Įkraunama...
Įkraunama...

Anglisčių tema

Žiuriu pasibaigė temukė, tai kuriu naują biggrin.gif

Rutuliukss, pakomentuok plačiau kur partnerių ieškai.... tongue.gif
Atsakyti
Jei ilgalaikiame plane susiplanuoju kiekvienos pamokos temas (gaunasi Teminis ilgalaikis planas), ar būtina jame detalizuoti gebėjimus? Kol kas rašau grubiai pagal BP.
Atsakyti
Man labai keista, bet mano kompiuteris neleidžia senosios temos paskutinio puslapio perskaityti sad.gif Rodo, jog tai žalinga mano kompiuteriui.... sad.gif Visus kitus 49 psl. atversti leidžia, tik va paskutinio- ne.... blink.gif Ar čia tik man vienai? Liksi nesužinojus ką jūs ten plepėjot sad.gif
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2010 08 04, 13:41)
Žiuriu pasibaigė temukė, tai kuriu naują  biggrin.gif

Rutuliukss, pakomentuok plačiau kur partnerių ieškai....  tongue.gif

Užregistravau save ir mokyklą http://www.etwinning.net
Tuomet gauni prisijungimo vardą ir slaptažodį. Tada su jais jungies ir ten viena iš funkcijų yra partnerių paieška. Išmeta,kas ieško partnerių, gali parašyt žinutę, pats sugalvot projektą ir paskelbt kad ieškai partnerių.
Dar nedaug galiu papasakot, nes tik šiandien prisijungiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukass @ 2010 08 04, 16:38)
Užregistravau save ir mokyklą http://www.etwinning.net
Tuomet gauni prisijungimo vardą ir slaptažodį. Tada su jais jungies ir ten viena iš funkcijų yra partnerių paieška. Išmeta,kas ieško partnerių, gali parašyt žinutę, pats sugalvot projektą ir paskelbt kad ieškai partnerių.
Dar nedaug galiu papasakot, nes tik šiandien prisijungiau  rolleyes.gif

užsiregistravau ir aš ten ... bandysiu ieškot, nors dar gerai nežinau ko ieškot tongue.gif o pati jau esi anksčiau bandžius rast partnerių... arba gal kolegės yra bandžiusios/radusios.... būt įdomu sužinot.. tongue.gif

jugeta, man rodė paskutinį puslapį.... bigsmile.gif
Atsakyti
As praeitais mokslo metais uzsiregistravau ten tik is idomumo 4u.gif , norejau paziureti kaip ten kas vyksta. Vos prisiregistravau ir man pradejo siulyti savo projektus is ivairiu saliu, kad as bendradarbiauciau. Siais mokslo metais galvoju atgaivinti savo registracija ir daryti bureli su mokiniais, kad turetume laiko atlikti ivairias uzduotis. smile.gif
Atsakyti
Esu užsiregistravusi Twinninge ir turėjom projektą. Buvo įdomu, šalys susiskirstė poromis ir dirbo savo poroje. Vaikams patiko, jie susipažino su savo šalies poros vaikais, bendravo su jais per skype ir paskui kūrė vieni apie kitus skaidres, apie šeimą, mokyklą, žodžiu, everyday life.
Gavom pažymėjimą, kad dalyvaujam, tiesa, pati jį atsispausdinau biggrin.gif . Dabar turiu užbaigti projektą, parašyti santrauką ir gausiu dar kažkokį pažymėjimą.
Vienas minusas - kadangi neturėjau būrelio, tai būdavo sudėtinga visems dalyvaujantiems susirinkti.
Taip pat per Twinning radau partnerius Comenius projektui. Tik kad nepraėjom verysad.gif , dar nežinau priežaščių kodėl, kai nueisiu į darbą, rasiu atsiųstą laišką su paaiškinimais. Pikta labai buvo - įdėjom daug darbo verysad.gif
Bet ką darysi. Dabar dar kartą bandysiu
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2010 08 04, 18:09)
užsiregistravau ir aš ten ... bandysiu ieškot, nors dar gerai nežinau ko ieškot  tongue.gif o pati jau esi anksčiau bandžius rast partnerių... arba gal kolegės yra bandžiusios/radusios.... būt įdomu sužinot..  tongue.gif

Anksčiau esu radusi partnerių Comenius projektui, o šiais mokslo metais bandysiu ieškoti eTwinning ir tikiuosi, kad surasiu g.gif
Gal kas iš mūsų būrelio turi Early School English 2 teminį planą? Aš galėčiau pasidalinti Early School English 1 teminiu.
Jeigu taip, laukiu rutelem@gmail.com arba mūsų pašte.
Atsakyti
as ir jau aglvoju apie rugsejį, planų vis dar nerašau, nes dar kaikuriu net vadoveliu neturiu.
bet siandin jau izanga i mokslo metus padariau nusipirkau spalvotos kreidos, reiks rugsejo 1 kazka ant lentos marginti g.gif
Atsakyti
As jau po truputi rasau planus, nes juos reikia pristatyti iki rugpjucio 31d grieztai smile.gif taip pat ir adapt. progr. planus, trumpalaikius ir klases vadovo veiklos plana....tad paskutines minutes ir nesinori laukti ax.gif
As norejau paprasyti gal galetumete pasidalinti idejomis del bureliu...buciau labai dekinga 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2010 08 05, 08:47)
Esu užsiregistravusi Twinninge ir turėjom projektą. Buvo įdomu, šalys susiskirstė poromis ir dirbo savo poroje. Vaikams patiko, jie susipažino su savo šalies poros vaikais, bendravo su jais per skype ir paskui kūrė vieni apie kitus skaidres, apie šeimą, mokyklą, žodžiu, everyday life.
Gavom pažymėjimą, kad dalyvaujam, tiesa, pati jį atsispausdinau  biggrin.gif . Dabar turiu užbaigti projektą, parašyti santrauką ir gausiu dar kažkokį pažymėjimą.
Vienas minusas - kadangi neturėjau būrelio, tai būdavo sudėtinga visems dalyvaujantiems susirinkti.
Taip pat per Twinning radau partnerius Comenius projektui. Tik kad nepraėjom  verysad.gif , dar nežinau priežaščių kodėl, kai nueisiu į darbą, rasiu atsiųstą laišką su paaiškinimais. Pikta labai buvo - įdėjom daug darbo verysad.gif
Bet ką darysi. Dabar dar kartą bandysiu

niu fainai visai skamba... biggrin.gif gal kada ir su Comenius pavyks.... rolleyes.gif žiūrėsiu ir aš kas čia gausis iš tos registracijos bigsmile.gif

westfield
dėl būrelių kažkada turėjau būrelį 'langas į pasaulį' ar kažkas panašaus, tai jo metu rašėm laiškus į kitas šalis.. žodžiu bendradarbiavimo, kitų šalių pažinimo.... tongue.gif

Apie planus ir aš galvoju... radau Enterprise 2 ilgalaikį planą (ne detalų), (turbut Rutuliukass kur įkėlė bigsmile.gif ) parašysiu smulkūjį, įkelsiu.... biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,kolegės. Esu naujokė jūsų forume, bet būčiau dėkinga, jei priimtumėt ir mane į savo tarpą. smile.gif
Atsakyti