Įkraunama...
Įkraunama...

BIOSILK produkcija

QUOTE(Gintut77 @ 2010 08 10, 15:02)
o galima ji tepti tik siaip isplovus galva.. bet dziovinti naturaliai.. poveikis ir bus? ar butinai reikia naudoti fenus, tiesintuvus? ax.gif

galima tepti ir dziovinant plaukus naturaliai drinks_cheers.gif man cia geriu geris thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2010 08 10, 15:45)
galima tepti ir dziovinant plaukus naturaliai  drinks_cheers.gif man cia geriu geris  thumbup.gif

Nu baikit gundyti taip stipriai.. nes man jau prireike isbandyti doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintut77 @ 2010 08 10, 15:58)
Nu baikit gundyti taip stipriai.. nes man jau prireike isbandyti doh.gif  biggrin.gif

verta verta biggrin.gif

as pati noreciau isbandyt sampunus ir balzamus, bet kol kas turiu kitokiu priemoniu ax.gif bet visko gali but, kad neiskesiu ir nusipirksiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 10 rugpjūčio 2010 - 15:18
Kuriuose salonuose prekiaujama Biosilk priemonem?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 08 10, 17:10)
Kuriuose salonuose prekiaujama Biosilk priemonem?

viskas daug paprasciau biggrin.gif prekiauja Douglas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Camea @ 2010 08 10, 18:25)
viskas daug paprasciau  biggrin.gif prekiauja Douglas  ax.gif

Bet kad dougle uzkeltos kainos.. doh.gif geriau parsiusti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintut77 @ 2010 08 10, 18:54)
Bet kad dougle uzkeltos kainos.. doh.gif geriau parsiusti ax.gif

aš per daug neieškojau, tačiau keliose internetinėse pardėse peržiūrėjau, kad dabar ,kai svaro kursas užkilęs, nelabai ir apsimoka siųstis. Kainos gana padorios šių priemonių ir pas mus.
Atsakyti
QUOTE(Camea @ 2010 08 10, 18:25)
viskas daug paprasciau  biggrin.gif prekiauja Douglas  ax.gif

As skaityt moku, buvo rasyta, jog salonuose pigiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 08 10, 19:14)
As skaityt moku, buvo rasyta, jog salonuose pigiau smile.gif

Salonuose bus tik keliais litais pigiau ~ 3 - 4 lt
Atsakyti
QUOTE(ritutsi @ 2010 08 11, 00:27)
Salonuose bus tik keliais litais pigiau ~ 3 - 4 lt

O jei as pirksiu 5 priemones biggrin.gif Beto gal koks salonas bus labiau pakeliui nei Douglas.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 08 11, 11:48)
O jei as pirksiu 5 priemones biggrin.gif  Beto gal koks salonas bus labiau pakeliui nei Douglas.

Na jei tiek , tada tikrai verta biggrin.gif , jei noresite atsiusiu kontaktus i a/z, nzn ar turi jie ten visa produkcija, pati pasiteirausite
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 08 05, 16:16)
apie 14 litu.

Na,ka raso ant pakuotes,tai tuo nelabai tikiu,bet ka realiai pastebejau,tai suglotnina,susvelnina plauka,panasiai kaip serumo ar aliejuko f-ja atlieka, neriebina plauku smile.gif

Ir kur galima įsigyti 15 ml pakuotę? rolleyes.gif Gyvenu Klaipėdoje, bet nuo rugsėjo 1 d. kelsiuosi į Vilnių, bet Klaipėdoje Sarmos parduotuvėse yra šios produkcijos, bet ne tokiu mažu kiekiu... verysad.gif
Atsakyti