Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Belissima @ 2010 08 11, 19:40)
labai noriu tuo tiketi, bet dar neiseina blush2.gif
radau kazkokias normas

Nėštumo laikas
Apatinė ß-HCG koncentracijos riba (mIU/ml)
Viršutinė ß-HCG koncentracijos riba (mIU/ml)
Nenėščia 0-10
1 savaitė 25-100
2 savaitė 50-1000
3 savaitė 100-5000
4 savaitė 600-10000
2-3 mėnuo 12000 - 250000
4-6 mėnuo 10000 - 100000
7-9 mėnuo 5000 - 50000

2 savaitele thumbup.gif
labai dziaugiuosi uz tave, saugok save ir tegu mazasis isitvirtina stipriai visiems 9 menesiukams wub.gif

o as beje vis dar laukiu O doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Kristiandra @ 2010 08 11, 20:01)
Na matai - puikia atitinka - 2 savaites, kaip ir pagal BT thumbup.gif
Ui kaip suprantu, tave mergyt friends.gif tuoj apsiprasi su sia dziugia zinia - galesi pilna sirdim dziaugtis...beja, kaip TB reagavo? bigsmile.gif

pries kelias valandas pasakiau, tai dar iki siol galva tuscia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif juokingiausia buvo, kad pasakiau neistverus bunant parduotuveje, tai pirmas zodis buvo "ane?" o paskui pastebejau, kad net prekiu nebemato lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Belissima @ 2010 08 11, 20:09)
pries kelias valandas pasakiau, tai dar iki siol galva tuscia lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  juokingiausia buvo, kad pasakiau neistverus bunant parduotuveje, tai pirmas zodis buvo "ane?" o paskui pastebejau, kad net prekiu nebemato  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif svente abiem wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ryyd @ 2010 08 11, 20:02)
2 savaitele  thumbup.gif
labai dziaugiuosi uz tave, saugok save ir tegu mazasis isitvirtina stipriai visiems 9 menesiukams  wub.gif 
o as beje vis dar laukiu O  doh.gif

ar geri folio rugsti?
jei ne, tai bandyk kas diena paegrti, man siek tiek sunormalizavo ciklus. turi pavykti ir tau ir visoms cia esancioms! kaip butu smagu visoms kartu pereiti i balandinuku temuke ir dalintis kartu savo pojuciais group.gif
Atsakyti
sveikos merguzeles vis dar atostogauju tik trumpam prisiduodu savo grafikeli, regis niekogero unsure.gif krentu ir krentu
Atsakyti
QUOTE(Belissima @ 2010 08 11, 17:27)
labas vakaras, turiu siek tiek isbegti, tai tik parasau trumpai, kad jau isprievartavau VK ir pagaliau pries kelias minutes gavau skaiciukus, dar nezinau kokiais vienetais, bet skaiciukai 152,80 gal kas pakomentuos ka jie reiskia, nes nezinau jokiu normu  blink.gif  kraujas imtas 2010-08-10 ryte  ax.gif
Jolantida, tik nebandyk sulaukti mm, cia tau grieztai mad.gif

skaiciukai atitinka 2 savaiteles thumbup.gif dar karteli sveikinu thumbup.gif
o as tai noreciau ju nesulaukti bet bus kaip bus ax.gif

QUOTE(neirida @ 2010 08 11, 18:29)
sveikos merguzeles vis dar atostogauju tik trumpam prisiduodu savo grafikeli, regis niekogero  unsure.gif krentu ir krentu

4u.gif cia kad ryt pakiltum mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantida @ 2010 08 11, 20:32)
skaiciukai atitinka 2 savaiteles  thumbup.gif  dar karteli sveikinu  thumbup.gif
o as tai noreciau ju nesulaukti bet bus kaip bus  ax.gif
4u.gif  cia kad ryt pakiltum  mirksiukas.gif

aciu, bet nemanau , kad bus laiminga pabaiga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Belissima @ 2010 08 11, 20:57)
jau greitai NT bus metas  ax.gif

zinok jau tiek prigadinus tu NT ir nusivylimu daugiau nei metai,mm diena man buna isbraukta is gyvenimo,nes per asaras kelio nematau.bet susiemiau ir po oper pasakiau sau,kad jei skirta tai kazkada pasiseks,ir NT gadinsiu tik kai veluos MM ,stengiuosi taip ir laikytis. man taip lengviau.
Papildyta:
QUOTE(jolantida @ 2010 08 11, 16:13)
kad kazin ar prireiks  g.gif  dabar laukiu rytojaus ziuresiu kokia BT jei iki to laiko neateis mmm  mirksiukas.gif

sveikinu,saulele ,su sukaktuvemis,graziai atsveskite wub.gif o gal ir NT vertetu pabandyti,man tas pakritimas lb panasus i implantac,butu nuostabi dovana sukaktuviu proga
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2010 08 11, 19:55)
sveikutes mergytes,pamirsau prisiduoti ryte blush2.gif  http://www.babyplan.ru/profile/58300

Taip ir toliau laikykis 4u.gif

QUOTE(neirida @ 2010 08 11, 20:29)
sveikos merguzeles vis dar atostogauju tik trumpam prisiduodu savo grafikeli, regis niekogero  unsure.gif krentu ir krentu

Imk baliončikų, kad ryt pakiltum user posted image
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2010 08 11, 20:52)
zinok jau tiek prigadinus tu NT ir nusivylimu daugiau nei metai,mm diena man buna isbraukta is gyvenimo,nes per asaras kelio nematau.bet susiemiau ir po oper pasakiau sau,kad jei skirta tai kazkada pasiseks,ir NT gadinsiu tik kai veluos MM ,stengiuosi taip ir laikytis. man taip lengviau.
Papildyta:

sveikinu,saulele ,su sukaktuvemis,graziai atsveskite wub.gif  o gal ir NT vertetu pabandyti,man tas pakritimas lb panasus i implantac,butu nuostabi dovana sukaktuviu proga

o gal ir pati sukaktuviu proga gausi dovanele II mirksiukas.gif
temperatura graziai kyla ax.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 08 11, 21:35)
aciu, bet nemanau , kad bus laiminga pabaiga  ax.gif

dar iki mm yra laiko,taigi yra ir vilties 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ryyd @ 2010 08 11, 21:58)
o gal ir pati sukaktuviu proga gausi dovanele II  mirksiukas.gif
temperatura graziai kyla  ax.gif

nu laikosi graziai,aisku per metus matavimo pirma karta toks grazus temp skirtumas ,niekada tokio nesu turejusi...
Papildyta:
ramiai laukiu mm dienos,dideliu vilciu nededu smile.gif uztai vietoj antro leliuko,parsiveziau toki niekam nereikalinga katyte balta maza.dabar taifp faina rupintis ja smile.gif
Atsakyti
niu ka pradedu nauja cikla doh.gif kitu mmm nelaukiu 09.07
Atsakyti