Įkraunama...
Įkraunama...

jautienos širdis

Aš,esu skaičiusi,kad jaučiio širdį reikia gerai išplauti,ir ,išmirkyti garstyčių+česnako +vandens mišinyje.{tuomet ji suminkštėja}
Verdama,troškinama.
Atsakyti
Misraine su galviju sirdimis thumbup.gif Virtos bulves, virta sirdis, zali arba marinuoti agurkai (pagal kiekvieno skoni). Viska supjaustau kubeliais, idedu majonezo ir prieskoniu thumbup.gif
Atsakyti
niekada nesu ragavus.
Atsakyti
niekada nesu ragavus.
Atsakyti
Labai skaniai išsitroškina jautienos širdis,įpylus sojos padažą,paskui grietinės,prieskonių,daržovių.Su bulvių koše ir marinuotais agurkėliais essen.gif

Išvirtą ir atvėsintą širdį supjaustau su daug svogūnų laiškų ir majonezas,puikus užkandis gamtoje thumbup.gif

Maltiniai irgi skanūs,primaišius riebesnės kiaulienos,majonezas ir t.t. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 05 03, 18:57)
Aš,esu skaičiusi,kad jaučiio širdį reikia  gerai išplauti,ir ,išmirkyti garstyčių+česnako +vandens mišinyje.{tuomet ji suminkštėja}
Verdama,troškinama.

i kokios proporcijos? ax.gif
Atsakyti
Aš atradau labai super receptą širdies - iš vakaro išverdu širdį. Kitą dieną ją apipjaustau, supjaustau kubeliais, įdedu į puodą troškintis. Ten pat dedu svogūno galvą pjaustytą, po to šiek tiek vėliau marinuotų agurkų pjaustytų. Aišku prieskoniai ax.gif Kartu su agurkais įdedu kelis šaukštus pomidorų padažo arba paprasto kečiupo, šaukštą grietinės ir šiek tiek miltų. Viskas skaniai susitroškina ir gaunasi toks labai skanus guliašas beveik blush2.gif Valgome su bulvių koše thumbup.gif
Atsakyti
Aš širdį naudoju lietiniam .
Labai fainas receptas su slyvom, reiks pabandyti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes buvom nupirke eriuko sirdeliu, galvojom kate es smile.gif Kadangi neede, tai maniskis tas sirdis supjauste siaudeliais, apkepe aliejuje, pridejo pjaustytu svogunu daug, paprikos ir pomidoru pastos, na ir patroskino kokias 30 min. Truputuka kietokos dar buvo, bet jau skonis tai liuksiskas rolleyes.gif Manau su jaucio sirdimis ta pati pagaminti galima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vovera: 03 spalio 2009 - 20:30
Ir troškiniai skanu ir guliašas, gerai pamarinavus ir į plovą galima sudėti mirksiukas.gif bet šalta su majonezu thumbup.gif
Atsakyti
kur galima nusipirkti jaučio širdies? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2010 12 16, 19:35)
kur galima nusipirkti jaučio širdies? unsure.gif

Ten pat, kur ir kiaulės širdį - turguje mirksiukas.gif Iš PC mačiau tik Norfose, nors kartais ir Maximoj būna, jau supjaustyta ir sufasuota.
Atsakyti