Įkraunama...
Įkraunama...

Duphaston ir pastojimas

labas,esu naujoke cia,bet noriu pasiklausti gal kuriai kazkas panasaus yra buve...
Sirgau endometrioze,geriau kontraceptikus puse metu,po puse metu turejau pradeti gerti Duphaston,isvaziavau i uzsieni ir paskutines pakuotes kontraceptiku nenusipirkau,geguzes menesi tik turejau pradeti gerti Duphaston,bet kadangi neturejau kontraceptiku,tai geriau D...kazin ar gerai padariau?beje nesirgau menesinem,bet D turbut issauke jas,tai gerdama susirgau.dabar nuo 16dienos turiu vel gerti D,ka daryti?pas gine siuo metu neimanoma nueiti,esu uzsienyje.gerti D gine nustate 16-25 diena smile.gif israse juos,nes jau trys metai negaliu pastoti... verysad.gif
Atsakyti
labas mergaites, labai reikia jusu nuomones ir patarimo. del endo israse gert dufastona 3 men. nuo 5 cd iki 25. pirma men. sugeriau viskas normaliai, susirgau baigus gerti. antra men. sugerus 10 tableciu pradejo teplioti su kresuliais. paskambinau gyd. sake taip buti neturetu ir liepe nutraukti D vartojima. nu tai ka jau 3 dienos jo nebegeriu ir visi tepliojimai baigesi sulig nutraukus. dabar man klausimas kyla kaip cia su tom men. ir kada kazi man ju laukti. ir kaip del vaisingu dienu??? klausiu nes vakar ( 2 dienos po D nutraukimo) plyso musu apsauga blush2.gif kazkaip pasimetus ar yra galimybe pastoti. nes kai nevartojau D kazkaip jausdavau O ir apskritai mazdaug zinojau kada tos vaisingos dienos, o dabar viskas taip susimakalavo, dar ta apsauga plyso ir nezinau ar yra cia kazkokia galimybe pastojimui ar man ramiai laukt mmm g.gif
Atsakyti
Sveikos visos. Reikia patarimų ir nuomoniu nes baigiu isproteti. biggrin.gif

Praita menesi rado vandeninga cista ant kiausides 3.5 cm dydzio. mano cikas 31 diena. sirase nuo 12 dienos gerti DUPAshtom 10dienų gerti ir poto laukti menesiniu. Menesines neatsiranda jau 3 deinos. Testai rodo 1 bruksniuka. O vakar ekoskopui buvau sako kad gimdos gelivines storis. 1.7 CM. Ka reiskia? gal esu nescia, tik dar nieks neiko nerodo? smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(celestinaa @ 2014 05 29, 10:41)
Sveikos visos. Reikia patarimų ir nuomoniu nes baigiu isproteti. biggrin.gif

Praita menesi rado vandeninga cista ant kiausides 3.5 cm dydzio. mano cikas 31 diena. sirase nuo 12 dienos gerti DUPAshtom 10dienų gerti ir poto laukti menesiniu. Menesines neatsiranda jau 3 deinos. Testai rodo 1 bruksniuka. O vakar ekoskopui buvau sako kad gimdos gelivines storis. 1.7 CM. Ka reiskia? gal esu nescia, tik dar nieks neiko nerodo? smile.gif  smile.gif  smile.gif

o jus sekat savo ovuliacija, nes Duphaston reikai gerti po ovuliacijos, mano ciklai mazdaug 32-33 dienos tai gerti sake ne anksciau 16-17 dienos ir tai ziureti ar buvo O smile.gif jei pradesit gerti pries O tai Duph ja uzslopins, jei taip ivyko tai nustojus gerti ivyksta O ir ciklas nusitesia smile.gif o del gleivines tai nieko negaliu pakomentuot :0
Atsakyti
QUOTE(Merginukee @ 2014 05 29, 11:22)
o jus sekat savo ovuliacija, nes Duphaston reikai gerti po ovuliacijos, mano ciklai mazdaug 32-33 dienos tai gerti sake ne anksciau 16-17 dienos ir tai ziureti ar buvo O smile.gif jei pradesit gerti pries O tai Duph ja uzslopins, jei taip ivyko tai nustojus gerti ivyksta O ir ciklas nusitesia smile.gif o del gleivines tai nieko negaliu pakomentuot :0

