, 21:40)
nu as vis dar ja koki desimtaji karta sterilizuoju, nu tas snapelis vis vien smirda sad.gif bandysiu ipilt vandens ir paragaut, tada vel parasysiu...

O kaip tu sterilizuoji? Pavirini, ar tik užpili karštu vandeniu?
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2010 08 31, 10:31)
O kaip tu sterilizuoji? Pavirini, ar tik užpili karštu vandeniu?

sterilizatoriuje jau nezinau kelinta kart virinu wink.gif plius net maistiniu actu bandziau ta kvapa isnikint, bet nieko, jau kelinta kart isgarinau, jau net acto nebera kvapo , bet va plastmase smirda vis tiek....
Atsakyti
mamytes, 4u.gif
gal kas naudoja vaikuciams Momma indus -?
Kazin ar praktiski ir patogus - padekliukas, termo lekste bei saukstelis bubulo kotu, toks atrdo lyg turetu buti smagus vaikucio rankytej, bet gal geriau pratinti iskart prie normalaus tiesiu kotu saukstelio ?
Atsakyti
QUOTE(gresa @ 2010 08 11, 15:18)
jau isigijom gertuve, suprinis dizainas, tik gaila, kad norint pakeisti snapeli i siaudeli reikia pirkt nauja gertuve  g.gif

Viskas tikrai keiciasi doh.gif . Tiesiog isigijom rinkinuka: vienas buteliukas ir trys skirtingi antgalia thumbup.gif . Antgalis su ciulptuku be rankeneliu, antgalis su snapeliu su dviem rankenelem ir antgalis su siaudeliu su viena rankenele. Viskas kaitaliojasi kaip nori, ir rankeneles ir antgaliai. Gali komplektuot kaip tau patinka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaikelis @ 2010 10 18, 19:52)
Viskas tikrai keiciasi  doh.gif . Tiesiog isigijom rinkinuka: vienas buteliukas ir trys skirtingi antgalia  thumbup.gif . Antgalis su ciulptuku be rankeneliu, antgalis su snapeliu su dviem rankenelem ir antgalis su siaudeliu su viena rankenele. Viskas kaitaliojasi kaip nori, ir rankeneles ir antgaliai. Gali komplektuot kaip tau patinka  bigsmile.gif

bet nusipirkus gertuve nenusipiksi kito antgslio tik wink.gif rinkini pirkt nebentreikia... klausiau pardaveju, sak ne as pirma klausiu
Atsakyti