Aš,esu skaičiusi,kad jaučiio širdį reikia gerai išplauti,ir ,išmirkyti garstyčių+česnako +vandens mišinyje.{tuomet ji suminkštėja}
Verdama,troškinama.
niekada nesu ragavus.
niekada nesu ragavus.
Labai skaniai išsitroškina jautienos širdis,įpylus sojos padažą,paskui grietinės,prieskonių,daržovių.Su bulvių koše ir marinuotais agurkėliais
Išvirtą ir atvėsintą širdį supjaustau su daug svogūnų laiškų ir majonezas,puikus užkandis gamtoje
Maltiniai irgi skanūs,primaišius riebesnės kiaulienos,majonezas ir t.t.
Išvirtą ir atvėsintą širdį supjaustau su daug svogūnų laiškų ir majonezas,puikus užkandis gamtoje
Maltiniai irgi skanūs,primaišius riebesnės kiaulienos,majonezas ir t.t.
QUOTE(regna @ 2009 05 03, 18:57)
Aš,esu skaičiusi,kad jaučiio širdį reikia gerai išplauti,ir ,išmirkyti garstyčių+česnako +vandens mišinyje.{tuomet ji suminkštėja}
Verdama,troškinama.
Verdama,troškinama.
i kokios proporcijos?
Aš atradau labai super receptą širdies - iš vakaro išverdu širdį. Kitą dieną ją apipjaustau, supjaustau kubeliais, įdedu į puodą troškintis. Ten pat dedu svogūno galvą pjaustytą, po to šiek tiek vėliau marinuotų agurkų pjaustytų. Aišku prieskoniai
Kartu su agurkais įdedu kelis šaukštus pomidorų padažo arba paprasto kečiupo, šaukštą grietinės ir šiek tiek miltų. Viskas skaniai susitroškina ir gaunasi toks labai skanus guliašas beveik
Valgome su bulvių koše
Aš širdį naudoju lietiniam .
Labai fainas receptas su slyvom, reiks pabandyti.
Labai fainas receptas su slyvom, reiks pabandyti.
Mes buvom nupirke eriuko sirdeliu, galvojom kate es
Kadangi neede, tai maniskis tas sirdis supjauste siaudeliais, apkepe aliejuje, pridejo pjaustytu svogunu daug, paprikos ir pomidoru pastos, na ir patroskino kokias 30 min. Truputuka kietokos dar buvo, bet jau skonis tai liuksiskas
Manau su jaucio sirdimis ta pati pagaminti galima.
Ir troškiniai skanu ir guliašas, gerai pamarinavus ir į plovą galima sudėti
bet šalta su majonezu
kur galima nusipirkti jaučio širdies?
QUOTE(Avocetė @ 2010 12 16, 19:35)
Ten pat, kur ir kiaulės širdį - turguje