Buvo gerti pradeta po O. Va aktik susirgau. tikiuosi ta cista isnyks per sias menesines ir ateinaty menesi jau pavyks sulaukti II Juosteliu smile.gif tik bijaukad sios menesines bus labai skuasmingos, nes sako kad po D skausmas prilygsta sarimiams... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(celestinaa @ 2014 05 29, 11:28)
Buvo gerti pradeta po O. Va aktik susirgau. tikiuosi ta cista isnyks per sias menesines ir ateinaty menesi jau pavyks sulaukti II Juosteliu smile.gif tik bijaukad sios menesines bus labai skuasmingos, nes sako kad po D skausmas prilygsta sarimiams... sad.gif

na va ir sulauket smile.gif as kai geriu Dupha tai man menesines ateina mazdaug po dvieju dienu nustojus gerti smile.gif o skausmu tai kazkaip jokiu nejauciau g.gif nors jau daug kart geriau smile.gif labai linkiu jum II pamatyti, suprantu kaip to norisi labai smile.gif pati labai laukiu to momento smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Merginukee @ 2014 05 29, 11:32)
na va ir sulauket smile.gif as kai geriu Dupha tai man menesines ateina mazdaug po dvieju dienu nustojus gerti smile.gif o skausmu tai kazkaip jokiu nejauciau  g.gif  nors jau daug kart geriau smile.gif labai linkiu jum II pamatyti, suprantu kaip to norisi labai smile.gif pati labai laukiu to momento smile.gif

Buciau pati laimingiausia jai sias menesines isnyktu ta mano suknista cista o tada jau buciau sveika nesiojanti leliuka nestuke.gif smile.gif dieve isgirsk mano maldas 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(celestinaa @ 2014 05 29, 11:35)
Buciau pati laimingiausia jai sias menesines isnyktu ta mano suknista cista o tada jau buciau sveika nesiojanti leliuka  nestuke.gif  smile.gif  dieve isgirsk mano maldas  4u.gif  4u.gif

na zinokit viena cista tai dar labai gerai gerai, pamatysit isnyks ji ir ramiai planuosit smile.gif va pas mane policistines kiausides, tai abi nusetos mazomis cistomis, tai jau sunkiau ax.gif o dar menesiniu nebuna tai planuoti labai sunku smile.gif linkiu nenukabinti nosies, viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Merginukee @ 2014 05 29, 11:56)
na zinokit viena cista tai dar labai gerai gerai, pamatysit isnyks ji ir ramiai planuosit smile.gif va pas mane policistines kiausides, tai abi nusetos mazomis cistomis, tai jau sunkiau  ax.gif  o dar menesiniu nebuna tai planuoti labai sunku smile.gif linkiu  nenukabinti nosies, viskas bus gerai  4u.gif

Aciu uz palinekjimus, jusm irgi sekmes ir kantrybes o svarbiausiai sveikatos wub.gif smile.gif saltu nervu!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Merginukee @ 2014 05 29, 10:56)
na zinokit viena cista tai dar labai gerai gerai, pamatysit isnyks ji ir ramiai planuosit smile.gif va pas mane policistines kiausides, tai abi nusetos mazomis cistomis, tai jau sunkiau  ax.gif  o dar menesiniu nebuna tai planuoti labai sunku smile.gif linkiu  nenukabinti nosies, viskas bus gerai  4u.gif

O tau gydymas paskirtas?
Su policistinėm kiaušidėm tikrai įmanoma susilaukti vaikų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2014 05 29, 12:20)
O tau gydymas paskirtas?
Su policistinėm kiaušidėm tikrai įmanoma susilaukti vaikų  mirksiukas.gif

O pas amne sake kazkokia vandeninga...
Atsakyti
QUOTE(celestinaa @ 2014 05 29, 11:29)
O pas amne sake kazkokia vandeninga...

Cista ir policistinės kiaušidės visiškai skirtingi dalykai mirksiukas.gif
Bet tema visai ne apie tai yra čia temą apie policistines kiaušides, jei įdomu paskaityk mirksiukas.gif
Atsakyti