Doncovos gerbejoms-turiu apie 20 jos detektyvu rusu kalba,atiduociau uz ka nors skanaus
QUOTE(AgnĖ.** @ 2010 08 04, 14:52)
Kad jau pradėjom ne į temą, tai dar paklausiu klausimo. Kaip iš tikro tariasi Rukaya? Ir ar šis vardas turi kokią ypatingą reikšmę?
Jei nenori, gali neatsakyt
čia ne paslaptis
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 08 04, 16:58)
čia ne paslaptis
Lietuviškai būtų tariama Rukaja (su kirčiu ant j). O išvertus iš arabų kalbos reiškia apžavinti, patraukianti grožiu
O a prieš j ilga ar trumpa?
Graži reikšmė
QUOTE(miaubraske @ 2010 08 04, 14:53)
ne, ne pasisekė, o aš buvau įsitikinusi 100proc. kad tai mano žmogus. Manau taip nutinka, tik vienieks ankščiau kitiems vėliau
QUOTE(Creed @ 2010 08 04, 16:57)
Doncovos gerbejoms-turiu apie 20 jos detektyvu rusu kalba,atiduociau uz ka nors skanaus

Ačiū už pasiūlymą, bet turiu ir pati jos knygų
QUOTE(AgnĖ.** @ 2010 08 04, 15:01)
trumpa. jei rašyti tiksliai paradžiui vertimą iš arabų būtų taip: Rukajja (kai tari tai atrodo kad dvi j yra, balses trumpos)
QUOTE(linamog @ 2010 08 04, 16:55)
Ha, vietoj to, kad i myta pakviestu, tik sukomandavo vokiskai - dramblius jai mat atvezti.
Paguglinau apie mineta Fritzli, radau straipsni, turetu buti idomu tau.
Paguglinau apie mineta Fritzli, radau straipsni, turetu buti idomu tau.
Pas mane visada galima užsukt, net neatsiklausus
Super straipsnis
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 08 04, 15:57)
ir ką jeigu vyras musulmonas? tai tavo nuomone, jei musulmonas, tai jau amen, viskas bus negerai ir nutiks panaši istorija kaip tuose knygose?
oi prajuokinote mane mergičkos, negaliu. Aš jau kaip į metai ištekėjusi už musulmono, kol kas gyvenu kaip gyvenus: nei užrakina auksiniam narvely, nei baras, nei muša. Tik skirtumas nuo mano pažįstamų lietuvių: nerūko, negeria, labai daug dirba ir uždirba, viska duoda ir leidžia, myli be galo ir pildo kiekviena norą. Visokių vyrų yra visur. Ir nebutinai musulmonas turi elgtis išsigimėliškai. Prieš porą metų Australijoje vyras mergaitę laikę uždaręs rūsy virš 10m, iš jos tyčiojosi, miegojo su ja, o ji jam vaikus gimdė. Bet kažkodėl viskas taip tyliai ramiai ir pasimiršo.
panos, o lietuviai tai jau aukso grynuoliai, ar ne?
mano vyras lietuvis, bet iki jo važinėjau po užsienius, turėjau visokių draugų (ne vaikinų, nieko nepagalvokit
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 08 04, 16:11)
panos, o lietuviai tai jau aukso grynuoliai, ar ne?
mano vyras lietuvis, bet iki jo važinėjau po užsienius, turėjau visokių draugų (ne vaikinų, nieko nepagalvokit
bet visokių užmačiau, taip kad ne tautybėj, religijoj čia viskas slypi...nors iš esmėsman lietuvaičiai išpuikę atrodo ir išlepinti mūsų lietuvių moterų darbštumo, susitvarkymo 
Geri tie musu vyrai
Gal jau baigiam apie tuos vyrus? man knygos įdomiau
su tais vyrais vien problemos, pakvietė šiandien mane į pasimatymą, bet toks jausmas, kad vėl padarys "dingau" arba "užgėriau su draugais"
QUOTE(Dorifore @ 2010 08 04, 16:19)
Gal jau baigiam apie tuos vyrus? man knygos įdomiau
su tais vyrais vien problemos, pakvietė šiandien mane į pasimatymą, bet toks jausmas, kad vėl padarys "dingau" arba "užgėriau su draugais"
FUIIIIIIIIIIIIIIIIIII, toki tik i knyga iskeisciau
QUOTE(Meskute5 @ 2010 08 04, 17:21)
Ir dar į M. Duras knygą "Meilužis"