Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria Gym

Tikrai, o dusus sutvarke?... nes man jau buvo baisu, kad ieisiu ir koks vamzdis pratruks ir nuskesiu... situacija ten tragiska buvo tikrai.. siandien eisiu sportuoti, tai idomu kaip tos dusines atrodo.
Atsakyti
Aš per klaidą nuvažiavau per remontą, tai kai paklausiau statybininkų, ar remontuos dušus, tai taaaip pažiūrėjo, tipo: o kam??? Tai įsivaizduoju aš tą eilinį jų remontą.
Atsakyti
Sveikos,

ar kas lankot Latina Dance antradieniais? Noriu pradet lankyt, idomu naujokams ten labai sudetinga butu isijungti?
Atsakyti
QUOTE(scalia @ 2011 11 02, 16:44)
Sveikos,

ar kas lankot Latina Dance antradieniais? Noriu pradet lankyt, idomu naujokams ten labai sudetinga butu isijungti?

Tikrai ne, ten labai lengva ir gerų emocijų pakraunanti treniruotė smile.gif
Atsakyti
Sveiki, gal siuo metu lankancios papasakotu kaip situacija siame sporto klube? Svarbiausia ar labai daug zmoniu vakarais? Ar visad buna laisvu treniruokliu, vietos aerobikos uzsiemimuose? Kaip tvarka, svara?
Atsakyti
QUOTE(Zuma @ 2012 01 01, 11:59)
Sveiki, gal siuo metu lankancios papasakotu kaip situacija siame sporto klube? Svarbiausia ar labai daug zmoniu vakarais? Ar visad buna laisvu treniruokliu, vietos aerobikos uzsiemimuose? Kaip tvarka, svara?

Lankiau pries metus,situacija tokia:
Po 17h zmoniu tikrai nemazai,su masina problema kur priparkuoti,na sporto klube tas pats smile.gif..
Didziausia beda eiti i aerobika po 17h,nes moteru labai daug,vietos mazoka uzsiemimams ypac jei veda Tomas smile.gif , poto visos lekia i dusus ir pan..
Bjauriausia man is tiesu,tai kai moterys kai kurios, o ju dauguma,kurios palieka neuzdarytas duris einant i rubine, o tada gaunasi didelis skersvejis,jei maudaisi duse,traukia per kojas kaip turi buti. Kieno imunitetas silpnesnis,tai slogos kaip mat uzpuola. Man buvo panasiai,bet stengdavausi po uzsiemimo einant i dusa uzdaryti abejas duris ( i rubine ir i baseina),tada viskas ok.
Na o siaip tai viskas daug maz neblogai.Mane tenkina vieta,kaina.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukineja @ 2012 02 14, 21:43)
Žinau apie tuos apribojimus, bet man labai gerai išeina: prieš paskaitas arba per langą tarp paskaitų užsukti, pasportuoti (kalanetika, kurią labai noriu išbandyti, ir ryte būna smile.gif), o vakare gi piko metas... smile.gif O savaitgalis ar ne savaitgalis - nėra skirtumo, pirtis juk prieinama ir su studentišku abonementu?

Na,kaip kam,čia jau reikia rinktis atsižvelgiant į savo poreikius.Pirtis prieinama,bet pvz.aš mėgstu eiti į pirtį atskirai,ne po treniruotės,o ateiti ramiai savaitaglį,gerai išsimiegojus.Pasipirtint,paplaukiot baseine,pagulėt Jakuzzi.
jei patogu,žinoma-imk studentišką.
Atsakyti
O šiaip kaip pats klubas? Dušai? Viskas ok? smile.gif Aišku, patenkinti žmonės neina komentarų rašyti, bet jau tokių baisių prisiskaičiau.... biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(Laukineja @ 2012 02 14, 21:53)
O šiaip kaip pats klubas? Dušai? Viskas ok? smile.gif Aišku, patenkinti žmonės neina komentarų rašyti, bet jau tokių baisių prisiskaičiau.... biggrin.gif

Šiaip klubas geras.Dušai,nieko,tik kartais užplaukia,kad vienoje dušinės pusėje bėga šaltas vanduo,kitoje-karštas.Šiaip aš neprieštaraučiau,kad būtų švariau klube (ateina valytoja,gan dažnai pravalo,kad ir tas pačias rūbines,bet reiktų dar dažniau,nes visi su batais varinėja,tai prisitrypia labai).Šiaip treneriai geri,treniruokliai irgi.Baseine vanduo galėtų būti šiltesnis,nes taip nelabai vilioja įlipti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 03 balandžio 2012 - 17:43
Buvau šiandien pirmą kartą šitame klube bigsmile.gif
Deja, į užsiėmimą jau pavėlavau, bet 3 valandos prabėgo kaip mat biggrin.gif Tikrai buvo smagu, tik kiek neįprasta buvo matyti tiek daug nuogų moterų, kurios visai nieko nesigėdija blink.gif

Aj, tik kažkiek mažoka vietos, nes visur malasi žmonės, nors labai ilgai laukti norimo treniruoklio neteko, o ir kitų laisvų visada yra smile.gif

Tai va, visgi nereikia tikėti nė vienu blogu komentaru, nes tokių neturiu... Na nebent vieną... duše mėgstu privatumą! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukineja @ 2012 02 18, 00:01)
Buvau šiandien pirmą kartą šitame klube  bigsmile.gif
Deja, į užsiėmimą jau pavėlavau, bet 3 valandos prabėgo kaip mat biggrin.gif Tikrai buvo smagu, tik kiek neįprasta buvo matyti tiek daug nuogų moterų, kurios visai nieko nesigėdija  blink.gif

Aj, tik kažkiek mažoka vietos, nes visur malasi žmonės, nors labai ilgai laukti norimo treniruoklio neteko, o ir kitų laisvų visada yra smile.gif

Tai va, visgi nereikia tikėti nė vienu blogu komentaru, nes tokių neturiu... Na nebent vieną... duše mėgstu privatumą! biggrin.gif

Na,retam sporto klube yra atskiros dušo kabinos (Forum sporto klube,jei nepasikeitė nieks,tai kabinos tikrai atskiros).Paprastai tik stiklu atskirta.Aš seniau irgi kuklinaus lotuliukas.gif Bet po to pripratau kažkaip mirksiukas.gif
Atsakyti
Šis sporto klubas man patinka. Bet ... šiuo metu reikia laukti ne tai kad staklių ar kardiotreniruoklio eilėje, bet net ir raktelio spintelei !!!
Atsakyti