QUOTE(Auksita @ 2012 07 14, 19:56)
o as siandien taip susipainiojau kad net nebezinau.. as gyvenu airijoj, dufastona man israse lietuvis ginekologas kaip pas ji ejau privaciai.. tai vat kai pastojau as jam skambinau ir jis man liepe testi gerti D iki 12 savaiciu po 1 tablete, issiunte man recepta, nes cia taip nenusipirksi. tai nuejau siandien i vaistine uzsipirkti D

o cia vaistines tik pradejo metyt viena kitai recepta kazka snibzdeti.. priejo ir klausia manes o kaip tu ji vartoji ir nuo ko tu ji vartosi? turbut issigando tableciu kiekio israsyto

zodziu paaiskinau, kad as nescia ir kad pries pastodama geriau D ir kad negaliu nutraukti ir turiu gerti kasdien iki 12 savaiciu, o ji tik peciais patraukiojo ir sake informacini lapeli pasiskaitukit

, tai taip nesupratus grizau namo puoliau lapeli skaityti, bet ten isvis nieko nera parasyta ka daryti kai pastoji... zodziu nemanau kad ginius butu blogai man israses, tik dabar man pas airiu gyd. pirmadieni eiti, ji paprasta seimos gyd. nes cia tokia tvarka, ir viska jai aiskint. o jei ji man liep D nebegerti....atsilike jie kokie cia