perskaiciau Ironiski stebuklai
tiesiog nesitikejau tokios itraukiancios knygos is lietuviu autores... ar visos jos knygos tokios? laukiu daugiau rekomendaciju
o dabar apie knyga. labai, labai idomi, itraukianti
pirmasis ironiskas stebuklas knygos viduryje tikrai mane nustebino
antrasis buvo tiketinas, bet aplinkybes idomios. na, o treciojo negalejau sulaukti ir negalejau nustoti skaityti iki pat pabaigos...
QUOTE(ingina @ 2010 08 06, 16:06)
perskaiciau Ironiski stebuklai
tiesiog nesitikejau tokios itraukiancios knygos is lietuviu autores... ar visos jos knygos tokios? laukiu daugiau rekomendaciju
o dabar apie knyga. labai, labai idomi, itraukianti
pirmasis ironiskas stebuklas knygos viduryje tikrai mane nustebino
antrasis buvo tiketinas, bet aplinkybes idomios. na, o treciojo negalejau sulaukti ir negalejau nustoti skaityti iki pat pabaigos... 
Sakiau, kad idomi
dar galiu rekomenduot "Takas per jura" "Trys drauges" "Simtas baltu mersedesu"(ji pirmoji Buivydaites knyga, tai manau butina perskaityt
QUOTE(Papugele @ 2010 08 06, 14:00)
O Gary "Ausros pazadas" ar skaitei?
dar neskaičiau jos. Bet labai norėčiau
QUOTE(sphinx @ 2010 08 06, 14:06)
Na jūs ir pavarot, merginos
Tiesa, apie Raymond Khoury "Šventovė". Skaityt dar nebaigiau - tik įpusėjau. Ne dėl to, kad neįdomi, o kad laiko nelabai po darbų lieka
Šiaip gana įdomi, tokia daugiau nuotykių. Veiksmas vyksta Artimuosiuose Rytuose. Visi ieško knygos, kurioje glūdi paslaptis, kuri gali būti pražūtinga žmonijai... 
Tiesa, apie Raymond Khoury "Šventovė". Skaityt dar nebaigiau - tik įpusėjau. Ne dėl to, kad neįdomi, o kad laiko nelabai po darbų lieka
oi tada man tikrai patiks ji. Reiškia neprašoviau nusipirkus.
QUOTE(linamog @ 2010 08 06, 14:58)
"- Ko ieskote? Kazko idomaus? Imkit "Vanduo drambliams"! Taip, labai gera! Kam jums kita, imkit sia! Nu kur begat, imkit "Vanduo drambliams"! Zmones, sulaikykit ta begancia ponia!"
Na baigiau MANO VAIKAI NOREJO GYVENTI , jokio ispudzio nepadare, aisku gaila, kad taip atsitiko, bet vistiek knyga man pasirode neidomi, netinkamai parasyta. Viskas
Dabar galvoju ka skaityti toliau, ar ta sunkuji SINUHE EGIPTIETI, ar DRAMBLIUS ar koki trileri...
Dabar galvoju ka skaityti toliau, ar ta sunkuji SINUHE EGIPTIETI, ar DRAMBLIUS ar koki trileri...
QUOTE(Meskute5 @ 2010 08 06, 14:31)
jau žianau ka Dorifore pasiūlytų
QUOTE(Meskute5 @ 2010 08 06, 16:31)
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 08 06, 16:37)
o aš pritarčiau Doriforei
QUOTE(Meskute5 @ 2010 08 06, 16:31)
Šiaip abi knygos geros, bet siūlyčiau pradėti nuo dramblių
Papildyta:
QUOTE(laTulipe @ 2010 08 06, 16:38)
taip, taip "Vanduo drambliams" tokia gera, kaip medus Meškutei
Užsisakiau ką tik bibliotekoj krūvą knygų (lyg jau parsineštų būtų negana
). Tarp jų ir drambliai
Vaziuosiu pasiimt po darbo
na jūs ir duodat, 3 temos prikalbėtos kai paskutinį kart lankiaus
na o aš per tą laiką, baigiau Karamazovus, ir įpusėjau uliso 1 knygą.Labai jau lėtai man ji skaitosi, nes kiekvieną žodį skaitant reik permąstyt, kitaip nesuprasi sakinio esmės
dar tame tarpe perklausiau karnos kraitį ir vienuolį , kuris pardavė ferrari.taip pat perskaičiau jakudzos mėnulį. Pastaroji ne itin patiko.
dar tame tarpe perklausiau karnos kraitį ir vienuolį , kuris pardavė ferrari.taip pat perskaičiau jakudzos mėnulį. Pastaroji ne itin patiko.
Ikalbejot
skaitysiu DRAMBLIUS