Įkraunama...
Įkraunama...

BIOSILK produkcija

Lietuvoje Biosilk prekiauja Douglas parduotuvese smile.gif

user posted image
user posted image

Pati isigijau 15 ml pabandymui Biosilk serumo,tai labai patinka,suglotnina ,svelnina plaukus,tikrai,manau isigysiu didele pakuote!
Atsakyti
As irgi baigineju mini kieki, noreciau isigyti didesni buteliuka, bet dar turiu n priemoniu rolleyes.gif nuo sio silko, mano plaukai taip blizga wub.gif

beja, jei kas zino tikslias kainas, butu gerai, jei parasytu cia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Camea: 04 rugpjūčio 2010 - 20:36
As taip pat turiu sia priemone, labai patinka, dar turiu ir CHI silk, panasus, bet abu labai geri
Atsakyti
QUOTE(Camea @ 2010 08 04, 22:29)
beja, jei kas zino tikslias kainas, butu gerai, jei parasytu cia  4u.gif

Įdomios ir man kainos bei kiekiai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Douglas silk therapy 150 ml kaina apie 73 lt, mazesni kieki nelabai apsimoka pirkt, salonuose tai bus keliais litai pigiau, kiek zinau iki 70 lt, 300 ml buteliukas kainuoja 120 lt.
Atsakyti
50ml silko 40lt, mano plaukams tokio kiekio metams uztektu, nes labai skalsus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 08 04, 21:23)
Pati isigijau 15 ml pabandymui Biosilk serumo,tai labai patinka,suglotnina ,svelnina plaukus,tikrai,manau isigysiu didele pakuote!

kokia kaina 15 ml ?

o kokia paskirtis silko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pro_race: 05 rugpjūčio 2010 - 13:19
QUOTE(Pro_race @ 2010 08 05, 14:18)
kokia kaina 15 ml ?

o kokia paskirtis silko?

apie 14 litu.

Na,ka raso ant pakuotes,tai tuo nelabai tikiu,bet ka realiai pastebejau,tai suglotnina,susvelnina plauka,panasiai kaip serumo ar aliejuko f-ja atlieka, neriebina plauku smile.gif
Atsakyti
Išbandžiau Biosilk smoothing shampoo ant savo sausų, linkusių pūstis, veltis plaukų. iš tiesų rezultatas patiko: plauką tikrai suglotnino, sušvelnino, šiek tiek pratiesino, bet neapsunkino. Manau, dar tikrai nusipirksiu tos pačios serijos kondicionierių, nors paskutiniu metu praktiškai naudojau daugiau natūralias priemones plaukams, bet Biosilk'as užkabino. smile.gif tiesa, šampūnas man pasirodė mažai putojantis, net ir lyginant su natūraliais. Daugiau atsiliepimų po ilgesnio naudojimo ax.gif
Klausimas toms,kurios naudoja šilką - ar esate bandę kitų panašių produktų, tarkim Hempz plaukų šilką ir galėtumėte palyginti? nes šiuo metu turiu pastarąjį, tai patinka, bet ne stebuklas, todėl norėčiau ir biosilk išbandyti. Beje, juo tepate tik galus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2010 08 10, 08:49)
Išbandžiau Biosilk smoothing shampoo ant savo sausų, linkusių pūstis, veltis plaukų. iš tiesų rezultatas patiko: plauką tikrai suglotnino, sušvelnino, šiek tiek pratiesino, bet neapsunkino. Manau,  dar tikrai nusipirksiu tos pačios serijos kondicionierių, nors paskutiniu metu praktiškai naudojau daugiau natūralias priemones plaukams, bet Biosilk'as užkabino. smile.gif  tiesa, šampūnas man pasirodė mažai putojantis, net ir lyginant su natūraliais. Daugiau atsiliepimų po ilgesnio naudojimo ax.gif
Klausimas toms,kurios naudoja šilką - ar esate bandę kitų panašių produktų, tarkim Hempz plaukų šilką ir galėtumėte palyginti? nes šiuo metu turiu pastarąjį, tai patinka, bet ne stebuklas, todėl norėčiau ir biosilk išbandyti. Beje, juo tepate tik galus? 4u.gif

Hmmm... sudomino ir mane sampunas,
Hempz silka nenaudoju, ir nieko negaliu apie tai pasakyti, bet biosilk silk reik tepti ne tik galiukus, o visus plaukucius, jis ju visiskai neapsunkins, tik suglotins, susvelnins, blizgesi palukui duoda.
Atsakyti
man silka uzrode mano kirpeja wub.gif isigijau ji dar kol nebuvo pas mus Douglase - tai cia mano meile is pirmo potepio biggrin.gif thumbup.gif labai labai skalsus, gerai susigeria, neriebina plauku, tinka naudoti ir su karscio prietaisais drinks_cheers.gif
megstu naudoti tiek ant dregnu, tiek ir ant sausu plauku drinks_cheers.gif
mano metu atradimas first.gif

cia kalbejo ir apie Chi Silk - jie visiskai skirtingi schmoll.gif man Chi silk per sunkus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2010 08 10, 14:09)
man silka uzrode mano kirpeja  wub.gif isigijau ji dar kol nebuvo pas mus Douglase - tai cia mano meile is pirmo potepio  biggrin.gif  thumbup.gif labai labai skalsus, gerai susigeria, neriebina plauku, tinka naudoti ir su karscio prietaisais  drinks_cheers.gif
megstu naudoti tiek ant dregnu, tiek ir ant sausu plauku  drinks_cheers.gif
mano metu atradimas  first.gif

cia kalbejo ir apie Chi Silk - jie visiskai skirtingi  schmoll.gif man Chi silk per sunkus  doh.gif

o galima ji tepti tik siaip isplovus galva.. bet dziovinti naturaliai.. poveikis ir bus? ar butinai reikia naudoti fenus, tiesintuvus? ax.gif
Atsakyti