Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

labas rytas, mano NT lyg ir toks pat, lyg ir siek tiek ryskesnis, pati nebesusigaudau blink.gif foto imesiu vakare.
Atsakyti
QUOTE(Belissima @ 2010 08 10, 06:22)
labas rytas, mano NT lyg ir toks pat, lyg ir siek tiek ryskesnis, pati nebesusigaudau blink.gif  foto imesiu vakare.

viskas aisku, palieki jau mus thumbup.gif sveikinu wub.gif

o as laukiu savosios O ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Belissima @ 2010 08 09, 22:03)
na ir as del tos pacios priezasties nepasidariau kraujuko, nes krikscioniskieji sake nebedaro  verysad.gif
centre dirbi ? tai gal kada tau pasimatyma paskirti, ir susipazintume tuo paciu drinks_cheers.gif ka manai?
del  termino tai nezinau kur ji raso, nes suskaiciuoti nemoku  g.gif FF VIP neturiu verysad.gif

Gal Mazylis daro g.gif , niu nezinau g.gif Pasimatyma reikia veliau paskirti, kai jau pilvukai bus, galetumem pasilyginti tada biggrin.gif
Termina tik Vip'ams paskaiciuoja tongue.gif , o kadangi po O musu dienu skaicius toks pat, tai ir terminas toks pat biggrin.gif . Siaip gali nueiti i nescia.lt ir paskaiciuos (tik nestumo trukme pasidaryk 280 d.)

QUOTE(Belissima @ 2010 08 10, 06:22)
labas rytas, mano NT lyg ir toks pat, lyg ir siek tiek ryskesnis, pati nebesusigaudau blink.gif  foto imesiu vakare.

Nesinervink, pas mane siandien irgi vos vos ryskesnis uz vakaryksti rytini doh.gif (bet tikrai sviesesnis uz vakaryksti puodeli doh.gif ) Dar viena turiu, ryt darysiu ir sakiau nebepirksiu doh.gif a tai tik nervas su tais NT doh.gif

Beja, nepatinka man , kad BT taip po trupoti krenta doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnieshkute: 10 rugpjūčio 2010 - 07:05
Labas rytas smile.gif

labai sveikinu panelytes, kurios pamate ttuos labai lauktus II 4u.gif sekmes jums abiem ir nepergyvenkit, juk viskas gali buti tik gerai mirksiukas.gif

na va, o stai ir as su savo BT http://www.babyplan.ru/profile/82009. O turbut jau ivyko, kaip manot, kada?
truputi gailiuos, kam matuoju su elektroniniu, nes praeita men matavau su gyvsidabriniu daug aiskiau buvo, o si pabandziau su elektroniniu ir nebenorejau keisti i gyvsydabrini, nes butu netisklus grafikas smile.gif

jei 08.06 pazymiu BT kaip netikslia, nes ji man baisiai itartina, tada O iskart nubrezia ta diena is 11 i 12, kur ryskus pakritimas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lekitra: 10 rugpjūčio 2010 - 07:30
QUOTE(lekitra @ 2010 08 10, 08:09)
Labas rytas  smile.gif

labai sveikinu panelytes, kurios pamate ttuos labai lauktus II  4u.gif  sekmes jums abiem ir nepergyvenkit, juk viskas gali buti tik gerai mirksiukas.gif

na va, o stai ir as su savo BT http://www.babyplan.ru/profile/82009. O turbut jau ivyko, kaip manot, kada?
truputi gailiuos, kam matuoju su elektroniniu, nes praeita men matavau su gyvsidabriniu daug aiskiau buvo, o si pabandziau su elektroniniu ir nebenorejau keisti i gyvsydabrini, nes butu netisklus grafikas  smile.gif

Na as manau, kad arba gerai rodo, arba dar galejo ir 12 CD buti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnieshkute @ 2010 08 10, 08:25)
Na as manau, kad arba gerai rodo, arba dar galejo ir 12 CD buti g.gif

as kazkaip jauciu, kad jau O ivyko, nes pojuciu jokiu, jauciuos gerai, ne taip, kaip pries tris diena, per kurias istisai maude kairia kiauside, kur folikulas dominuojantis buvo, ir strenas, tai ir nebezinau, ka mastyti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(lekitra @ 2010 08 10, 08:28)
as kazkaip jauciu, kad jau O ivyko, nes pojuciu jokiu, jauciuos gerai, ne taip, kaip pries tris diena, per kurias istisai maude kairia kiauside, kur folikulas dominuojantis buvo, ir strenas, tai ir nebezinau, ka mastyti...  g.gif

Mastyti taip: O ivykus, ND atlikti, belieka laukti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

O as dar krentu ir toks jausmas, kad tuoj tuoj pramus mmm doh.gif http://www.babyplan.ru/profile/77703
Atsakyti
QUOTE(Agnieshkute @ 2010 08 10, 08:37)
Mastyti taip: O ivykus, ND atlikti, belieka laukti biggrin.gif

nu taip, bet lenda mintys, kad gal O dar tik bus, nors pojuciai dinge g.gif sunkoka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2010 08 10, 08:39)
Sveikutes  4u.gif

O as dar krentu ir toks jausmas, kad tuoj tuoj pramus mmm  doh.gif http://www.babyplan.ru/profile/77703

Dar neviskas prarasta, dar yra kelios dieneles, imk 4u.gif , kad pakiltum
Atsakyti
QUOTE(Agnieshkute @ 2010 08 10, 08:04)
Gal Mazylis daro g.gif , niu nezinau g.gif  Pasimatyma reikia veliau paskirti, kai jau pilvukai bus, galetumem pasilyginti tada biggrin.gif 
Termina tik Vip'ams paskaiciuoja tongue.gif , o kadangi po O musu dienu skaicius toks pat, tai ir terminas toks pat biggrin.gif . Siaip gali nueiti i nescia.lt ir paskaiciuos (tik nestumo trukme pasidaryk 280 d.)
Nesinervink, pas mane siandien irgi vos vos ryskesnis uz vakaryksti rytini doh.gif (bet tikrai sviesesnis uz vakaryksti puodeli doh.gif ) Dar viena turiu, ryt darysiu ir sakiau nebepirksiu doh.gif  a tai tik nervas su tais NT doh.gif

Beja, nepatinka man , kad BT taip po trupoti krenta doh.gif

Nedarykit NT kiekviena diena,bent jau kas antra,trecia ir matysit,kaip ryskeja,bus maziau nervu ok.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnieshkute @ 2010 08 10, 07:55)
Dar neviskas prarasta, dar yra kelios dieneles, imk 4u.gif , kad pakiltum

4u.gif
Atsakyti