Įkraunama...
Įkraunama...

Duphaston ir pastojimas

QUOTE(Auksita @ 2012 07 13, 09:24)
beje, vakar ryte mano hcg ats buvo "daugiau uz 1500", sake kol kas viskas ok smile.gif

thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Wow mergaites, uzbegau cia po savaiteles, o tiek geru naujienu! thumbup.gif Visas labai labai sveikinu ir prasom pasidalint virusiuku nestuke.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2012 07 13, 20:13)
Wow mergaites, uzbegau cia po savaiteles, o tiek geru naujienu!  thumbup.gif Visas labai labai sveikinu ir prasom pasidalint virusiuku  nestuke.gif smile.gif

aha, as irgi labai laukiu virusiuko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pink peony @ 2012 07 13, 19:17)
aha, as irgi labai laukiu virusiuko  rolleyes.gif

auksita, taip laikomes ir toliau smile.gif mergaites visoms virusiukus siunciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(didi28 @ 2012 07 13, 22:36)
auksita, taip laikomes ir toliau smile.gif  mergaites visoms virusiukus siunciu 4u.gif  4u.gif  4u.gif

ir as siunciu pati nuosirdziausia virusiuka visoms 4u.gif nestuke.gif 4u.gif nestuke.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksita @ 2012 07 14, 19:56)
ir as siunciu pati nuosirdziausia virusiuka visoms  4u.gif  nestuke.gif  4u.gif  nestuke.gif  smile.gif

o as siandien taip susipainiojau kad net nebezinau.. as gyvenu airijoj, dufastona man israse lietuvis ginekologas kaip pas ji ejau privaciai.. tai vat kai pastojau as jam skambinau ir jis man liepe testi gerti D iki 12 savaiciu po 1 tablete, issiunte man recepta, nes cia taip nenusipirksi. tai nuejau siandien i vaistine uzsipirkti D smile.gif o cia vaistines tik pradejo metyt viena kitai recepta kazka snibzdeti.. priejo ir klausia manes o kaip tu ji vartoji ir nuo ko tu ji vartosi? turbut issigando tableciu kiekio israsyto g.gif zodziu paaiskinau, kad as nescia ir kad pries pastodama geriau D ir kad negaliu nutraukti ir turiu gerti kasdien iki 12 savaiciu, o ji tik peciais patraukiojo ir sake informacini lapeli pasiskaitukit unsure.gif , tai taip nesupratus grizau namo puoliau lapeli skaityti, bet ten isvis nieko nera parasyta ka daryti kai pastoji... zodziu nemanau kad ginius butu blogai man israses, tik dabar man pas airiu gyd. pirmadieni eiti, ji paprasta seimos gyd. nes cia tokia tvarka, ir viska jai aiskint. o jei ji man liep D nebegerti....atsilike jie kokie cia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(didi28 @ 2012 07 14, 22:39)
o as siandien taip susipainiojau kad net nebezinau.. as gyvenu airijoj, dufastona man israse lietuvis ginekologas kaip pas ji ejau privaciai.. tai vat kai pastojau as jam skambinau ir jis man liepe testi gerti D iki 12 savaiciu po 1 tablete, issiunte man recepta, nes cia taip nenusipirksi. tai nuejau siandien i vaistine uzsipirkti D smile.gif  o cia vaistines tik pradejo metyt viena kitai recepta kazka snibzdeti.. priejo ir klausia manes o kaip tu ji vartoji ir nuo ko tu ji vartosi? turbut issigando tableciu kiekio israsyto g.gif zodziu paaiskinau, kad as nescia ir kad pries pastodama geriau D ir kad negaliu nutraukti ir turiu gerti kasdien iki 12 savaiciu, o ji tik peciais patraukiojo ir sake informacini lapeli pasiskaitukit unsure.gif , tai taip nesupratus grizau namo puoliau lapeli skaityti, bet ten isvis nieko nera parasyta ka daryti kai pastoji... zodziu nemanau kad ginius butu blogai man israses, tik dabar man pas airiu gyd. pirmadieni eiti, ji paprasta seimos gyd. nes cia tokia tvarka, ir viska jai aiskint. o jei ji man liep D nebegerti....atsilike jie kokie cia biggrin.gif

as geriau D iki 12-13 sav ir nieko blogiau man nebuvo.. kaip tik sirdy ramiau, kad dariau viska, kad issaugot zirniuka smile.gif
tiesiog kiekvienoj saly sava tvarka..
Atsakyti
QUOTE(didi28 @ 2012 07 14, 20:39)
o as siandien taip susipainiojau kad net nebezinau.. as gyvenu airijoj, dufastona man israse lietuvis ginekologas kaip pas ji ejau privaciai.. tai vat kai pastojau as jam skambinau ir jis man liepe testi gerti D iki 12 savaiciu po 1 tablete, issiunte man recepta, nes cia taip nenusipirksi. tai nuejau siandien i vaistine uzsipirkti D smile.gif  o cia vaistines tik pradejo metyt viena kitai recepta kazka snibzdeti.. priejo ir klausia manes o kaip tu ji vartoji ir nuo ko tu ji vartosi? turbut issigando tableciu kiekio israsyto g.gif zodziu paaiskinau, kad as nescia ir kad pries pastodama geriau D ir kad negaliu nutraukti ir turiu gerti kasdien iki 12 savaiciu, o ji tik peciais patraukiojo ir sake informacini lapeli pasiskaitukit unsure.gif , tai taip nesupratus grizau namo puoliau lapeli skaityti, bet ten isvis nieko nera parasyta ka daryti kai pastoji... zodziu nemanau kad ginius butu blogai man israses, tik dabar man pas airiu gyd. pirmadieni eiti, ji paprasta seimos gyd. nes cia tokia tvarka, ir viska jai aiskint. o jei ji man liep D nebegerti....atsilike jie kokie cia biggrin.gif

tikrai idomu kodel nepardave g.gif gal neturejo tuo metu...
siaip kai kur jis yra isimtas is apyvartos.... bet ta gydytojas tikrai zinotu, jei pas jus nepardavinetu g.gif
bet tikrai vartociau jei yra jo nusipirkti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RedOne: 15 liepos 2012 - 14:47
QUOTE(RedOne @ 2012 07 15, 13:44)
tikrai idomu kodel nepardave  g.gif gal neturejo tuo metu...
siaip kai kur jis yra isimtas is apyvartos.... bet ta gydytojas tikrai zinotu, jei pas jus nepardavinetu  g.gif
bet tikrai vartociau jei yra jo nusipirkti  4u.gif  4u.gif  4u.gif

gal ne taip parasiau, parduoti tai pardave, bet labai nenorejo parduoti itariai ziurejo...svarb dabar turiu, smile.gif
Atsakyti
QUOTE(didi28 @ 2012 07 15, 16:13)
gal ne taip parasiau, parduoti tai pardave, bet labai nenorejo parduoti itariai ziurejo...svarb dabar turiu, smile.gif

Neimk i galva. Airijoje kiek teko girdeti gydytojai labiau "naturalistai". Jie nelinke saugoti mazucio nestumo, jei persileisi, mol gamtos atranka, todel ir neskiria duphastono iki 12 savaites. Musu gydytojai atsargiai ziuri net i labai maza nestuma, todel ir skiria papildomai progesterona, kad apsaugot zirniuka, kol susiformuos placenta, o tai buna apie 12 savaiciu 4u.gif Gerk ramiai duphastona ir sekmingai augink nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2012 07 15, 18:53)
Neimk i galva. Airijoje kiek teko girdeti gydytojai labiau "naturalistai". Jie nelinke saugoti mazucio nestumo, jei persileisi, mol gamtos atranka, todel ir neskiria duphastono iki 12 savaites. Musu gydytojai atsargiai ziuri net i labai maza nestuma, todel ir skiria papildomai progesterona, kad apsaugot zirniuka, kol susiformuos placenta, o tai buna apie 12 savaiciu  4u.gif Gerk ramiai duphastona ir sekmingai augink  nestuke.gif

na taipir darau smile.gif ryt einu pas savo gp. kazin ar man isvis sakyt kad ta dufastona geriu? ar gerti iki 12 savaiciu sau ir tiek nieko jai nesakius g.gif nes galvoju jei jau vaistinej taip suregavo, tai gp taip pat sureguos..
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2012 07 15, 17:53)
Neimk i galva. Airijoje kiek teko girdeti gydytojai labiau "naturalistai". Jie nelinke saugoti mazucio nestumo, jei persileisi, mol gamtos atranka, todel ir neskiria duphastono iki 12 savaites. Musu gydytojai atsargiai ziuri net i labai maza nestuma, todel ir skiria papildomai progesterona, kad apsaugot zirniuka, kol susiformuos placenta, o tai buna apie 12 savaiciu  4u.gif Gerk ramiai duphastona ir sekmingai augink  nestuke.gif

drinks_cheers.gif ir man taip sake gine . gyvenu anglijoje israse DUPHASTONO pries pastojant ir jai pastosiu gerti 12-13 sav. nes anglai pasake tau jo neskirs,jai ir paskirtu tik jai jau butu nevienas ir ne du persileidymai... gerk nedvejodama. sunu taip ir isnesiojau su Duphastonu. beto info lapelije apie dufa raso kad gerti ir pastojus viena tab.i diena, as geriau po3 tab.i diena nes vis gresiantis buvo... sekmes
Papildyta:
QUOTE(didi28 @ 2012 07 15, 18:41)
na taipir darau smile.gif  ryt einu pas savo gp. kazin ar man isvis sakyt kad ta dufastona geriu? ar gerti iki 12 savaiciu sau ir tiek nieko jai nesakius g.gif nes galvoju jei jau vaistinej taip suregavo, tai gp taip pat sureguos..

pasisakyk,ziurek kaip reguos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renata&raldas: 15 liepos 2012 - 20:44